četvrtak, 04.05.2006.

Tema: Princ na bijelom konju...

Traži se princ na bijelom konju

Visok, dobro građen, inteligentan, a po mogućnosti i bogat. To je slika muškarca kakvog žena najviše vole. No, nije riječ samo o estetici ili modi, u igru je uključena i briga o produženju vrste. Prema mišljenju brojnih znanstvenika, iskra privlačnosti zapravo je povezana s dubokim osjećajima, zajedničkim svim ženama.

Za sva živa bića vrijedi isto, priroda je odabrala najotpornije vrste koje jamče preživljavanje, tj. mogućnost produljenja vrste. Najvažniji u toj selekciji je ženski rod, priroda mu je povjerila delikatan zadatak odabira partnera s kojim će imati potomke. Jeste li se ikada zašto vas neki muškarci zanimaju više od drugih? Evo mogućih objašnjenja.

Jaki znaci muževnosti: privlačnost se prije svega zasniva na obilježjima suprotnog spola. Zbog toga vas privlače izraziti znaci muževnosti: široka ramena, izražena čeljust, razvijeni bicepsi, dlakavo poprsje...

Nakon tih znakova žena nesvjesno promatra sklad pojedinih dijelova tijela što je potvrda da je muškarac i odrastao bez posebnih trauma.

Ružni, a privlačni: njega privlače tipični znakovi ženstvenosti - izražene obline i tanak struk dovoljni su da probude spolnu želju. Žene su opet zahtjevnije jer im je priroda povjerila važniji zadatak, zadatak reprodukcije. Kako je trudnoća prilično zahtjevno razdoblje u životu žene, ona je samo želi uz savršenoga partnera. Zbog toga, kad procijeni izgled, karakter i zdravlje muškarca, žena procjenjuje može li joj on jamčiti miran i siguran život. To objašnjava zašto neki bogati, ali ne i zgodni muškarci privlače žene.

nono

| 17:51 | Komentari (2) | Isprintaj | #