srijeda, 31.05.2006.

Budi to što jesi!!!!

Hmm, danas mi se nešto stvarno čudno desilo, doduše ne samo danas, pa sam razmislio da bi mogao napisati ponešto o sličnoj temi.. o tzv. prevarantima, mutikašama i nadasve prevrtljivcima. Možda će se netko prepoznati, no nadam se da će mu neke stvari biti jasnije..

Ako zavaraš čitav svijet i sve svoje prijatelje i sve svoje najbliže, i ako uspiješ sebe prikazati boljim nego što jesi, i ako uspiješ biti dobar glumac na pozornici života, možda ćeš pomisliti da si uspio, ali – sve ti je uzalud, ako sebi ne možeš pogledati u oči, i ako u sebi, nakon svega, nemaš spokojni mir. Ti možeš misliti da si netko, ti možeš sebe podići u nebesa, ti možeš misliti da si slavan i da si važan, ali kada ostaneš sam sa sobom, sve zavjese će pasti i ostat ćeš gol pred samim sobom. Kako ćeš zavarati sebe, mali čovjeće? Kako?
Ako si pomiren sa sobom i ako znaš tko si, ništa ti više nije potrebno. Ne moraš se truditi da budeš bolji, ne moraš se uljepšavati ni na koji način. Ti znaš tko si i Bog i duša u tebi su potpuno slobodni da te prikažu onakvim kakav doista jesi. Na kraju krajeva, kad malo bolje razmisliš, čemu da budeš ono što nisi? Kako ćeš živjeti tuđi život, kako ćeš misliti nečije tuđe misli ili osjećati neke tuđe osjećaje. Ti si originalan u ovom svijetu i budi to što jesi. Osjećaj, misli i čini ono što ti misliš da je dobro. A kao nagradu svoga činjenja ćeš imati mir ili nemir, ovisi o tome da li si činio iz sebe ili iz nečega drugoga. Ništa nije jednostavnije i lakše nego da budeš što jesi. To je tvoja priroda, tu se osjećaš kod kuće, tu je mir, tu imaš potpunu slobodu kao što ju ima ptica u zraku. Zar je ne želiš o mali čovjeće? Nikada sebe nećeš moći izraziti u nečemu što nisi. I ako jednoga dana osjetiš bol u duši i patnju u srcu, prisjeti se… pokušao su prevariti samog sebe, i Boga u sebi…. a to je naprosto nemoguće!
I ako ti se tako nešto dogodi u životu, znaj da još nije kasno za tebe. Ti si jedan od onih sretnika koji može osjećati bol duše i to je za tebe veliki dar. Ta bol je sila koja će te pokrenuti i koja će ti dati novu snagu da se vratiš svojoj pravoj prirodi. I budi beskrajno zahvalan na tome, jer znaj da te Bog voli i da ti je dao novu priliku.
Toliko, malo filozofski, nadam se da navedena osoba to čita, nadam se da je pomoglo barem malo...

Na kraju, zna se ...

---
Vozi se stariji gospodin u autobusu, kad na jednoj stanici uđe mladi punker sa narančastom, zelenom i žutom kosom. Poslije nekog vremena, mladić skuži da starac bulji u njega, pa ga pita:
Punker: "Što je stari, što ti nikad nisi učinio nešto divlje kad si bio mlad?"
Starac: "Aha, jednom sam pojebao papigu, baš se pitam ako si mi sin..."

Vidjela baba djevojke gdje bacaju kondome.
Pitaju djevojke babu: - Što je baba k'o da se ti nisi jebala.
- Jesam djeco, ali mu nisam kožu skidala.
---

Trenutak je dovoljan da se upozna, trenutak je dovoljan da se zavoli. Ali samo trenutak moze razoriti sve sto je trenutak uspio stvoriti.


Tvoj osmjeh stoji kao sunce. Tvoj pogled pogadja me u srce. Tvoje oci mi nocu nedaju mira, a tvoj poljubac me u dusu dira!


Tvoja ljubav je kao potok sto iz raja tece, zbog tebe je moj zivot pun srece. Saljem ti poljubac sladji od meda, ti si ono sto meni u zivotu treba!
---

ODA LJUBAVI

Lije proljetna kiša,
Sivo i teško je sve,
A u mome srcu sunce
Jer ono ima tebe.

Nevažne su kiše,
Nevažni su ljudi
Dok ta ljubav raste
Dok se sreća budi.

Ne treba mi ništa,
Ni hrana ni piće,
Zrak što ga dišem,
Dok ljubav u srcu sviće.

Nije čak ni važno
Što će dalje biti.
Ljubav, samo ljubav,
Važno je samo ljubav osjetiti.

| 17:53 | Komentari (10) | Isprintaj | #

utorak, 30.05.2006.

"R'n'R JE ŽIVOT MOJ" CORNER dio 6!

Poštovanje, ljubitelji mudrica i svega ostalog o ženama, pred vama je 6 nastavak serijala o ženama pod naslovom "O NEVINOSTI i (DA PROSTIŠ) KURVANJU, a za nedjelju najavljujem nešto što me posebno veseli, naime 7 nastavak zvat će se "ŽENE i NOVAC" (svega vraga tu bu).

"Hollywood je predivan. Plaćaju ti da vodiš ljubav." Jane Fonda

"Rad u Hollywoodu daje priličnu stručnost na području prostitucije." Jane Fonda

"Seksualni život pauka vrlo je zanimljiv, dok je on ševi ona mu odgriza glavu." natpis na posteru jedne feminističke organizacije

"Protivim se seksualnom odgoju u školama jer sex je zabavniji prljav i griješan." Florence King

"Sex više nije isti otkad žene uživaju u njemu." Lewis Grizzard

"Nitko ne umire od nedostatka sexa, od nedostatka ljubavi umiremo." Margaret Atwood

"Bolje je voljeti niskog muškarca, nego nikad ne voljeti visokog." grafit

"Nema visokokvalitetnog sexa bez ljubavi." Alex Comfort

"Jedne me je noći moj dečko upitao u krevetu : "Kako to da mi nikad ne kažeš jesi li svršila? Odgovorila sam, obično nisi u blizini." Bette Midler

"Žene pokreću svijet, Bog im je sve karte stavio među noge." James Jones

"Što je čovjek stariji, to je skloniji nemoralu." Virginia Woolf

"Najljepša ljubavna pisma pišu žene muževima koje su prevarile." Laurence Durrell

"Najviše sam varala one muškarce koje sam najviše voljela." Marguerite Diras

"U ovom pokvarenom svijetu, ili si nečija žena ili nečija kurva - ili si pak na najboljem putu da postaneš jedno ili drugo." John Irving

"Izgubila sam nevinost kako je karijera krenula." Madonna

"Volim divlji, ludi, prekrasan sex. Ali volim i romantiku, i ne skačem baš na svakog muškarca koji mi se pojavi pred očima." Kim Basinger

Kada su Brigitte Bardot zapitali koji je bio najbolji dan njezinog života, mirno je odgovorila "Bila je noć."

Meni najdraži ostaje za kraj "PRAVO PITANJE NA KOJE JOŠ NIJE ODGOVORENO I NA KOJE NI JA, UNATOĆ TRIDESETGODIŠNJEM ISTRAŽIVANJ ŽENSKE DUŠE NISAM SPOSOBAN ODGOVORIT, GLASI : "ŠTO ZAISTA ŽELE ŽENE ? ". Sigmund Freud

| 21:57 | Komentari (9) | Isprintaj | #

Bezuvjetna ljubav...

Ljubav je tako divna...predivna. Da li postoji bilo koji drugi osjećaj koji može biti ljepši, prožetiji ili potpuniji od ljubavi. Ali da bi osjećaj ljubavi bio upravo takav ljubav mora biti oslobođena od svega. Mora biti neuvjetovana i potpuno oslobođena svih drugih skrivenih osjećaja, naprosto mora biti čista. Ako tako volimo ili ako tako vole nas - to je doista ljubav. Da li tako volimo i da li itko tako voli nas? Doista, duboko se upitajmo! Ljubav za koju mi mislimo da ona to jeste ponekad nije takva. U nju ili kroz nju su utkani mnogi drugi osjećaji, mnoge skrivena ili jasna uvjetovanja. Npr. - "beskrajno te volim, zato što mi činiš dobro, što paziš na mene, što mi kuhaš i spremaš...što brineš o meni". Da, i to je ljubav ali nije bezuvjetna već uvjetovana. Što bi bilo kada ne bi kuhali, spremali i brinuli? Da li bi takva ljubav ostala beskrajna ili bi se možda pretvorila u nešto drugo? Možda u osvetu ili u mržnju, ili u nešto drugo...!
Mislite li da Vi možete voljeti bezuvjetno, bez ikakvih očekivanja. Bojite li se voljeti beskrajno i bezuvjetno. Jer, možda si mislite; "Što će biti ako se se sva (sav) beskrajno predam? Što ako ta neuvjetovanost ne bude prepoznata, i kako će mi biti ako budem iskorištena, izmanipulirana ili bilo što drugo, što će mi nanijeti bol? Vidite li..... zar već ovo nije uvjetovana ljubav? Što bi se desilo kada ne biste ispunili partnerova ili recimo roditeljska očekivanja. Oni vas uvjetuju, vi morate biti onakvi kako oni žele i kako njima odgovara, jer ako nije tako oni će učiniti sve da vas prisile na to. A služe se mnogim oružjima. Od ucjene, pritisaka, osvete, bolesti i mnogih drugih načina do šutnje koja vas ubija i zahlađenja odnosa koja vas razdire. A zašto sve to. Iz vrlo jednostavnog razloga - u ovom slučaju ljubav je uvjetovan. Ona jest takva, topla, nježna i krasna dok vi ispunjavate očekivanja - ona je uvjetovana. Ali čim to nije tako, budite sigurni ona će doći u pitanje kad tad! Ljubav je ljubav dok je ljubav. Čim to prestane biti, ona je nešto drugo. Nešto što smo se na neki čudesan način dogovorili da bude. Uključimo li bilo što osim srca to više nije čista ljubav. A malo je čiste ljubavi! Možda se i nećete složiti samnom a to mi i nije cilj. Želio bih da razmislite o tome. Želio bih da preispitate svoj život. Da pokušate osjetiti u svome vlastitom srcu ljubav vaše okoline prema vama. Ako je ona bezazleno čista, budite presretni. Ako nije......mijenjajte nešto, i vi imate pravo na život. A život se živi samo kada je prisutna ljubav......ostalo je patnja!

Još poneki vic, poneka poruka i pjesmica, i to je to za danas:

-------
Mladi playboy bio na krstarenju prekooceanskim brodom. Brod je doživio brodolom i playboy se našao na pustom otoku sam sa šest prekrasnih djevojaka. Bio je presretan. Ali nakon nekoliko mjeseci se zamorio i morao je u sve uvesti nekog reda. Odredio je da ga svaka djevojka može imati jedan dan u tjednu, a u nedjelju će biti slobodan. Uskoro mu je i to postalo prezamorno i žudio je za nekim tko bi preuzeo dio posla. Nakon godinu dana na otoku se našao još jedan brodolomac. Dugo su ga liječili. Kad se napokon probudio brodolomac pogledom punim pohote odmjeri playboya.
- Sranje! Odu i moje nedjelje...

Kako peder skida prezervativ nakon seksa? Prdne!

Zašto neki muškarci postaju pederi? Zato što im lakše ulazi u dupe nego u glavu!

- Dragi mislim da sam trudan.
- Zašto misliš, ljubavi.
- Kasni mi stolica sedam dana.
-------
Traze se najljepse okice, bez dokumenata su presle granicu prijateljstva, bez dozvole ukrale moje srce. Posljednji put vidjene u mojim snovima.


Trazi mi zivot, tebi cu ga dati, trazi da umrem i srce ce stati, al nikad ne trazi da odes od mene, jer umjesto krvi teces mi kroz vene...


Trazila sam neke druge oci ljepse nego sto su tvoje, ali kako da ih nadjem kad takve oci ne postoje!!!!!!
-------

Znamen ljubavi

Pod mjesečinom zlatnom
okupanom morem
čujem svoje ime, vjetar me zove
U noći bez kraja
prepunoj strasti
posljednji strah i sumnja će pasti
U okovima sreće
u ljubavnoj vatri
na jedan trenutak vrijeme će stati
Ostat će samo
tek crveni plamen
da zauvijek bude ljubavi znamen

Pozdrav i pusa, Josip...

| 16:47 | Komentari (2) | Isprintaj | #

ponedjeljak, 29.05.2006.

Zapališ se brzo, a ugasiš... još brže?

Želite nekog više od svega. A kad ga napokon «dobijete»... jedva čekate da ga se riješite. Zašto je to tako?? Što to ima u nama? Pokušat ću malo razjasniti...

Nije prvi put da ti se nešto takvo dogodilo: sviđa ti se netko, misliš da je upravo to ljubav tvog života, poduzimaš sve moguće i nemoguće da osvojiš srce i svim svojim prijateljicama/prijateljima dosađuješ pričama o toj osobi. No kad ga napokon osvojiš, ne prođu ni dva dana, a tebi je već dosta: više ti se ni fizički ne sviđa, njegova blizina ide ti na živce, a njegove su priče strašno dosadne. Osim toga već je oko bačeno na nekog drugog. Postoji više razloga, mislim da svatko sam zna koji je to razlog...

Nespremnost
Ako si vrlo mlada osoba, tvoje je ponašanje potpuno razumljivo. U prvim godinama adolescencije posve je normalno željeti različita iskustva i često mijenjati mišljenje o tome tko je «ona/j pravi» i kakav mora biti. U tim je godinama također posve prirodno ne željeti stalnu i dugu vezu, jer je to još uvijek razdoblje istraživanja i isprobavanja različitosti. Sve nam to pomaže da poslije stvorimo jasnu sliku onoga što zaista želimo od prave i dugotrajne ljubavne veze.

