ponedjeljak, 15.05.2006.

TEMA DANA: Prijatelj ili ljubavnik?

Da li i vaša djevojka ima "prijatelje"? Da li su joj to samo prijatelji, i što će njoj uopće prijatelji kada ima vas? I da ih ima, koliko je "normalno" da ih ima? Jednog, dvojicu, trojicu? Kakvi su to prijatelji?

Polako, možda je odrasla sa petoro braće, navikla da su oko nje momci, pomalo muškobanjasta i oduvijek sportski tip - ali, to ne znači da vas vara. Koga prvo zove kada ima neki problem? Koga duže zna? Kako da budete sigurni. Najbolje bi bilo da ih sve odjednom upoznate pa ćete sami vidjeti o čemu se tu radi. Ne samo to, već ih odmah možete prebaciti na svoju stranu kako biste imali podršku od njih (mada je mala vjerovatnost jer ipak su to prvenstveno "njezini prijatelji"). Pokušajte.

Među tom "grupom smutljivaca", sigurno će biti neki koji će vam zapasti za oko kao potencijalni zauzimač vašeg mjesta. Odmah ga identificirajte i ubacite u određenu ladicu. Da li je često zove da izađu u paru, da li joj kupuje karte za kino, koje vi možda ne volite, a ona obožava, da li joj za rođendan kupi baš ono što joj treba i ona se oduševi više njegovim poklonom nego vašim, itd. Gdje ste vi u njenom svijetu? Prijatelji su i dalje na prvom mjestu po pitanju prioriteta, i izlazak sa njima ne može odložiti? Uradite to isto njoj da vidite kako će se ona osjećati ako već ne želi vas saslušati. Pa otvorite i vi stari adresar, okrenite nekoliko brojeva i nađite se sa prijateljicama navećer u gradu, a njoj recite još i to da će među njima biti i neka vaša bivša. Ako joj to ne smeta, ona ili laže ili je baš čudna. Recite joj da vam taj izlazak uopće nije bio namjera, već ste samo željeli da provjerite kako bi se ona osjećala u vašoj koži, budite iskreni. Ako poslije svega ona i dalje nastavi po starom, ili se jednostavno njen "prijatelj" počne miješati u vašu vezu preko svih granica, povucite i vi crtu. Recite joj koliko je ona vama važna u životu i da je uvijek ona na prvom mjestu. Tražite to isto od nje, a ako ne pristane ili vas uopće ne shvati ozbiljno, onda niste za nju, niti je ona za vas. Dva različita svijeta. Uvijek ce muško-ženska intenzivna prijateljstva za onog tko je u vezi predstavljati veliki problem. Ako je on samo prijatelj vašoj djevojci, prihvatite ga kao vašeg prijatelja, jer poslije svega, njeni prijatelji su i vaši, zar ne? Ali ako osjetite ili vidite da je to nešto više od pukog prijateljstva, sklonite se u stranu.

Hmm... jel' to graniči s bolesnom ljubomorom ili??

namcor

-Josip-

| 11:24 | Komentari (0) | Isprintaj | #