Sanjarenje
Možda si još uvijek u fazi u kojoj idealiziraš osobu koji ti se sviđa. Tu fazu prolazi baš svatko, prije ili poslije. U svojim mislima pridodaješ mu osobine koje bi voljeli da ih ima, a koje zapravo nemaju veze sa stvarnošću. Također često zamišljaš kakav bi bila vaša veza. Kad napokon ostvariš neki kontakt s osobom svojih snova, realnost te često razočara i shvatiš da ta osoba uopće nije onakva kakva je zamišljana. Ako dobro razmisliš, shvatit ćeš da zapravo ni ti ne želiš da se ostvare sve tvoje fantazije: to bi značilo da želiš s tom osobom ozbiljnu vezu, a još uvijek vlada neka nespremnost u tebi!

Želiš dokazati svoje sposobnosti
Tvoja «brzopotezna» zaljubljivanja mogu biti i alibi koji opravdava tvoju želju za dokazivanjem zavodničkih sposobnosti. Možda sami sebe uvjerimo da si zaljubljen u nekoga samo kako bi mogli krenuti u lov i isprobati svoje strategije za osvajanje drugog srca. Stoga i nije čudno što volja za ljubavlju prođe čim upecaš svoju žrtvu. Želimo isprobati taj osjećaj.

Svi tvoji prijatelji imaju nekog, a ti ne?
Možda iz tog proizlazi umišljenost o zaljubljenosti u nekoga, samo kako bi bili što sličnija njima. Ako je tako, zapravo, ne uopće ne želimo ljubav nego se pokušavamo izjednačiti s drugima. Posljednja je pretpostavka silno dosađivanje u životu: ako si postaviš cilj da moraš imati, to će ubiti vrijeme i dati priliku da iskusimo kakav je to osjećaj imati vezu! Bit će bolje stati i razmisliti: isplati li se zaista potrošiti toliko energije i možda nekomu slomiti srce samo da brže prođe vrijeme?

Eto, mislim da sam zaboravio još par primjera, npr. sponzoriranje i sl., no to ostavljam za neku drugu priliku i neko drugo vrijeme i neku drugu temu... Za kraj: vic, pjesmica i poneka porukica...
---
Jedva cekam da te cujem jer bez tebe ja bolujem. Kad telefon zazvoni ti ces reci molim, a od mene ces cuti: PA LJUBAVI JA TE VOLIM !!!

Zamisli sebi nesto najljepse, najsladje. Dodaj tome beskrajnost, prosiri sa vijecnoscu, ukrasi sa zvijezdama. Tek tada ces bar malo znati koliko mi znacis!

Ne postoji dijete bez snova, ne postoji covjek koji zeli da bude sam i ne postojim ja bez tebe.
---
Muž uhvati ženu za cice: - Da su ti malo čvršće, ne bi morala nositi grudnjak.
Ona ga uhvati među noge: - A da je tvoj malo čvršći, ne bi mi trebao tvoj brat!

Dolazi Cigo kod Ciganke:
- Vidi što sam kupio kondome! Raznih ukusa, naranče, limuna, breskve... a ti da pušiš i da pogađaš koji je.
Ciganka reče - Gorgonzola!
- Čekaj malo, nisam ga još stavio.

Krenula dva penisa u kino, pa kaže jedan drugome: Nadam se da nije pornić jer ćemo cijelo vrijeme stajati!
---
MOĆ LJUBAVI

I dok tako lijepo govoriš
Ja vjerujem u sve laži;
Da sunce zbog tebe sja,
Mjesec da se imenom
Tvojim zove.

Kad zore dani zamrače,
shvatit ću svoju glupost.
Al` kasno će bit`:
U mrežu ljubavi bit ću
Ulovljen.

Ni proklinjanja, ni molitve,
Ništa me neće spasiti,
Nit` će dušu od vraga
Otkupiti
Jer bit ću previše tvoj.

Smiješno je kad ljubav
Ponizi čovjeka,
A on nemoćan
Pod noge joj pada i plače.

No, suze okove ne razbijaju,
Još ih jače stišću.
A spasa nema jer
Previše je jaka ljubav
Za zemaljsku silu.

Toliko od mene za ovo kišovito popodne ...

-Josip-

| 16:56 | Komentari (21) | Isprintaj | #

nedjelja, 28.05.2006.

Ostavljeni? Vrijeme je za feštu...!!!

Tjedan dana plakanja, potrošenih dvadesetak paketa papirnatih maramica, pojedeno gotovo kilogram čokolade i potrošeno gomilu impulsa na SMS-poruke za jadanje najboljim prijateljima. No, sada je dosta. Život ide dalje i pravi je trenutak da pogledaš i pozitivnu stranu cijele priče. Sumnjičavost i misao da u svemu tome nema nijedne svijetle točke? Potrebno je samo zaviriti u prošlost i onda pogledati oko sebe. Za početak izbaci crne misli...

«VRATITI ĆE SE!»
Možda i hoće. Ali tvoje vrijeme je predragocjeno da potrošiš na čekanje.

«JA NIŠTA NE VRIJEDIM!»
Ako si ostavljen, to ne znači da si bezvrijedna osoba. Čini se da je prije on taj kojem je primjeren taj opis.

«NOVA LJUBAV BOLJA JE OD MENE!»
... Ili «lošija» od mene». Nova ljubav (njezina/njegova) potpuno nova priča i nema nikakve veze s tobom: posve je beskorisno uspoređivati ono što je bilo s onim što je sada.

«MALO SAM PREBRZO ZABORAVLJEN/A!»
Možda nije bilo tolike vezanosti za tebe ili je u novoj osobi pronađena ljubav svoga života. Događa se: i tu ne možeš ništa!

«VIŠE NE VJERUJEM U LJUBAV!»
Ovo je prava glupost! Ništa nije izgubljeno: imat ćeš još bezbroj prilika da zaboraviš na svoje trenutno razočaranje.

Toliko o nekim iskustvima i odgovorima na često postavljena pitanja i to samome sebi. Otišao/la je i što sada, neke stvari se ne mogu spriječiti i osjećaji se ne mogu forsirati. Vrijeme je za feštu, za prijatelje, za uživanje, učini ono što si uvijek htio sa sobom a u vezi nisi mogao/la... Otvori šampanjac - It's PARTY TIME!!!!!!!!!! smokin
Na kraju, jedan vic za oraspoloživanje, poneki lijepi sms i jedna pjesmica...
--
Imao čovjek ogromnu onu stvar i zbog mnogo problema raspitivao se svuda po svijetu ima li nekog tko mu može pomoći i smanjiti njegov problem. Kaže njemu jedna gatara da ode u tu i tu močvaru i nađe jednu čarobnu žabu. Nju mora pitati hoće li se udati za njega ili ne. Ako ona kaže "ne", problem će se riješiti... Ode on, nađe žabu, zaprosi je i ona mu reče NE!
Pogleda on, stvarno se smanjio ali samo za 10 cm. Upita on nju ponovo.
Opet žaba odgovori NE! Sad - već je malo bolje - samo 30 cm, ali bilo bi idealno još 10 cm manje i on ode i upita je po treći put: "Pa dobro žabo zašto si takva? Udaj se za mene!" A žaba će: "Ma rekla sam ti već: NE, NE i NE!"
--
Traze se najljepse okice, bez dokumenata su presle granicu prijateljstva, bez dozvole ukrale moje srce. Posljednji put vidjene u mojim snovima.

Trazi mi zivot, tebi cu ga dati, trazi da umrem i srce ce stati, al nikad ne trazi da odes od mene, jer umjesto krvi teces mi kroz vene...

Trazila sam neke druge oci ljepse nego sto su tvoje, ali kako da ih nadjem kad takve oci ne postoje!!!!!!
--
U DVOJE

Sanjajmo…
slušajući šapat kiše
u dugim noćnim satima
Sanjajmo…
to nama tako dobro ide
bolje nego drugima
Sanjaj me…
da ti kradem usne svojima
ljubim osmijeh osmijehom
Sanjam te…
da mi mrsiš kosu prstima
miluješ me pogledom
Sanjajmo…
jer, što nam još preostaje
Sanjajmo…
to nam tako dobro ide
u dvoje

/Toliko od mene za danas, uživajte u lijenoj nedjelji/
-Josip-

| 10:54 | Komentari (10) | Isprintaj | #

subota, 27.05.2006.

Bojimo se ljubavi?

Eto, budući sam se zadnje vrijeme baš raspisao previše sa svim mogućim postovima, da malo skratim sve te moguće priče i smanjim broj unosa poradi lakšeg praćenja i komentiranja.. Kome se svidjelo, kome ne, u svakome slučaju možete iznijeti svoje komentare ovdje..

Tema dana, kao što u naslovu stoji: Bojimo se ljubavi? Vrlo delikatno, ali nadasve istinito u nekim slučajevima..
Tko ne sanja o tome da se iskreno zaljubi? No, unatoč tomu, mnogi se ljudi ne mogu prepustiti ljubavi i time gube priliku da budu sretni. Ti se strahovi mogu pobijediti. Kako? Puštajući osjećaje da zavladaju u nama i oko nas, moj je savjet!
Ako je riječ samo o laganoj uplašenosti zbog toga što se u životu trenutno događa nešto novo, nepoznato i veliko, bit će potrebno samo malo više hrabrosti kako bi se otpustile kočnice i prepustili se ljubavnom zanosu. No ako se razlozi straha temelje na nekim obiteljskim problemima iz prošlosti, možda će trebati malo više vremena i strpljenja. No katkad nije jednostavno shvatiti, bez ničije pomoći, neka vlastita destruktivna ponašanja. Tu pomoć mogu pružiti dobre prijateljice ili najbolji prijatelji ili netko od odraslih kome vjeruješ i tko će biti uz tebe, tko te sigurno neće iznevjeriti. Ako su ta iskustva iz prošlosti ostavila duboke rane, možda je najkorisnije potražiti stručnu psihoterapiju. Važno je da se uspostavi dobar odnos sa samim sobom, da se uvjeriš da zaslužuješ ljubav.
A ako je strah usmjeren na seks?
U početku ga se svi pomalo boje i to je prirodno, jer je riječ o potpuno novom iskustvu. Tjelesna ljubav u sebi ima moć koja može biti fanstastična, ali može i uplašiti. Ako je tako, onda nije baš lako potpuno se prepustiti. Treba se prisjetiti da je otkrivanje seksualnosti (i mogućnosti opuštanja u intimnim odnosima) nešto što se da naučiti i poboljšati iz dana u dan.
Toliko o toj temi, a za kraj nezaobilazna pjesmica:

Moj svijet

Na poljima mojih snova
sreća ne nestaje.
Na brdu moji snova
zastava mira vijoriti ne prestaje.
Pod nebom mojih snova
ljubav vječno vlada
i djeca pod tim nebom
zauvijek ostaju mlada.
Na livadama mojih snova
cvijeće ne vene, potok ne presušuje
na njima kao da svijet ostaje.
U mojim snovima nemira nema
u njima svi žive bez problema.
Kad bi u stvarnosti bio takav svijet,
kad bi sličio kao ovaj na mlijeko i med,
svi bi ljudi sretniji bili,
ne bi se takvom svijetu samo
nadali, oni bi ga živjeli!!

-Josip-

Ps. Uživajte u životu...

| 12:48 | Komentari (1) | Isprintaj | #

petak, 26.05.2006.

"R'n'R JE ŽIVOT MOJ" CORNER dio 5!

Od sada direktne linkove do R'n'R-ovih kornera možete pronaći sa desne strane.. Obvezno prostudirajte zaključke mudrog i oštrog Rock 'n' Rolla.... Vrijedi, u svakome slučaju!

Sa malim (opravdanim) zakašnjenjem evo mene opet pored vas, pred vama je "EXTRA CORNER 5" a tema je mislim izuzetno zanimljiva i vjerujem izazvat će dosta, možda i burnih komentara, naslov PETICE je "MOŽE LI SE BEZ LJEPOTE ?". a da ostanem na tom putu za slijedeći tjedan najavljujem "O NEVINOSTI i (da prostiš) KURVANJU." Još jednom, glavnom i odgovornom na ovom blogu kao i svima vama koji prate ovaj moj serijal o "ŽENAMA", isprika zbog kašnjenja i ne zaboravite "KOJI PUTA JE SLAĐE KAD SE DULJE ČEKA", pozdrav svima od "R`n`R je život moj"

Z mene, jedna od najtužnijih izjava jedne od najljepših i najpoželjnijih žena prošlog stoljeća Brigitte Bardot glasi :
"Nisam se bacila sa balkona samo zato što sam znala da bi me fotografirali i mrtvu."

"Uvijek sam bolje izgledala u ležećem položaju" Jerry Hall

"Siromašna ljepotica ima puno više ljubavnika nego muževa"

"Ljubav je najveći i najbolji uljepšivać" EKM

"Ljubav sagrađena na ljepoti, kao i ljepota brzo umire."

"Velika je zabluda da ljepota podrazumijeva i dobrotu." EKM

"Koliko mi vremena treba za uređivanje kose ? neznam, nikad nisam tamo gdje je uređuju," Dolly Parton

"Jedem ako sam depresivna i jedem ako sam sretna. Kada se nemogu odlučiti jesam li depresivna ili sretna, jedem dok o tome odlućujem." Oprah Winfrey

"Imam sve što sam imala i prije dvadeset godina , samo je to sad malo niže." Gypsi Rose Lee

"Život je zaista jako težak. Ako ne izgledate dobro, muškarci nisu ljubazni s vama, a ako izgledate dobro onda sa vama nisu ljubazne žene." Agatha Christie

"Jabuka dnevno drži lječnika podalje...a luk - sve ostale" grafit

"Znala sam da sa ustima koja imam moram postati zvijezda." Barbra Streisand

"Stigla sam na kalendar, ali nikad na vrijeme." Marilyn Monroe

"Sa ljepotom je problem u tome što se rađate bogati a onda sa godinama postajete sve siromašniji." Joan Collins

"Prosjećna bi djevojka radije bila lijepa nego pametna jer ona zna da prosječan muškarac puno bolje vidi nego misli."
Iz "Ladies Home Journal"

Da ne prekinem tradiciju na kraju jedna mudrica meni najdraža : "JEDITE, JEBITE SE, PIJTE I ŽENITE SE ....JER
VEĆ SUTRA MOŽDA ĆEMO SVI BITI RADIOAKTIVNI."

| 17:26 | Komentari (13) | Isprintaj | #

Pjesma dana (26.05.2006.)

Voli me.....



Ko dodir leptirovih krila
Spuštaju se usne niz vrat
I putuju bregovima
I dolinama moga tijela.
Tijelo mi drhti
Utrobom plešu leptiri,
Tvoje su ruke svuda po meni
Opija me tvoj miris
Vabi me tvoja toplina.

Toliko te želim,
Da želja boli
I nije važno
Da li danas
Ili sutra
Ili za vječnost
Samo me sada
Želi i voli.

-Thx to Kontesa-

| 17:18 | Komentari (3) | Isprintaj | #

Trenutak...

U svakom vremenu postoji trenutak.

Trenutak razboritosti.
Trenutak istine.
Trenutak spoznaje.
Trenutak odluke.
Trenutak nesmotrenosti.
Trenutak zavisti.
Trenutak zlobe.

Trenutak koji će nas odvesti do vremena odgovornosti.
Do trenutka u vremenu u kojem je vrijeme neumoljivo.

I uvijek je vrijeme kako bi na vrijeme mogli promisliti o trenutku u kojem ćemo;

Zaključiti.
Prosuditi
Odlučiti
Postupiti.
Poći.
Učiniti.

Jer doći će :

Vrijeme iza kojeg više nikada neće biti moguće stići na vrijeme.
Vrijeme koje je bilo i više nikada neće doći.
Vrijeme koje više neće biti moguće vratiti.
Vrijeme iza kojeg više ništa neće biti isto
Vrijeme koje je jednostavno prošlo.
Ono svršeno vrijeme.....

-Thanx to Nadica-

| 17:16 | Komentari (1) | Isprintaj | #

Slika dana... (26.05.2006.)

Kako izgleda novo Severinino vozilo koje je dobila na dar od poznanika iz glazbene branše? Pogledajte na slici...

smokin

Uvečaj sliku ...

| 17:14 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Ljubavne SMS poruke ...

Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteze doci, ali bas zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepsa i najsjajnija!


Ti si meni sve osjecam, jos uvijek tebi ja pripadam, jos uvijek cekam te, da vratis se, da te opet ljubim...


Ti si mi sve sto imam, volim te srcem svim, ti si mi sve sto snivam, zbog tebe postojim!!!


Ti si najvece blago ovoga svijeta, a ja sam najbogatiji na svijetu, jer si pored mene.


Ti si slag u mojoj kavi, ti si ljesnjak u mojoj cokoladi, ti si zvijezda na mojoj stazi, reci mi da me volis, reci mi da me trebas.


Ti si suza u mom oku, ti si zivot koji zivim, ti si onaj sto postoji, da se samo njemu divim.


Ti si svjetlost u tami zivota, ti si u mojoj glazbi jedina nota, ti si beskrajna tema za moje sne, ti si moj zivot i moje sve!


Ti, za mene si ti, jedino ti u meni vatre palis. daj, zaboravi sve, i dodji sto prije, jer tako ludo volim te!


Tisucu rijeci je previse, jedna je premalo, ali dvije rijeci govore sve: VOLIM TE.


Tko da me ljubi? Kad srce moje samo tebi Ljubav nudi. Sto je to Ljubav, reci mi samo. Vatra sto gori jedan cas il ima nade jos za nas ?

| 17:14 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Šaljive reklame...

Ovo definitivno morate vidjeti!!! Parodija na neke od reklama iz prošlosti. Većinom se radi o plakatima, ali ovako nešto dobro još niste vidjeli...

thumbup

Preuzmi datoteku ... (2.09Mb)

| 17:12 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Poneki vic ...

Mujo se vratio iz Švedske gdje je bio u posjetu rodbini.
Haso: "I kako je u Švedskoj?"
Mujo: "Ma oni su 20 godina iza nas."
Haso: "Kako to?"
Mujo: "Kod njih je još uvijek dobro."

Jedan mladi svecenik bio je tako nervozan da prije prve mise nije mogao ni
rijeci progovoriti pa upita biskupa za savjet.
Ovaj mu rece:"Sljedeci put popij casu vode s dvije kapljice votke i odmah
ces se osjecati slobodnije." Poslije toga svecenik se osjecao tako dobro da
ga nista nije moglo uznemiriti. Nakon povratka s mise doceka ga cedulja s
biskupovom porukom:
Postovani, rekao sam nekoliko kapljica vodke u vodu, a ne obratno. I jos
par savjeta:
Nije potrebno stavljati kriske limuna na rub pehara. Ormar pored oltara je
ispovjedaonica a ne WC.Ne oslanjajte se vise na kip Blazene Djevice Marije,
ne grlite ju i ne ljubite vise. Postoji 10 zapovjedi a ne 12, 12 je
apostola a ne 7. Nijedan od njih nije bio patuljak. Isusa i njegove ucenike
ne zovemo J.C. and Co. David je pobijedio Golijata prackom i kamenom, nije
ga umlatio i prosuo mu mozak. Judu ne nazivamo kurvinim sinom. Papu ne
zovemo El Padrino. Bin Laden nema veze s Isusovom smrcu. Sveta vodica je za
posvecivanje a ne za osvjezavanje ispod pazuha. Ne sjedi se ispred oltara i
ne stavlja se noga na Bibliju. Hostija nije grickalica uz vino, vec za
vjernike. Gresnici idu u pakao a ne u pizdu materinu. Onaj u kutu, pored
zbora, kojega ste nazvali pederom i transvestitom u suknji, bio sam ja. Na
kraju se kaze Amen, a ne fajrunt.

| 17:11 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Extra slika...

Eto nam jednog lijepog natpisa sa jednog nadgrobnog spomenika iz susjedne nam države...

bang

Uvečaj sliku ...


Oni koji ne razumiju ćirilicu, evo prijevoda.
ĐOLIĆ-MILOSAV
ROĐ.1.10.1922.
POGIBE 30.4.2001.
UBI GA KOLIMA KATIĆ ZORAN IZ JELAKCA.
CRKO DABOGDA PEDER
P.S. ZAHVALNA DECA

| 17:08 | Komentari (0) | Isprintaj | #

četvrtak, 25.05.2006.

TEMA DANA: Dobar razgovor donosi i dobre prijatelje?

Da bi neko prijateljstvo opstalo ili da bi stekao/la nove prijatelje, najvažniji je, naravno – razgovor! On te približava drugima i ujedno je najbolje rješenje za sve probleme. Evo primijetio sam nekoliko važnih savjeta kako voditi uspješan razgovor i biti dobar slušatelj – to je ono što mnogima nedostaje u komunikaciji!

Istresti svoje jade drugome ili jednostavno pričati (i to o sebi) najlakša je stvar na svijetu koja gotovo nikome nije problem. No, u razgovoru s drugima treba znati biti i dobar slušatelj. Jedino takav razgovor donosi i dobre prijatelje, koji će odmah prepoznati tvoj trud i biti ti zahvalni na tome.

1. Pažljivo slušaj što ti osoba govori

Dakle, zaista poslušaj što ti se govori, a ne da za to vrijeme u glavi smišljaš što ćeš ti reći. Slušaj osobu bez prekidanja i dopusti joj da dovrši misao, a zatim ti iznesi svoju. Mnogo ljudi sklono je prekidati druge dok govore i žuri sa svojim izjavama – dovoljno je da se sjetiš nedjeljnih obiteljskih ručkova koji nalikuju na natjecanje u tome tko će više toga izreći i što glasnije i nitko nikome praktički ne da do riječ. Uh!

2. Prati neverbalnu komunikaciju

To kako osoba izgleda tijekom razgovora govori ti puno o pravom značenju onoga što izgovara. Ako te zbilja ne zanima što govori, vrpolji se i izgledaj odsutno, a ako te zanima što govori, nagni se prema njoj i smiješi joj se. Ako je tješiš, nemoj se mrštiti ili cupkati na mjestu, tada nećeš djelovati iskreno!

3. Budi siguran da razumiješ o čemu osoba govori

To je najbolje učiniti postavljanjem potpitanja i ponavljanjem dijela rečenice koju je izgovorila. Time ćeš ujedno pokazati da aktivno slušaš i da te zaista zanima što ta osoba govori.

4. Nemoj brzati sa savjetima

Često ti se prijatelji jednostavno žele izjadati! Stoga – slušaj i suosjećaj! Ponekad nije ni potrebno tražiti konkretna rješenja za tuđe probleme. Osobi će najviše značiti što je netko može poslušati, a rješenje će već naći i sam/a. Želi li zaista ozbiljan savjet, pitat će te.

5. Kad pričaš, pričaj i o svojim osjećajima i o događajima

Nemoj pretpostavljati da netko zna kako se osjećaš – izgovori to!

6. Pitanja za pet!

Kad razgovaraš s dečkom/djevojkom ili potencijalnom prijateljicom i želiš ga/je bolje upoznati, postoje jednostavna pitanja koja će vas još više zbližiti. Npr. top pet omiljenih filmova, top pet omiljenih pjesama, najsretnije sjećanje iz djetinjstva, ideja za nezaboravan izlazak koji biste ostvarili zajedno i slično..

Dalje se stvarno nisam mogao sjetiti...

-Josip-

| 17:54 | Komentari (5) | Isprintaj | #

Pjesma dana (25.05.2006.)

SUZU PUSTI, AL' NE PLAČI

Da znam draga kako ti je kada čitaš pjesme moje,
pisao bih još tužnije da rasplačem srce tvoje.
Pjesme su mi pune bola, svaka od njih nešto znači,
zato draga kad ih čuješ:
"SUZU PUSTI AL' NE PLAČI!"
Vječno ću te spominjati u životu, u samoći
jednog dana u crnu ću zemlju poći.
Kada vidiš da me nema, osjetit ćeš što su boli,
jer baš nitko neće moći tako silno da te voli.
Poželjet ćeš draga tada da ne živiš ni dan duže,
poći ćeš ti jednog dana na grob da mi staviš ruže.
Tada ćeš mi grob pronaći, bit će sav u gustoj travi,
jer baš nikog neće biti da mi cvijetak na grob stavi.
Sjetit ćeš se moga lika iz kojeg još ljubav zrači,
sjetit ćeš se mojih riječi:
"SUZU PUSTI AL' NE PLAČI!"

-Josip-

| 17:39 | Komentari (4) | Isprintaj | #

Ljubavne SMS poruke ...

Svi su mi rekli da te zaboravim, ali mi nitko nije rekao kako!!


Svidjaju mi se tvoje usne, samo toliko da znas. Ali jos vise bi mi se svidio tvoj poljubac koji nikako da mi das.


Svitanja bez tebe puna su praznine, kad oblaci pisu tvoje ime... A u kasnu noc kad grad utone u san ja cu samo zbog tebe cekati novi dan.


Svu moju ljubav cu ti dati, dok ne bude iznad svih oblaka. Ti si jedino na svijetu sto cu uvijek voljeti.


Tako male stvari cine zivot moj, ali ono sto mi fali poljubac je tvoj, tako male stvari cine zivot moj, daj ponekad se javi - isti mi je broj!!!!


Te tvoje usne opojne jos uvijek sanjam kako su me ljubile!


Ti imas divan pogled, ti imas divan osmjeh, al najljepse su tvoje oci, koje sanjam svake noci!


Ti imas nesto lijepo, sarmantno, uzviseno, jedinstveno, nesto sto drugi nemaju i ne mogu imati, ti imas MENE!!


Ti me pitas koga volim. Evo da ti odgovorim. Brzo citaj velika slova. Evo tebi odgovora!


Ti si jos tu, na usnama sto gore. Ti si jos tu, gdje je srce moje. Ti si jos tu, iako nisi kraj mene.

| 17:37 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Ubojite stvari...

Što ako želite ubiti nekog koga više ne volite? Kako to učiniti? Evo par "ubojitih" primjera...

burninmad

Preuzmi datoteku ... (975kB)

| 17:37 | Komentari (5) | Isprintaj | #

Slika dana... (25.05.2006.)

Neprocijenjivo... pogledajte zašto ?! (18+)

rofl

Uvečaj sliku ...

| 17:36 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Poneki vic ...

Žena sjedi na ogradi u mini suknji raširenih nogu.
Na suprotnoj strani ulice dva muškarca raspravljaju da li nosi gaćice ili ne:
- Vidiš da ima nešto crno ispod.
- Ma to nisu gaćice.
Na kraju se odluče pitati je:
- A, to crno? Znate imam mengu pa su se muhe skupile.

Dođe vampir u pekaru i traži 10 kruhova. Pita njega pekar što će mu toliko kruha.
Kaže njemu vampir: - Cura mi ima menstruaciju, pa malo umačem...

Došla baba sa nožem zabodenim u koljeno kod doktora:
- Zašto ste to uradili? - pita je doktor
- Htjela sam se ubiti.
- Pa kud baš u koljeno, babo?
- Pa meni su rekli, dva prsta ispod sise!

| 17:35 | Komentari (0) | Isprintaj | #

srijeda, 24.05.2006.

TEMA DANA: Nedostatak samopouzdanja?

Na početku ako vidimo da mogućnost za vezu propada, malo se skuliraj i distanciraj od te osobe. Budi pomalo hladna i tajanstvena. Tako nećemo, ukoliko se više ne sviđamo partneru, ništa izgubiti, već ćemo samo sačuvati dostojanstvo (a ne sliniti do posljednjeg daha). Ako se ipak još sviđaš toj osobi, ali je u fazi predomišljanja, možda se još jače zagrije za tebe. Dečke užasno privlače (otprilike kao komarce svjetlo) cure koje im se čine nedostižne. Zato - nos u oblake i natjeraj ga da se zamisli. Ako si ga često zvala telefonom, nemoj ga više zvati, a ako nazove on tebe, skrati razgovor i reci mu da nemaš puno vremena jer imaš neke obaveze. Ako te pozove van, nemoj bez razmišljanja odgovoriti 'da' s osmijehom od uha do uha, već mu reci da ćeš mu se javiti kad provjeriš vrijedi li još uvijek dogovor s frendicom o zajedničkom izlasku. Kada skuži da ti nije sve na svijetu, još će se više potruditi.

Kao drugo, da bi se izvukla iz depresije nedostatka samopouzdanja, moraš pokušati 'iskočiti' iz kolotečine. Da bi se istaknula među onima koji te već poznaju, možda će proći ipak neko duže razdoblje, a i ti možda nećeš tako lako steći samopouzdanje među već poznatim ljudima. Kada upoznaješ nove ljude, praktički krećeš ispočetka, pa će ti možda biti puno lakše. Dakako, ne mislim da sjedneš u birc i čekaš da ti netko priđe. naughty

Najbolje je rješenje učlaniti se u neki klub, otići na neki tečaj i slično. Bez obzira što se radi o nečemu na što dosada nisi pomišljala (npr. o planinarskom društvu, tečaju francuskog, plivanju ili mačevanju), i sama ćeš se začuditi koje ćeš zanimljive ljude i svoje vršnjake tamo upoznati. Upišeš li se npr. na tečaj standardnih i latinoameričkih plesova, poradit ćeš na svojoj gracioznosti, plesnoj tehnici i držanju koje će ti itekako pomoći u zadobivanju samopouzdanja. Osim toga, pleše se u paru, pa ćeš tamo upoznati i puno novih osoba s kojima ćeš plesati, što je idealna situacija za započinjanje prijateljskih ili ljubavnih veza. Kada nađeš zajednički jezik s nekim drugim ljudima, bolje ćeš se osjećati i pred onima koji te možda do tada nisu cjenili. Isto tako, ne vjeruj onima koji ti kažu da su mnogi sretni u ljubavi. Istina je sasvim drugačija. Rijetki su baš pravi sretni na tom području, a u kojoj god fazi bila, uvijek će ti se činiti da je drugima bolje. Npr. ako te muči što nemaš dečka, a one cure koje ga imaju muče se s ljubomornim ispadima jer ih pokušavaju zadržati. I, što je najgore, ljubav ti nikada neće doći ako je nasilno pokušavaš pronaći. Desit će ti se sasvim slučajno, onda kad ćeš je najmanje očekivati, a sudeći prema Murphyjevom zakonu, tada ćeš biti u trenirci, potpuno nenašminkana i s raščupanom kosom. Kako god bilo, opusti se i stvari će se događati same od sebe. Uvijek kad si napet i očekuješ nešto, ništa se ne dešava, a to će ti svi potvrditi.

Eto, poneki savjet za poneku žensku osobu s muškog stajališta stvari. Nadam se da ne griješim puno...

-Josip-

| 18:32 | Komentari (12) | Isprintaj | #

Pjesma dana (24.05.2006.)

Znam da nije baš neka sretna, al takvo je i vrijeme...

čak i onda

čak i kad te ne vidim,
znam da si tu.
čak i kad te ne čujem,
čujem tvoj glas.
čak i kad te ne dodirujem,
osjećam te pod rukama.
čak i kad te ne ljubim,
milujem te usnama.
čak i kad plačem,
sretan sam zbog tebe.
čak i kad grlim druge,
zamišljam tebe.
uz sebe.

Ps. Nije posvećeno "njoj"...

| 18:27 | Komentari (3) | Isprintaj | #

Zabranjene naslovnice...

Neke naslovnice poznatih magazina zabranjene su prije nego su otišle u tisak.. Pogledajte koje su to

naughty

Preuzmi datoteku ... (1.77Mb)

| 18:25 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Ljubavne SMS poruke ...

Slusaj sad: U dusi sam dijete koje ne zna mrziti, u zivotu sam putnik koji uvijek pronadje pogresan put, a u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI


Spavaj kao da ne postoji sutra, kao da nema jutra, spavaj i snivaj slatke snove i sanjaj me noci ove!!!!!


Spustila sam suzu u ocean. Kad ju pronadjes prestat cu te voljeti.


Srce moje ti u rukama drzis. Pazi, moli te, da ga ne ispustis.


Sreca? Sto je sreca sada znam. To je svaki susret s tobom, tvoj dah na licu mom. Sreca? Tvoj korak, tvoj glas, njezni poljupci kroz noc. JEDNOSTAVNO - TI!


Sto da ti kazem, sto da ti pisem, kad te volim koliko i disem.


Sve moje misli vrte se samo o tebi. Kako sam do sada zivjela nije vise vazno.


Sve sto imam jesi ti, ne mogu te napustiti, s tobom cu zauvijek biti i samo cu tebe voljeti!


Sve sto zelim reci je: Volim te ANA!!!


Sve te vise volim. Svakog dana, svakog jutra. Danas vise nego jucer, ali mnogo manje nego sutra

| 18:24 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Slika dana... (24.05.2006.)

Eto nam i zemljopisnog položaja nove države na Balkanu... Obvezno bacite oko...

rofl

Uvečaj sliku ...

| 18:22 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Dragi radnici...

Dragi radnici:

U cilju povecanja ucinkovitosti u slijedecoj godini, od 01.01. poceti ce se
primjenjivati nova pravila, kako slijedi:

ODIJEVANJE:

Preporucuje se da na posao dolazite odjeveni u skladu sa vasom placom.

U slucaju da primijetimo kako nosite Prada veste ili Gucci torbice,
pretpostaviti cemo da u financijskom smislu stojite dobro te vam povisica
nije potrebna

Ukoliko ste lose odjeveni nuzno je da naucite bolje upravljati vasim
financijama kako bi kupili primjereniju odjecu, te vam iz tog razloga
povisica nije potrebna.

Ukoliko ste odjeveni u kategoriji koja je izmedju prethodno navedenih tada
se nalazite tocno gdje bi trebali biti i nije vam potrebna povisica.

GODISNJI ODMOR:

Svaki radnik ima pravo na 104 dana godisnjeg odmora tijekom godine. Ti dani
se zovu subota i nedjelja.

PAUZA ZA TOPLI OBROK:

Mrsavi radnici imaju pravo na pauzu od 30 minuta jer je potrebno da vise
jedu kako bi izgledali zdraviji. Radnici normalne tezine imaju pravo na 15
minuta za uravnotezeno jelo koje ce im omoguciti odrzavanje primjerene
figure. Gojazni radnici imaju pravo na 5 minuta jer je to vrijeme koje je
potrebno kako bi popili Slim Fast i tabletu za mrsavljenje.

BOLOVANJE:

Vise necemo prihvacati doznake kao dokaz bolesti. Ako ste sposobni otici
lijecniku tada mozete doci i na posao.

KORIsTENJE WC-a:

Opcenito se dosta vremena trosi na boravak u WC-ima.
Od sada se uvodi striktno ogranicenje od 3 minute za boravak u wc-u. Po
okoncanju vremenskog perioda od 3 minute oglasiti ce se alarm, toaletni
papir ce se uvuci, vrata otvoriti te cete biti fotografirani. Nakon druge
povrede ovoga pravila, fotografije prekrsitelja biti ce izvjesene na
oglasnoj ploci u kategoriji 'kronicni prekrsitelji'.

OPERATIVNI ZAHVATI:

Dok god ste zaposleni ovdje potrebni su vam svi organi, te ne bi trebali
razmatrati uklanjanje bilo cega. Zaposlili smo vas netaknute. Odstranjivanje
bilo cega smatra se teskom povredom radne discipline i predstavlja krsenje
ugovora o radu.

Hvala vam za lojalnost tvrtki.
Mi smo ovdje kako bi vam osigurali pozitivno poslovno iskustvo. Iz tog
razloga, sva pitanja, komentare, brige, prituzbe, frustracije, iritacije,
nezadovoljstvo, insinuacije, optuzbe, razmisljanja, konsternacije i povratne
informacije treba usmjeriti drugamo. Zelimo vam ugodan dan,

VAS MENADZMENT

-Thanx to Petronela-

| 18:21 | Komentari (0) | Isprintaj | #

utorak, 23.05.2006.

TEMA DANA: Da li je moguće voljeti nekog nakon 3 dana?

Ona/on je nešto najljepše što se može zamisliti. Na samu pomisao o tim sjajnim očima i mekoj kosi srce ti udara brže. Osjećaš se uzbuđeno, sretno, pomalo nesigurno, odnosno - zaljubljeno. Ali da li je tako nešto uopće moguće tek poslije par dana poznanstva?

Apsolutno je moguće da se osjećaš kao da voliš nekog poslije svega 3 dana. Ali treba mnogo više vremena da saznaš da li je ta osoba vrijedna tvoje ljubavi i da li je to prava ljubav ili samo "teži" (ali prolazan) oblik zaljubljenosti. Za sada, jednostavno uživaj u svim čarima koje slatko osjećanje zaljubljenosti donosi, opusti se.

Provodi što više vremena sa osobom koja ti se sviđa i pažljivo posmatraj da li vam je lijepo kada ste zajedno, da li se dobro zabavljate, da li imate puno toga zajedničkog i da li možete nasmijeti jedno drugo. Bilo da je u pitanju "beskonačna ljubav" ili ne, iskoristi to vrijeme i dobro se zabavljaj, ako ništa drugo. A ako i ispadne nešto, tim bolje.

Hmm.. ne znam odakle mi ovo palo na pamet, al vrijedi prodiskutirati. Tema je jako bliska ljubavi na prvi pogled...

-Josip-

| 17:41 | Komentari (2) | Isprintaj | #

Slika dana... (23.05.2006.)

Eto, kako treba izgledati vaša slika s vjenčanja... da vam zauvijek ostane u uspomeni...

thumbup

Uvečaj sliku ...

| 17:38 | Komentari (3) | Isprintaj | #

Pjesma dana (23.05.2006.)

…MOJ NOVI POČETAK

uz prigušeno svjetlo ,
i uz dim cigarete..
Pišem stihove ove…
želim samo reći,
da sam krenuo u pobjede nove..
Zaboravio sam da sam nekad s tobom bio,
sretan sam da su dobri ljudi bili uz mene,
kad si mi slomila krila.
Digao sam se iz pepela.
Čujem ponovo pjev ptica,
Uživam u zrakama ovog proljetnog sunca
i napokon sam obrisao suze s lica..
Ponekad te se još sjetim,
ponekad me uhvati strah da nikad nikoga
neću imati snage tako iskreno voljeti.
Ali to su samo trenuci slabosti..
Mlad sam i toliko toga me još čeka..
a ti ćeš ostati moja mladenačka ljubav..
i prošlost vijeka…

| 17:34 | Komentari (2) | Isprintaj | #

Stvarni razlog...

Eto, napokon, kao i Da Vincijev kod, objavljene su i slike, koja pokazuju stvarni razlog zašto su nastala neka remek djela...

mouthwash

Preuzmi datoteku ... (1.98Mb)

| 17:33 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Ljubavne SMS poruke ...

Sanjaj nocas kad sklopis oci, moje su budne i ove noci. Moja je noc bez tebe cudna, uvijek tuzna bez tebe budna. Ove rijeci srcem pisem samo za tebe duso disem


Sesnaest mi je bilo kada sam te zavoljela, jos toliko kad bi proslo, ja te ne bih preboljela...


Sinoc sam dobila poruku sa neba. Zalili su se da im je pobjegao najljepsi andjeo. Ne brini, nisam te odala!!!


Sinoc sam sjedila kraj prozora, kisa je tiho padala. Nisam te opet vidjela, samo se uzalud nadala...


Sjecanje nije obaveza nego proizvod iskrenih osjecaja, zato me se sjeti kad hoces i onoliko koliko sam zasluzila...


Sjeti me se, ali te ne zaduzujem, zaboravi me, ako to zasluzujem.


Sjeti se duso, sjeti se mene, jer moja dusa za tobom vene.


Sklopi oci i opusti se dok tones u moru mojih poljubaca i ne dopusti nikome da uzburka to more i zauvijek te odvoji od mene!!!!!


Slatki, najsladji od svih, znaj da cu te uvijek voljeti. Ti si jedini koji je u mom srcu dobio posebno mjesto, ono prvo, najbitnije. Znaj da te volim i dalje.


Slovo A je najljepse slovo na svijetu, slovo A je kao ptica u letu, slovo A je urezano u srce moje jer na slovo A pocinje ime tvoje!

| 17:31 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Poneki vic ...

Pita Slovenac Bosanca:
- Znaš kako ste vi Bosanci nastali?
- Kako?
- Jebo medvjed bukvu.
- A znaš kako ste nastali vi Slovenci?
- Kako?
- Jebo ti ja mater!

Dvije sestre, stare cure, sjede u petak navečer pred televizorom i dosađuju se.
Mlađoj sestri bude svega dosta pa odluči da ide van i ne vraća se dok je netko ne okrene jer ne želi umrijeti kao djevica.
Nakon dva tri sata vrati se kući i odjuri u kupaonicu.
Starija sestra ode pogledati što je s njom i nađe ju kako sjedi raskrečena i sagnuta se gleda u međunožje.
- Što se dogodilo?
- Ušlo je šesnaest centimetara, a izašlo samo osam. Sad tražim ostatak da dam tebi.

Pokupi tip žensku, ode s njom u sobu pa joj krene lizati pičku.
Liže on tako liže, kad odjednom naiđe na komad salame.
Nastavi on lizat, kad odjednom nabasa na komad kruha.
Nastavi on lizat i dalje, kad odjednom naleti na komad salate.
Ovoga mu puta dopizdi, pa upita:
- Pa dobro, što je sad ovo??!!!
- Ma ništa, to mi se jučer jedan ispovraćao kad sam mu rekla da imam sifilis.

| 17:26 | Komentari (0) | Isprintaj | #

ponedjeljak, 22.05.2006.

Slika dana... (23.05.2006.)

Upotreba slatkih kondoma s oskusom čokolade.. i eto šta se desi...


rofl


Uvečaj sliku...

| 17:23 | Komentari (0) | Isprintaj | #

"R'n'R JE ŽIVOT MOJ" CORNER dio 4!

1.dio ---> OVDJE
2.dio ---> OVDJE
3.dio ---> OVDJE

Poznati kolumnista Zagorja opet napada...

Poštovanje blogeri,danas je pred vama,kako ja mislim, izuzetno interesantan 4 nastavak "Extra Cornera 4" o ženama pod naslovom "BITI MAJKOM, ALI KOME ?"a namjenjen je svim dobnim skupinama. Sredinom tjedna bit će žestoko jer najavljujem nešto što će sigurno izazvati puno polemika i komentara, 5 nastavak serijala o ženama zvat će se "MOŽE LI SE BEZ LJEPOTE". Krenimo redom :

Poznata glumica Judy Garlan, o pjevačkim sposobnostima svoje kćeri Lize Minnelli rekla je ne trepnuvši : "Njezin je glas popud struganja kredom po školskoj ploči." Zavist ?, Ljubomora ?, Zloća ? i zato se netreba čuditi Lizinoj izjavi : "Moja se majka protivila da postanem glumica - sve dok je nisam upoznala sa Frankom Sinatrom."

I još jedan "biser" Lize Minnelli : "Godine mog djetinjstva bile su izuzetno zanimljive....osim što nisu imale veze sa djetinjstvom i odrastanjem."

"Ako vas vaša djeca nisu nikad mrzila - niste roditelj."Bete Davis

"Mnoge žene žele bebu, ali dali žele djecu - drugo je pitanje." Eda Lecban

"Jedini smisao dječjih zabava i proslava(tuluma) je u tome da vas podsjeti kako postoje i gora djeca od vaše." Katherine Whiteborn

"Volim svu svoju djecu, ali neka od njih mi se ne sviđaju." Lillian Carter,majka bivšeg Američkog predsjednika J. Cartera

"Željela bih izaći iz kuće i promjeniti svijet, ali nemogu pronaći nikog da mi pričuva djecu." grafit

"Majka je osoba koja, vidjevši da su na stolu samo četri kolača za petero ljudi, odmah izjavljuje kako nikad nije voljela jesti kolaće." Tenneva Jordan

"Imajući sina, tako sam puno naučila o muškarcima." Barbara Streisand

"Mrzim kučne poslove, pospremiš krevet, pereš suđe - i šest mjeseci kasnije sve izpočetka." Joan Rivers

"Svaka mlada na vjenčanju mora naučiti da je to vjenčanje njene majke." Luci Jobnson Nugent

"Namjeravala sam u životu imati jednog muža i sedmero djece. Ali ispalo je obrnuto." Lana Turner

"Budite dobri prema svojo djeci - nemojte ih imati." grafit

"Kako izlazim na kraj sa svojom djecom?- imam veliku kuću i.... dobro se sakrijem." Mary Ure

I na kraju dvije mudrice koje su meni posebno drage :

"DOM JE MJESTO GDJE MUŽ PRAVI PREDSTAVU, ALI ŽENA ZA NJU PIŠE TEKST." Cybill Shepard

"NAJBOLJA KONTRACEPCIJA JE ČAŠA VODE ; NE PRIJE NITI POSLIJE, VEĆ UMJESTO." nepoznat-a

Ne zaboravite sredinom tjedna : "može li se bez ljepote"
očekijući vaše komenare,opaske,svim blogerima ugudne trenutke u životu želi "Rock`n`Roll je život moj"(stvarno je!)


| 17:23 | Komentari (9) | Isprintaj | #

Ljubavne SMS poruke ...

Prestat cu te voljeti, prestat cu te zeljeti, prestat cu poruke ti pisati! Prestat cu, kad prestanem disati!!!


Procvjetale ljubicice, vratile se lastavice, cvijece cvjeta, a ja venem, ti si samnom, kud god krenem.


Prolazim kroz tamne ulice koje su prije bile svijetle. Ulice tamne kao i moje srce kad nisi ti kraj mene.


Puno mi nedostajes. Nedostaju mi tvoji poljupci, tvoja ruka, tvoj osmijeh koji sam najvise na svijetu volio.


Put kojim idem...Zivot koji zivim...NISU MOJI...ali ljubav kojom volim je SAMO MOJA i ona pripada TEBI.


Reci zvijezdi sto na nebu sja, nek te poljubi kad ne mogu ja.


Rekao si da me vise ne zelis vidjeti. Ipak dodji, ugasit cu svjetlo.


Rekli su mi da dan traje 24 sata, da sat traje 60 minuta, da minuta traje 60 sekundi - ali mi nitko nije rekao da sekunda bez tebe traje vjecno...


Saljem ti andjela da te od ovog svijeta cuva, da ti besanim nocima ostavi poljubac i sapne moje ime da ga ne zaboravis....


Sama sam i nemam gdje, cekam te ali nema te, vrati se, VOLIM TE!!!

| 17:22 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Pjesma dana (22.05.2006.)

Kraj ili...

Boli me rastanak bez riječi,
daj mi snage sve ovo za prijeći,
bez tvoje ljubavi i duše
neka me odnesu, neka me sruše.

Biti sam je teško,
otići od tebe još teže.
Ali za tvoju sreću ja te ostavljam,
ništa te ne sputava ili veže.

Puna mi je glava stvari i misli,
ocean sjećanja bez kraja…
Osjećaji plove kao sante leda,
pune sreće, dostojnih raja.

Daleko iza toga je nešto veće,
nešto poznato još me podsjeća na te.
Taj jedan osjećaj koji me vuče
Ljubav se zove, srce mi tuče.

| 17:22 | Komentari (1) | Isprintaj | #

Čuda prirode...

A ma tko je to rekao da u prirodi nema kontroverznih pojava i seksualnosti? Ajde da ga čujem ja sada...

bang

Preuzmi datoteku ... (425kB)

| 17:20 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Poneki vic ...

Tri muškarca u birtiji raspravljaju tko se u životu našao u uzbudljivijoj situaciji.
Prvi je policajac i ispričao je kako je sudjelovao u razotkrivanju i hapšenju tajkuna. Svi su se složili da je to vrlo uzbudljivo.
Drugi je vatrogasac i ispričao je kako je spašavao mladu golu djevojku iz plamena. I svi su se složili da je to izuzetno uzbudljivo.
Treći je pogrebnik i ispričao je kako je išao po mrtvaca u jednu hotelsku sobu. Našao ga je golog na krevetu s erekcijom. Kako ga nije mogao takvog nositi do mrtvačnice uzeo je metlu i svom snagom ga udario po penisu.
- I što je tu uzbudljivo?
- Pa, bio sam u krivoj sobi.

Gluhonijemi dođe u ljekarnu kupiti kondome.
Nije znao kako da objasni što treba pa izvadi penis iz hlača i položi ga na metar na stolu i pokraj njega 15 kn.
Ljekarnik na to stavi još 15 kn, izvadi svojega i također ga položi na metar.
Nato uzme svih 30 kn i spremi ih u džep. Gluhonijemi se tada grozno razljuti.
- Gledaj - odgovori ljekarnik - ako ne možeš podnijeti poraz, nemoj se više kladiti.

Profesor, dan prije testa, upozori sve učenike da svakako dođu na test jer će opravdanje biti samo liječnička ispričnica ili smrt u obitelji.
Jedan učenik digne ruku i pita:
- A što je u slučaju seksualne iscrpljenosti?
- Onda ćeš morati pisati drugom rukom.

| 17:18 | Komentari (0) | Isprintaj | #

nedjelja, 21.05.2006.

Pjesma dana (21.05.2006.)

Ne kradi mi noći,
jer bol je jača od samoće.
Ima te tu za zauvijek dovoljno,
za rijeke stihova neispisanih,
za rijeke suza neisplakanih,
i more ljubavi neostvarene.

Tu sam da te dotaknem,
i ne boj se suza,
koje će kliznuti,
niz tvoje lice...

Tu sam da te zagrlim,
i ova hladnoća koju osječaš,
samo je dio vremena,
u kojem trenutno živimo...

Tu sam da te poljubim,
da na tren zaboraviš boli,
koje ti je donio život.

Sa tužnom sjenom,
preko svog lica,
nudim ti mrvicu prijateljstva,
jer ni ja nemam više...

-Thx to Nadica-

| 14:46 | Komentari (0) | Isprintaj | #

TEMA DANA: Osjećaji ... ili možda ne?

Eto, jedna minimalistička tema... život s osjećajima ili ne..
Naime, izbor svakog od nas je, život sa ili bez osjećaja odnosno koliko ćemo ih uložiti ili koliko nećemo... Moj odabir je definitivno život s osjećajima, osjećati svijet oko sebe, naravno to podrazumijeva i veliku ranjivost, veliko breme... Osjećaji sami po sebi donose puno stvari koje možda ne trebate trenutno, donose bol, patnju, pa rijetko i sreću. Donose beskrajnu ljubav, donose i beskrajnu patnju. Velika većina od nas se sigurno upitala, vrijedi li to? Velika većina od nas upitala se, kako dalje, i ima li svrhe? Koliko vrijede ti osjećaji? Vrijesdi li zbog njih dalje ili je to tekovina prošlih stoljeća? Da li će vas ismijavati ako pristupite osobi i kažete joj suštinu duše? Izbor je vaš...
Osjećaji... teška enigma.. Kako ih savladati, kako živjeti s njima.. Kako ih ponekad otupiti? Magija uma, magija svijesti. Od vas samo tražim jedan jednostavan odgovor.. Što biste izabrali... OSJEĆAJE ILI NE??

-Josip-

| 14:46 | Komentari (5) | Isprintaj | #

Slika dana... (21.05.2006.)

Ajd da se dogovorimo nešto, a, ajde... ?!
thumbup

Uvečaj sliku ...

| 14:45 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Ljubavne SMS poruke ...

Padaju zvijezde. Pomisli zelju koju vec dugo krijes u sebi. Njezno me takni usnama svojim i sve ce se zelje ostvarit tebi.


Pisem ti ovu poruku, NE ZA USPOMENU, jer ona blijedi, NE ZA SJECANJE, jer ono nestaje, VEC ZA LJUBAV KOJA NIKAD NE PRESTAJE!


Pogledaj se u ogledalo i vidjet ces kako izgledaju moji snovi!


Pogledom pratit cu te, dodirom hrabrit cu te, zagrljajem branit cu te, poljupcima hranit cu te, suzama tjesit cu te, zauvijek VOLJET CU TE ! ! ! ! ! ! !


Poljubac je nista, Voljeti je sve, Ljubiti svako moze, a voljeti ne.


Ponekad mi toliko lutas mislima pa se pitam kako te noge ne zabole.


Porukica ova nek te razveseli, pise ti je netko tko te mnogo zeli! Zelim te vise nego bi dusa htjela, jer sad se volimo samo preko mobitela!


Poslala sam nocas andjela da te cuva, andjeo mi se ubrzo vratio, i rekao da andjeli ne cuvaju andjele.


Poslije tebe, ja vise nemam dusu, TI si ju odnio. Poslije tebe ja vise nemam srce, TI si ga slomio. Poslije tebe ja ne postojim, Ti si me ubio!


Postoji li na svijetu nesto tako dobro kao sto smo mi??

| 14:45 | Komentari (2) | Isprintaj | #

Poneki vic ...

Postoje 3 vrste seksa:
Kućni seks: Niste još oženjeni, seksate se po cijeloj kuci, u svakoj prostoriji.
Krevetni seks: Oženjeni ste kratko vrijeme, seksate se samo u spavaćoj sobi.
Sobni seks: Oženjeni ste godinama, prolazite jedno pored drugog u sobi i kažete si: "Jebi se".

Stigao poštar s postom.
- Nešto za mene? - upita kći.
- Ma prestar je, kćeri - odgovara majka.

Na povratku sa prvog izlaska, mladić skreće s puta i zaustavlja auto u šumi. Lagano se počinju ljubiti i mladić se sve više uzbuđuje i polako stavlja ruku pod djevojčinu haljinu. Odjednom, ona ga zaustavlja i kaže:
"Nemoj, još uvijek sam nevina i nisam još spremna."
Mladić: "Dobro, neću, ali previše sam se napalio, pa jel' bi me mogla makar rukom zadovoljiti?"
Djevojka:" Nisam ni to još nikad radila, ne znam ja kako se to radi."
Mladić: "Znaš kako je to kad uzmeš bocu Coca-Cole i treseš dok ne počne špricati? E, pa ovo ti je isto."
I djevojka pristane, mladić se skine, ona se prihvati posla i sve ide dobro, kad odjednom mladić se počne bacati i urlikati.
Djevojka: "Što je bilo?"
Mladić: "MAKNI PALAC!"

| 14:44 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Vozila snova...

Kad biste imali neko od ovih vozila, vrlo vjerovatno bi vam bili ispunjeni svi snovi...

rofl

Preuzmi datoteku ... (772kB)

| 14:41 | Komentari (0) | Isprintaj | #

subota, 20.05.2006.

TEMA DANA: Ljubav je... ?

Neki ljudi pokušavaju ljubav definirati - da bi je što bolje osjetili.
Ljubav nije za sve ljude ista, ali svi je zovu tako. Ljubav je ono što mi osjećamo, što ne možemo lako objasniti.
Ljubav nije samo reći "Volim te" ona se ne sastoji samo od onoga što jedno drugo gledamo, nego da zajedno gledmo u istom pravcu.
Najvažnije u jednoj ljubavi je stajati jedno za drugo, iako nekada je teško. Slabost i greške prihvaćati i razumijeti se. Nobody is perfect!
Poštenje u životu svugdje je važno kao i u ljubavi. Riječ "Poštenje" je jedna od najvažnijih riječi našeg jezika, jer ta riječ može nekoga više povrijediti nego oružje!
U ljubavi ne smije jedan partner drugome nešto naređivati, ako nekom hoću naređivati, onda to znači da hoću nešto postići silom! U pravoj ljubavnoj vezi riječ "JA" nije toliko važna ,nego je riječ "MI" važna, tako reći najvažnija, zajedno smo mnogo jači!
Svako može svoj život živjeti sam, ali interesantnije je i sigurno bolje lijepe momente života djeliti sa partnerom (Podijeljena radost je dvostruka radost...) zajedno, i kada loša vremena dođu onda imamo nekoga tko će nam ruku i snagu dati da sve to brže prođe (....podijeljena tuga je polovina tuge).
Ljubav je sreća, sreća koju svome partneru dajemo i gdje je ponovo možemo naći. ..

Dodatni komentar:
Ja mislim da je ljubav kada se čovjek probudi ujutro i prvo što pomisli je njegov partner i odmah se baca na planiranje dana što će raditi s tom osobom i ljubav je kada je čovjek bukvalno slijep, odnosno ne vidi ništa ispred sebe, ništa drugo osim osobe s kojom želi biti...
Veliki broj najraznovrsnijih stručnjaka bavi se proučavanjem muško-ženskih odnosa sa razmatranjem psiholoških, socioloških, kulturoloških, pa čak je napisano tisuće studija, ispitano milijuni ljudi. A nekako se sve svodi na suštinsku i apsurdno jednostavnu činjenicu da je dobar odnos onaj u kome se osjećate dobro a loš onaj u kome se osjećate loše...
Par primjera ljubavi:
· Volja za životom ·Harmonija· Simpatija · Pomoć i vjera
· Sve zajedno raditi · U teškoj situaciji biti zajedno
· Tugu i sreću dijeliti zajedno · Uvijek biti jedno za drugo
· Jedno drugoga Priznati ·
· Ne kritizirati jedno drugo · Spremnost za žrtvovanje
· Jedno drugo slušati · Jedno od drugog osjećati osjećaje
· Međusobno greške opraštati · Zajedno pričati o svemu
· Probleme zajedno rješavati · Zajednicki životni put
· Sa punim zadovoljstvom DA reći jedno drugome
· Međusobne želje iz očiju pročitati · Međusobno ne biti ljubomorni
· Za ljubav partnera ne raditi ono što ne voli
· Uvijek jedno na drugo misliti · Uvijek jedno drugome opraštati
· Obećanja ostvariti · Ostati zajedno · Moći popustiti · Otvoreno reći ono što se misli
· Jedno drugo akceptirati tako kakvi su · Imati Slobodu ...
Ako imate sve ovo i više od navedenog, imate i LJUBAV...

-Josip-

| 11:08 | Komentari (4) | Isprintaj | #

Slika dana... (20.05.2006.)

Dovoljna je samo jedna riječ, jedno ime: Ronaldinho....
naughty

Uvečaj sliku...

| 11:07 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Pjesma dana (20.05.2006.)

PREDUGO...

Predugo me puštaš
da spavam u tišini,
jer ti čuješ samo sebe i eho svojih riječi..

Predugo te držim na dlanu
I čuvam od vjetrova,
a ti ne želiš zaštitu...

Predugo te smatram svojom
Da zaboravljam te pustiti da odeš...
predugo već imam ljubav,
koju ti ne osjećaš...

Predugo plovim morima samoće
I ne znam se vratiti..
Predugo živim sam,
a kraj tebe....

| 11:06 | Komentari (3) | Isprintaj | #

Ljubavne SMS poruke ...

Nocas za tebe stihove pisem, nocas za tebe zvijezde brojim, dopusti da te poljupcem uspavam dopusti da ti kazem koliko te volim.


Od sveg na svijetu tom ti si najvredniji i sve sto zelim to si ti, na svijetu tom nista mi ne treba, sve sto zelim to si ti!!!!


Odapela si ljubavne strijele, pogodila si srce moje, sada sam dozivotno zarobljenik ljubavi tvoje!!!


Okreni se, vidjet ces u mom oku suzu koja te moli da ostanes, sacekaj, vidjet ces ruke koje se pruzaju tebi da te zagrle, slusaj, to moje srce lupa za tobom...


Osjecas li poljupce mojih usana, dodir moje ruke, vidis li sto mi radis, zaspim s tobom, s tobom se budim, sto se sa mnom dogadja, i ja se cudim.


Otkad te nema, sve mi je isto, samo sto sunce slabije grije. Noci su tuzne, bolesne, tihe, ni zvijezda nema kao prije.


Otvori mi vrata svoga srca, pusti me unutra i nedaj mi nikad da izadjem.


Ovo su dvije stvari koje najvise zelim na svijetu; ruzu i tebe, ruzu za tebe i tebe za mene.


Ovog trena voljela bih da si tu i da zaspim na tvom toplom ramenu. I sto god kazu, ti znas da cu ja uvijek zivjeti samo za nas.


Ovom ti porukom saljem malog ANDJELA. Nocas ce te cuvati od ruznih snova, a kad svane sjest ce ti na rame i cuvati te od svega ruznoga sto nosi dan...

| 11:04 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Među-Zemlja 2006.

Poznata bića, ljepotice, rugobe i ostali stvorovi stigli su u naše vrijeme! Pogledajte gdje ih sve možemo pronaći ...

rofl

Preuzmi datoteku ... (1.34Mb)

| 11:04 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Poneki vic ...

Ode žena kod plastičnog kirurga i veli, takva i takva stvar, znate, imam 45 godina, pa htjela bih si nekako poboljšati izgled, a čula sam da ste vi najbolji itd. itd.
- Jesam - veli kirurg - ali sam i skup.
- Kako to - pita ona.
- Pa znate, najskuplja procedura, koju samo ja primjenjujem, a poznatija je pod imenom "pipa" ide otprilike ovako: ja vam ugradim iza uha malu ručicu, izgleda kao pipa za vodu, i kad primijetite da vam se neki dio lica opustio, vi samo malo zavrnete ručicu, zategnete kožu i sve je kao novo.
Ženska pristane, kirurg obavi posao i žena ode. Nisu se vidjeli 15 godina. I nakon 15 godina dođe žena nazad i veli:
- Znate, sve je do sada štimalo, ali zadnje vrijeme, koliko god zavrtala ručicu, nikako si ne mogu otkloniti ove vrećice ispod očiju.
- Pa to su vam sise došle tako visoko.
- Aha... - veli žena - onda znam i otkud mi kozja bradica...

Žali se prijateljica prijateljici: Moj muž je 300% impotentan!
Pa jučer si rekla 100%?!
Da, ali je jučer pao niz stepenice, slomio prst i pregrizao jezik !!!!

Jednog dana je medicinska sestra koja je pazila na pacijenticu u komi primijetila da ona reagira kada ju je prala među nogama, pa je o tome obavijestila doktora. Doktor je shvatio da je to važna informacija, pa je pozvao njenog muža, objasnio mu da mu žena reagira kad se diraju njeni privatni dijelovi, i da bi vjerojatno došlo do poboljšanja njenog stanja ako bi on s njom prakticirao oralni seks. Muž se složio, otišao u njenu sobu, da bi se vratio poslije jedno 10 minuta i objavio da mu je žena umrla.
Doktor: Molim??? Kako je to moguće?
Muž: Mislim da se ugušila...

| 11:00 | Komentari (0) | Isprintaj | #

petak, 19.05.2006.

TEMA DANA: Zašto ona samo kuka ?

Nekad stvarno ne razumijete žene (u stvari, često, samo ne želite to priznati)! Evo, već mjesecima kuka kako se udebljala, kako je straga mnogo veća - po vašem mišljenju, nije baš mnogo veća, a i dobro joj stoji - a baš ništa ne radi glede toga. Rekli ste joj da joj lijepo stoji i nasmiješila se; izgledalo je da joj je drago da to čuje, ali je nastavila kukati kako se njoj takav izgled ipak ne sviđa. Dobro, ako joj se ne sviđa, ne sviđa joj se - predložili ste joj dijetu ili da radi vježbe. Ishranu nije promijenila, a koliko znate, i ne vježba. Izgleda isto. Zaključila je da joj njen novi izgled ipak i ne stoji tako loše i odustala od bilo kakvih promjena, i opet je zadovoljna? Ne, i dalje kuka. Izluđujuče! Šta god da joj predložite, složi se sa vama da je to dobro rješenje (ili vam kaže zbog ćega misli da to nije dobro rješenje), ali ništa konkretno ne poduzima - osim što se i dalje žali. Ista priča može se primijeniti i na neki drugi slučaj - ne sviđa joj se položaj na poslu; susjeda joj vječno dosađuje glupostima (slažete se, ta susjeda je pravi "udav", zato samo promumljate "dobar dan" kad je sretnete i ne zadržavate se da bi popričali s njom); prijateljica stalno "zaboravlja" da je pozove i čestita joj rođendan, slavu, godišnjicu braka, a znate i sami da ima bolje pamćenje od slona - ipak, šta god da joj predložite kao rješenje, ništa ne uradi. Samo se žali. Sad se pitate: pa dobro, što da radite? Što ona uopće očekuje od vas? Da zabranite susjedi da je gnjavi? Treba li razbiti glavu njenom šefu? Da je fizički natjerate da drži dijetu i da vježba? Što? Ništa od toga. Ona želi samo da je saslušate i da suosjećate s njom. Svašta, pa valjda joj za to služe prijateljice - vi ste tu da rješavate probleme, a ne samo da besposleno slušate o njima! Točno je da joj za to služe prijateljice, ali to želi i od vas, osobe koju voli najviše na svijetu. Imajte strpljenja, saslušajte je i pokažite suosjećanje i razumijevanje - to je sve što želi i to je ono čime ćete je usrećiti. Mala prednost takve njene potrebe: ne morate trčate zajedno s njom da bi ona smršavila, niti da idete u zatvor zbog fizičkog nasrtaja na njenog šefa. Kad tako o tome razmislite, i nije baš teško udovoljiti joj, zar ne?

Hehe, stvarno ne znam odakle mi je to palo na pamet, al budući da tema mora biti, eto jedne...

-Josip-

| 11:02 | Komentari (3) | Isprintaj | #

Slika dana... (19.05.2006.) 2.dio...

Da! Globalno zatopljenje obuzelo je našu Planetu, što dokazuje i ova slika...
rofl

Uvečaj sliku ...

-thx to Nat-

| 11:00 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Pjesma dana (19.05.2006.)

Ljubav za tebe

Ljubav je moja kao
ruža u cvatu
kao cvijet što miriši
noću ptica što u osami pjeva
jezero u kojem sunce
umire

ljubav je moja
kao mračna šuma kip
što iz ruševina se
izdiže
glazbeni komad sviran
u duetu sunčeva zraka
u jutarnjoj tuzi

Ljubav je moja kao
kamena statua
bršljen skriven u
dubini bunara kupina
što rodila je jednim cvjetom
katedrala impozantna
od sreče sazidana

Teška i plemenita
ispravna i čista a
istovremeno i močna
sladostrasna vatra na
ledui rubini u bjelini
zbrka osječaja
svetogrđe ljubav je moja

| 10:58 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Klonovi napadaju...

Kako to izgleda kad poznate face dobe svoje blizance... obvezno bacite oko...

njami

Preuzmi datoteku ... (1.44Mb)

| 10:57 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Poneki vic ...

Došao novi zakon na snagu da sad i životinje moraju u vojsku. tako se u redu za regrutaciju našli zeko, lija i medo. Pričaju oni kako je to nepošteno i negoduju, tek ti padne na pamet zeki:
- Odrezat ću ja sebi uši pa će me proglasit nesposobnim i neću trebat ja u vojsku!
- Bravo zeko, kako si ti pametan - kaže lija - ja ću sebi odrezat rep pa ni ja neću morat u vojsku!
Misli ti sad medo što bi on .. i sjeti se:
- Znate što, ja ću sebi odrezat khm... stvar, pa ni ja neću morat u vojsku!
Učine oni svi kako su rekli, prođu preglede i sad čekaju da im pročitaju rezultate.
I izađe ti jazavac i čita ...
- Zeko ne mora u vojsku, nema uši; lija ne mora u vojsku, nema rep; medo ne mora u vojsku, ima spuštena stopala...

Mlada djevojka, razočarana životom, odlučila se baciti s Krčkog mosta.
Međutim, spazio ju je konobar Maškarin, rekao joj da baš sutra odlazi brodom u Ameriku i pozvao je da je povede sa sobom.
Djevojka je pristala i sljedeće noći on je sakrije u tajnoj sobi na brodu.
Donosio joj je hranu i redovito s njom vodio ljubav.
Nakon tjedan dana na brod je došla inspekcija i našla mladu damu, te zahtijevala objašnjenje.
- Konobar Maškarin me tu sakrio i vodi me u Ameriku, a za uzvrat me jebe.
- Jebe on Vas, ali i zajebava, jer ovo je trajekt Valbiska - Merag.

Dolazi momak u trgovinu i traži od prodavačice kondome.
- Koji broj? -upita prodavačica.
- Broj? - zbunjeno odgovori momak.
- Da, znate došli su nam novi kondomi koji se razlikuju po veličini.
- Paaaa... ne znam...
- U redu, nema problema, samo se vi skinite i ja ću vam reći koji broj trebate.
Momak se skine, prodavačica uzme njegov penis u ruku, odmjeri ga, i poviče svojoj pomoćnici:
- Maaaareeeeee, daj trojku....
Ulazi drugi momak, ista priča sa brojevima, reče mu prodavačica da se skine, uzme njegov penis u ruku i povika pomoćnici:
- Maaaareeee, daj peticu....
Ulazi dečko od 14 godina, traži kondome, ali naravno ne zna broj. Reče mu prodavačica da se skine, uzme njegov penis u ruku, odmjeri ga, i poviče pomoćnici:
- Maaaareeee, daj krpu...

rofl

| 10:56 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Ljubavne SMS poruke ...

Nekom je tesko dignut 100 kila, nekom je tesko kopat kuruzu, nekom je tesko ujutro se budit, a tebi je tesko nazvat moj broj. Zasto?


Nemoj me voljeti mnogo. Voli me malo, ali zauvijek.


Nezdravo, neshvatljivo, potpuno, nezamislivo, nemoguce, nenormalno, ludo, carobno, cudno, krajnje, neodoljivo, famozno, iskreno mi nedostajes!!!


Nije mi zao sto mi lazes, zao mi je sto mislis da ti vjerujem!!!!


Nikada nemoj odlaziti, ako imas razloga ostati. Znamo sto jesmo, a ne znamo sto mozemo biti.


Nikada te se necu sjecati, jer te nikada necu zaboraviti!!!


Nisam ja ona koja misli na tebe vec si ti onaj koji mi dolazi u mislima.


Nista u zivotu tako ne boli, kao kada srce uzalud voli.


Nocas kad zaspis poslat cu andjele da te cuvaju. Doci cu u tvoje snove, njezno te poljubiti i sanjati pored tebe... Volim te andjele moj.


Nocas sam sanjala andjela kako ljubi moje usne na kisi, nocas sam se vidjela u zagrljaju daleko odavdje, nocas sam sanjala TEBE!

| 10:55 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Slika dana... (19.05.2006.) 1.dio...

Mladi par punkera ulovljen u svojoj svakodnevnoj razbibrigi u Škotskoj...
bang

Uvečaj sliku ...

| 10:51 | Komentari (0) | Isprintaj | #

četvrtak, 18.05.2006.

"R'n'R JE ŽIVOT MOJ" CORNER dio 3!

1. dio ------> OVDJE
2. dio ------> OVDJE
----

Rock 'n' Roll, poznati zagorski kolumnista napada svojom tipkom ponovno!!!!

EXTRA 3

Treći nastavak serijala o ženama je pred vama, ovaj današnji zove se "TRI VUGLA (čoška,kantuna....) EVO BRAKA" a za nedjelju najavljujem "BITI MAJKOM, ALI KOME?" Današnji "EXTRA CORNER 3" mogao bi biti mnogima zanimljiv jer ne kaže se uzalud "TREĆA SREĆA", krenimo redom :

"Uspješan je muškarac onaj koji zarađuje više nego što njegova žena može potrošiti. Uspješna je žena ona koja se udaje za uspješnog muškarca." Lana Turner

"Rastajati se zato što ne voliš muža, jednako je glupo kao udati se samo zato što ga voliš." Zsa Zsa Gabor

"Uvijek bi svršio ne čekajući mene. To je nepošteno." Lorena Bobbit ( u izjavi policiji nakon što je svom mužu odrezala penis)

"U svakom braku postoji barem jedna budala." Henry Fielding

"Ne ulazi u brak ako se bojiš samoće." Anton Čehov

"Nekih noći on kaže kako je umoran, a nekih ona kako bi htjela čitati. Preosatlih nijedno ne kaže ništa." Joan Didion

"Radije bih bila prosjakinja i sama, nego kraljica i udata." Kraljica Elizabeta 1

"Naći muškarca je kao naći posao - lakše je kad već jednog imaš." Pagie Mitchell

"Kada se djevojka uda, ona pažnju mnogih muškaraca mjenja za nepažnju jednog." Helen Rowland

"Najsretnije vrijeme u nečijem životu je ono neposredno nakon prve rastave." John Kenneth Galbraith

"Bila sam vrlo nesretna kada sam doznala da žena od četrdeset godina ima više šanse da je otmu teroristi nego da se uda." Oprah Winfrey

"Treba se ženiti isto onako kao što se umire. To znači, samo kad ne postoji nikakva druga mogućnost." Lav Tolstoj

"Promjeniti muža (dečka) tek je promjeniti nevolju." Kathleen Norris

"Nisam se udavala jer nije bilo potrebe. Imam kod kuće tri ljubimca koji služe istoj svrsi : psa koji reži svakog jutra, papagaja koji psuje ćitavo poslijepodne i mačku koja se vraća kasno noću." Marie Cordelli

"Nevolje današnjih djevojaka su tome što su one kurve u kuhnji i kuharice u krevetu." EKM

"I Pepeljuga se udala zbog novca." nepoznat-a

"Prije vjenčanja ona govori a on sluša,nakon vjenčanja on govori a ona sluša,nakon nekoliko godina nitko ne govori a susjedi slušaju." nepoznat-a

"Brak je jedini rat u kojem spavamo sa neprijateljem." nepoznat-a

"Kad muškarac ženi otvori vrata automobila radi se ili o novom autu ili o novoj ženi." Princ Filip,Vojvoda od Edinburga

Poslije ovih crtica baš me zanima što mislite o braku (za one koji jesu ili su bili u braku) A zanima me i mišljenje onih koje-i se nisu još udavale-ženili?. Za kraj sam odabrao jednu mudricu koju je izrekla JERRY HALL : "Majka mi je otkrila tri tajne : u dnevnoj sobi budi sluškinja, u kuhnji kuharica a u spavačoj sobi kurva.Odmah sam pronašla sluškinju i kuharicu a ostatak posla obavljam sama."

| 12:25 | Komentari (3) | Isprintaj | #

TEMA DANA: Sex, izvor problema ?

Seks kao izvor problema - kako to?
Zar nije seks nešto u ćemu svi uživamo; nešto što svi volimo raditi (dobro, svako ima fazu kad mu nije do seksa, ali govorimo globalno)? Jedna od omiljenih aktivnosti cijelog čovječanstva i tako dalje? U seksu se uživa, to je točno; međutim, kao i sve što nam je značajno u životu, i seks nam može činiti probleme (to jest, probleme činimo sami sebi, a ovi o kojima ću govoriti povezani su sa seksom). Jedan od najvećih problema je to što se o seksu nedovoljno razgovara. O, da, piše se o njemu po raznim magazinima, pričaju o njemu žene sa prijateljicama (nekad i vrlo vrlo detaljno), a pričaju i muškarci s prijateljima (to su uglavnom "lovačke priče"). Ipak, partneri međusobno vrlo rijetko zaista razgovaraju o seksu - a baš oni su ti koji bi o tome najviše trebali pričati - pa, njih se najviše i tiče! Niko od nas ne može čitati misli, a opet, nerado ćemo partneru reći što točno želimo, a što nam ne godi. Nećemo otvoreno (često ni u kontekstu) reći da smo nezadovoljni svojim seksualnim životom. Nerado ćemo podijeliti fantazije s partnerom, iako bismo voljeli da nam ih baš on ispuni. Bojimo se da ne pomisli da smo čudni, perverzni, nenormalni - i zato šutimo o potpuno normalnim stvarima. Ne mislim ovdje da je seks nešto o ćemu neprekidno treba pričati i razglabati, ali povremeni ozbiljan i iskren (i "bezobrazan", zašto da ne) razgovor o tome sigurno bi dobro došao. Ovako šutimo, otrpimo ono što nam se ne sviđa i za što u nekom trenutku nismo raspoloženi, pravimo kompromise koji su u biti nepotrebni (samo što o tome ne pričamo, pa to i ne otkrijemo) i, sve u svemu, nerijetko zapravo "obavljavamo" ono u ćemu bi trebali uživati. Zato, razgovarajte! To ne znači da je obavezno da po časopisima objavljujete intimne detalje iz svog života nego: razgovarajte sa svojim partnerom o seksu! Hej, o vama je riječ! Još jedna greška: rješavanje problema seksom. Ako imate problem i oboje ste napeti, seks može pomoći da se napetost smiri - ali, sam po sebi, ne rješava ništa. Problem je i dalje tu. Zato, iskoristite tu smirenost i riješite problem! U suprotnom, doći ćete do situacije da jedna strana optuži drugu da misli da je seks rješenje za sve. Nova greška: uvjerenje da o seksu već znamo sve i da se tu nema što učiti (ne, ne mislim na "skidanje fora" iz porno-filmova - oni nemaju blage veze ni sa čim). Istražujte. Pitajte. Idite savjetniku, zašto ne? "Skidajte" ideje koje vam se sviđaju odakle god stignete - ovo je zaista tema o kojoj možete učiti dok god ste živi i uživati u učenju. Pričajte. Interesirajte se. Postavite seks na pravo mjesto u svom životu. Ne dopustite da potencijalni izvor velikog zadovoljstva stvara mučninu u vašem životu. Uživajte.

Sigurno se pitate, odakle sada ta tema.. eto, sjetio sam se jednog događaja (nije bitno kome i kako i zašto) pa sam malo opisao taj problem... Barem nešto za komentiranje...

-Josip-

| 11:56 | Komentari (14) | Isprintaj | #

Slika dana... (18.05.2006.)

Heheh... heheh... baš je mali slatak, taman da mi stane u kljun...
naughty

Uvečaj sliku ...

| 11:54 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Ljubavne SMS poruke ...

Ne trazi od mene da budem savrsena. Ako to postanem potrazit cu i savrsenog decka!


Ne zelim biti prva koje ces se sjetiti, vec posljednja koju ces zaboraviti!


Ne znam kako da pobjegnem od sna, i ne znam voli li te itko kao ja, ali ne bi ova noc, tako boljela...da te nisam voljela!!!


Nece jos mnogo proci dana, necu jos dugo biti sama, kada vidim osmjeh tvoj, shvatit cu da si zauvijek moj!


Nedostajes mi jako, tvoji poljupci i tvoj zagrljaj. Nedostaje mi tvoj osmjeh i tvoj pogled. Ne zaboravi na mene tamo daleko i vrati se brzo.


Negdje u daljini pogled mi se gubi, negdje u daljini moje srce ljubi. Prolazi mi mladost i u ceznji vene daleko si daleko od mene.


Neka te nebo obasja kada se tama pojavi oko tebe, i neka ti andjeli ne dopuste da places kada ti suze ispune oci, jer ti zasluzujes zivjeti u svijetu LJUBAVI!


Neka ti carobni veo divnih snova uljepsa noc kad u mekani krevet odlucis poc. Bogovi neka cuvaju andjela mog dok mu saljem poljubac iz srca svog.


Neka ti svjetlost novog dana obasja dusu, ispuni ju najdivnijim osjecajima i neka ti Bog podari sve sto NEMAS, a ZELIS i sacuva sve sto IMAS, a VOLIS!


Neki dani su duzi od drugih dana, neko vrijeme je bolje od drugog vremena, neki snovi su ljepsi od drugih, a moj najljepsi san upravo cita ovu poruku!
cerek

| 11:54 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Pjesma dana (18.05.2006.)



Moj spas

i prije ovoga
sam te volio,
u društvu tvom uživao.
I prije ovog
s tobom sam se smijao,
o glupostima pričao.
A sada,
nakon toliko vremena,
Nešto sam shvatio.
Možda prijatelji
Nije prava riječ za nas,
Možda si baš ti
Ono što mi treba.
Moj spas.

(PS. Nije namijenjena bivšoj)

| 11:52 | Komentari (11) | Isprintaj | #

Patenti...

Kaže se koliko ljudi toliko čudi. Pogledajte što se zakuhalo u glavama tvoraca nekih nadasve čudnih patenata...

bang

Preuzmi datoteku ... (576kB)

| 11:51 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Poneki vic...

Išla vojska sperme i zapovjednik vikne: - STOJ!.
Svi zastanu i začude se te pitaju što je sad.
A na to će zapovjednik: - Izdaja!!! U govnima smo.

Svećenik u seoskoj crkvi drži propovijed:
Što se to događa s vama, ljudi moji?! Idem neki dan cestom, kad u grmlju spazim nju i njega, malo dalje opazim nju i nju, a još malo dalje njega i njega! Pa što je to, ljudi moji!?
Štef šapne susjedu: - Da je išel još malo dalje, srel bi - MENE I MENE!

Pijanac se u tramvaju ispovraća na krzneni kaput neke dame.
- Svinjo jedna odvratna, kako vas nije sram!
- A kaj se ti... štuc... dereš, pogledaj rajše kak TI zgledaš!

Bila tri mrava, i trebali ići u Ameriku.
Međutim, nisu imali prijevoz, a kontroleri ih nisu pustili u avion.
I oni se sjete pitati neku putnicu za prijevoz.
I vide oni plavušu, pa joj priđu i upitaju je: "Možeš li nas povesti?"
A ona im odgovori: Nemam novaca, ali mogli biste se sakriti meni u robu!"
I oni pristadoše. Jedan se sakrio u grudnjak, drugi u gače (straga), a treći isto u gače (sprijeda).
Na kraju putovanja plavuša ih zapita kako im je bilo, a oni odgovoriše.
Prvi: "Meni je bilo lijepo i udobno!"
Drugi: "Meni je bilo super jer sam imao puno čokolade!"
I treći: "Meni je bilo neudobno. Stalno je neko ulazio i izlazio, a kad sam ga udario, pljunuo me!"

wave

| 11:46 | Komentari (0) | Isprintaj | #

srijeda, 17.05.2006.

TEMA DANA: Ljubavni stilovi...

Kako i koga volite vaša je stvar. Da li ste nekada bili u situaciji da ne znate koga više volite, tj. volite dvije osobe u isto vrijeme i ne znate kojoj strani se pridružiti, niti kako je to uopće moguće? Moral, društvene norme, vjera i zakon određuju vašu ljubav, a vi smatrate - ljubavi nikad dosta. Razmislio sam o nekoliko načina ili stilova u ljubavi koje neki ljudi smatraju normalnim i uobičajenim u nekim dijelovima svijeta, a možda i u vašoj okolini. Koje su prednosti, koji su nedostaci, i što znate o njima?

Monogamija - Biti intiman emotivno i seksualno samo sa jednom osobom. Znači normalna, prirodna veza (reklo bi se), ali stvar je takva da nijedna veza nije "prirodna", već zavisi od vas i vaše potrebe i želje. Najveći broj kultura smatra monogamiju idealnom vezom. Dosta ljubavi bira monogamiju jer se slaže sa moralnim, religioznim i osobnim uvjerenjima. Međutim, često se dešava da su tu dupli standardi, tj. da je muškarcu dopušteno da s vremena na vrijeme ima nekoga sa strane, dok je ženi to "zabranjeno". Monogamisti kao razloge za izbor monogamije spominju najčešće: sigurnost, intimnost i socijalna očekivanja. Loša stvar kod monogamije je ta što ta ideja o "jednoj vječnoj ljubavi" često ne ispadne onako kako smo očekivali, te dolazi do razilaženja.
Poligamija - Odluka, izbor ili potreba za više od jedne intimne veze u isto vrijeme. Razlika između nevjere i poligamije je ta što ovdje nema prijevare i laži. Poligamija se pojavljuje u nekoliko oblika. Najčešći slučaj je kada partneri imaju jednog "osnovnog" ili najbitnijeg, a povremeno i nekoga sa strane. Drugi oblik: kada ih je troje i ne mijenjaju, tj. ne proširuju krug poznanstva. Cijela stvar se zna zakomplicirati, tako da je u ovom slučaju najbitnija komunikacija između partnera (ma koliko ih bilo). Osnovno je da se razumiju, da shvaćaju što tko želi, i to i prihvate. Bez toga poligamija ne bi uspjela. Osobe koje su izabrale poligamiju jesu obično one koje misle da je monogamija jednostavno nelogična i neprirodna. Ne mogu se zadovoljiti jednim partnerom i radije bi to otvoreno priznali nego da istog varaju. Loša strana poligamije je neprihvaćenost društva, konstantna komunikacija i pojava ljubomore u ogromnim količinama.
Viđanje - Neobavezno viđanje, konstantno sa novim ljudima, upoznavanje, izlaženje sa njima i stupanje čak i u seksualne kontakte. Rijetka pojava, ali ponekad u trendu, što je jako loše. Nema ničega lijepog u tome da svake večeri izlazite s ciljem upoznavanja nekog novog s kim bi ostvarili samo kratkotrajnu vezu. Pored spolnih bolesti koje možete dobiti i velikog rizika od svakakvih neprijatnosti, konstantno viđanje sa novim ljudima nije zabavno. Koliko god ljudi mislili da je uzbudljivo svaku večer izlaziti sa novim ljudima na nova mjesta, jednostavno nije "prirodno" i jako brzo dosadi. Osobe koje to rade u nemogućnosti su da pripadaju jednoj osobi i započnu neku ozbiljniju i dužu vezu, i misle da su ispunjeni upravo na ovaj način. Iako je cilj "biti slobodan", on je više pokazatelj velikog kukavičluka i nerealnih maštarija.
Celibat - Celibat nije rezerviran samo za fratre i sl. vjerske sljedbenike. Postoje osobe koje smatraju da je uzdržavanje od seksualnih kontakata na neko određeno ili neodređeno vrijeme - duhovno ispunjenje. Celibat za svakoga pojedinca ima drugačije značenje u životu. Ne vrijedi ulaziti u to zašto je neko tako odlučio i da li je to dobro ili ne. Svatko odlučuje onako kako osjeća ili onako kako misli da je dobro, kako za njega, tako i za druge.

Dodatni komentar:
Za sve postoji razlog, pa i za ove stilove u ljubavi. Različiti načini predaje ljubavi, a ne mržnji. Pokušajte donekle razumijeti druge i prihvatite ih onakve kakvi su. Prijeđite preko predrasuda. Nemojte misliti da je način života kakav vi vodite jedini ispravan. Navikavajte se na razlike - tolerancija prije svega! A gdje su tu sponzoruše.. ?

yes

| 10:04 | Komentari (4) | Isprintaj | #

Prisilno...

Zakon se promijenio! Životinje se sada mogu mučiti i prisiljavati na svakodnevne poslove! Hmm, pogledajte u kojoj se situaciji sada nalaze...

PS. Ni jedna životinja nije ozlijedjena tijekom snimanja... naughty

Preuzmi datoteku ... (1.43Mb)

| 10:02 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Slika dana... (17.05.2006.)

Hmm.. previše interneta? Previše kompjutera? Ne možete se riješiti te ovisnosti? Pogledajte kako su se domišljati roditelji sjetili riješiti taj problem...

headbang

Uvečaj sliku...

| 10:00 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Pjesma dana (17.05.2006.)

GDJE JE KRAJ

predugo traje ova noć,
ovaj mrak i tama.
Previše vremena već traje
ova prokleta drama.
Tako dugo sam bez ikoga.
Ostavljen. Sam.
A ova noć ne prestaje.
Tama ne nestaje,
Svitanje očekujem
već godinama,
svjetlo što pokazuje
gdje prestaje ova jama
što me okružuje,
gdje prestaje tama
što me prati,
gdje prestaje ovaj život
pun patnje i tuge,
gdje je, nakon oluje, nastajanje duge...

| 09:59 | Komentari (0) | Isprintaj | #

MANIFEST!!!!!

Manifest žena
(odgovor na manifest muškaraca)

OVO NIJE NIKAKAV FEMINISTIČKI PROPAGANDISTIČKI STAV - OVO JE JEDNOSTAVNO ISTINA

Napokon sve stoji crno na bijelo; dani, kojima su muškarci govorili da nas ne razumiju, su odbrojani. Ovime dobivate jedno moćno oružje koje ćete dati vašim muškarcima u ruke i koje će pomoći da vas vaši muškarci konačno počinju razumijevati!

MANIFEST ŽENA (jednom zauvijek!)

Gospodi, supruzima, dečkima, zaručnicima i svim drugim muškarcima:

1. Ako misliš da ne možeš zadovoljiti ženine potrebe, tada vjerojatno niti ne možeš!
2. Bilo kakva suptilna i indirektna pitanja su isključivo ona retorička. Niti jedna pametna žena ne očekuje da će dobiti odgovor. Zapamtite, to je jednostavno razmišljanje na glas. Niste pozvani da komentirate! Uostalom, ako vas se nešto direktno pita redovito ostanete zabezeknuti.
3. Kada te zamolim da mi dodaš kruh, molim te učini bar to bez pogovora Ne predbacujem što ništa ne pomažeš u kući, što je žarulja na lusteru crkla prije 2 tjedna i što sudoper curi, jer sam znala da si niš-koristi od prvog dana kad sam te vidjela!
4. Nema nikakvog smisla da me pitaš na što upravo mislim. Sigurno se pitam kako sam završila tu s tobom i očajnički pokušavam naći barem jedan razlog zašto te još uvijek volim.
5. Mi smo komplicirane! Ponekad ne mislim samo na tebe i da imam za oprati 3 vešmašine tvojih prljavih gaća i skuhati ti večeru. Tako da ako ti to smeta napravi si sam. Imam i ja pravo na život!
6. Petak/subota/nedjelja = večera vani = izlazak = prijateljice = alkohol plus nešto što vi muški nikada nećete saznati!
7. Kupovina u društvu muškarca nam ne predstavlja nikakvo zadovoljstvo, niti baš nikad neće. Vodimo vas isključivo kao rezervni izvor keša!
8. Kad idemo negdje van, što god da imaš na sebi, a da to nisam kupila ja, izgleda katastrofalno! Kad će doći taj dan da se ne moram s tobom sramotit u javnosti!?
9. Imam dovoljno odjeće i obuće! Ako ih dragi ti nisi kupio, poludit ćeš od zavisti, jer to znači da ti je žena pametnija i sposobnija od tebe! Svi znamo da ti je to nemoguće za podnijeti!
10. Većina žena ima pristojan broj pari cipela u ormaru, isto kao što muškarci imaju pristojnu količinu piva u frižideru. Ne, nisam ti kupila još pive isto k'o što mi ti nisi kupio još cipela. Zato prestani to više pitat!
11. Bilo kakvi odgovori na pitanja nisu potrebni, jer ćemo, bez obzira na vaše mišljenje napravit po svojem!
12. Kada imaš problem, možeš očekivati zagrljaj i sažaljenje, ali si ga rješavaj sam! Ne zanimaju me detalji i uopće ne želim imati nikakvog posla s tim!
13. Imaš pravo! Glavobolja koja traje 8 tjedana, nije glavobolja! To je pouzdan znak da te više jednostavno ne želim!
14. Kada ti kažem nešto što se može dvojako tumačiti i jedno od tumačenja te uznemiruje, budi siguran da mislim upravo na to!
15. Mi volimo ručne torbice, kao što vi volite pivo. Vi nas ne razumijete, dok mi vas razumijemo u potpunosti, jer ste vi JEDNOSTAVNI!
16. Kada te pitam što ti je, ima da se praviš da ti nešto zaista je ili inače nema hopa-cupa večeras!
17. Nemoj me pitati da li mi se sviđaš, jer ti se odgovor možda neće svidjeti. A i objašnjenje bi moglo biti predugačko!
18. Nemojte si misliti da si toliko bitni i nezamjenjivi. Ima vas na tisuće. Svih veličina i oblika.
19. Kada vam žena kaže da ona i još dvije prijateljice idu nekuda na vikend, to nikako ne znači da idu zajedno i na isto mjesto!
20. I na kraju. U slučaju dileme ili najmanje nedoumice ili sumnje, o čemu se god radilo, uzmi uvijek ono što ti se najmanje sviđa. Oboje znamo da je to prava stvar!

| 09:58 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Ljubavne SMS poruke ...

Na ovom ekranu zelene boje ne mogu stati sve zelje moje, al mogu stati 24 slova: PREVISE TE VOLIM LJUBAVI MOJA!!!


Na pijesku napisah tvoje ime ali ga obrisa vjetar ludi. Na stablu ga urezah ali ga posjekose zli ljudi. Tad ga urezah u srce svoje gdje ce zauvijek ostati moje


Na prvi pogled se zaljubila. Tvojem prvom poljupcu se predala. Za jednu noc srce zauvijek izgubila. Sada patim jesam li ostala bez tebe ja.


Najljepsa je ljubav kad se usne spoje, a za tu ljubav potrebno je dvoje!


Ne budi uvjeren da si sam i da zivis samo za sebe. Za nekoga si rodjen i netko je rodjen za tebe.


Ne daj da se gasi nasa ljubav, ne daj da se ruse nasi sni, pocnimo ljubav iz pocetka, ponovo zagrli me ti.


Ne dopusti da daljina ucini svoje, jer ono sto nas veze jace je od daljine, trajnije od vjecnosti!


Ne kazi sve sto znas, ne cini sve sto mozes, ne vjeruj u sve sto cujes, ne daj sve sto imas, ne zeli sve sto nemas, samo voli onog tko te voli!


Ne marim vise na sate, ni po suncevom kodu, dan mi je kad se njegove oci vrate, i noc kad ponovo od mene odu.


Ne trazi da Sunce uvijek sja. Ne moze, postoji noc! Ne trazi da covjek vjecno zivi. Ne moze, postoji smrt! Ne trazi od mene da ne volim. Ne mogu, postojis ti!
cerek

| 09:57 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Poneki vic...

On: Da sam znao da si nevina, bio bih nježniji.
Ona: Da sam znala da hoćeš, skinula bih hulahopke!

Predlaže muž ženi da obrije stidne dlačice.
- Pa jesi li ti normalan, smijat će mi se cijelo selo...

Došao jedan u mesnicu i pita mesara:
- Imate li žilu od vola za bas gitaru?
- Nemamo, ali zato imamo pizdu od krave za usnu harmoniku.

Seru medo i zeko u sumi i medo pita zeku: - Je li zeko, hvata li ti se govno za dlaku dok sereš?
- Ne.
I medo uzme zeku i njime obriše dupe.

Što se dogodi kad popiješ Viagru i Apaurin zajedno?
Jebo bi, ali ti se ne da!

rofl

| 09:54 | Komentari (0) | Isprintaj | #

utorak, 16.05.2006.

"R'n'R JE ŽIVOT MOJ" CORNER dio 2!

Prvi dio možete pronaći ako kliknete OVDJE!!!

Rock 'n' Roll, poznati zagorski kolumnista udara ponovno svojom oštrom tipkom!!!!

thumbup

EXTRA CORNER 2

Danas je na redu druga epizoda iz serijala o ženama pod naslovom "HALJINE, CVIJEĆE, POLJUPCI, PA U KREVET !!" a sredinom tjedna najavljujem "TRI ČOŠKA....BRAKA EVO !!

Ma koliko sex bio važan muškarcima, mnoge ga žene doživljavaju manje važnim. Ali možemo li im vjerovati ? Joan Rivers tvrdi daje "PRAVI ORGAZAM MOGUĆ JEDINO DOK JE ŽENA U TRGOVINI. SVAKI DRUGI PUT GA JE ODGLUMILA". NADAM SE DA NEMA PRAVO !!

"Ako je sex prirodna pojava, zašto postoji toliko puno knjiga o tome kako te stvari treba raditi." Bette Midler

"Biti dobra u krevetu za mene znaći da sam naslonjena na jastuke i mama mi donosi juhu." Brooke Shields

"Rađe imam ruže na stolu nego dijamante na vratu." Emma Goldman

"Još odkad je Eva Adamu dala jabuku, postoje nesporazumi među spolovima oko darivanja." Nan Robertson

"Prošle je noći na sebi imala previše šminke i premalo odjeće. To je uvijek kod žena znak očaja." Oscar Wilde

"Oblačim se zbog žena - a skidam zbog muškaraca." Angie Dickinson

"Današnje djevojke imaju na ulici manje odjeće nego što su njihove bake imale u krevetu."

"Nikakav sex bolji je od lošeg sexa." Germaine Greer

"Dvije najvažnije stvari u nekoj vezi su : crvene ruže i ....bijele laži." Sophia Loren

"NE POSTOJE FRIGIDNE ŽENE, POSTOJE SAMO NESPRETNI MUŠKARCI." nepoznat-a

"Žene trpe jadne seksualne veze, glume orgazme, i opčenito šute o svojim potrebama. Sve to u ime Romantićne ljubavi i mira u kući." Eleanor Stephnes

"Svake noći vodim ljubav sa 25 tisuća ljudi na pozornici, a onda kući odlazim sama." Janis Joplin

EVO NAS NA KRAJU "extra corner 2" sa jednim malim pitanjem,jeste li znali da se 37% muškaraca ljubi širom otvorenih očiju do se gotovo 97% žena ljubi čvrsto zatvorenih očiju.
Treba li pitati zašto? ili se odgovor sam nametnuo?

| 20:59 | Komentari (2) | Isprintaj | #

TEMA DANA: Da li je on onaj pravi ?

Sviđa ti se, međutim još uvijek nisi sigurna da li je to - to. Evo načina da provjeriš njega i njegove osjećaje.

Pravi je ako:
- Pokazuje male znakove pažnje, bere ti cvijeće kada ste na izletu u prirodi
- Dozvoljava ti da ideš s prijateljicama van
- Kupuje ti knjigu poezije koju već mjeesecima "markiraš" po knjižarama
- Ne pravi scenu ako pricaš s drugim momcima
- Ide s tobom kod frizera (LOL)
- Trčite zajedno
- Dozvoljava da dijelite račun ukoliko ti baš inzistiraš
- Drži te za ruku
- Trudi se da te razumije i da ti pomogne oko tvojih i obiteljskih problema

On je totalni promašaj ako:

- Zaboravlja kada ti je rođendan
- Kaže ti da tvoje prijateljice "nisu dovoljno dobre i da bi mogle da te pokvare"
- Kupuje ti provokativnu haljinu koju ti ni u snu ne bi obukla
- Sumnja da ti se dopada tvoj najbolji prijatelj, samo zato što vas je zatekao kako se smijete oko nekog vica
- Kaže da utakmicu nikada ne bi propustio za šetnju po "onim tvojim glupim buticima"
- Ozbiljno te upozorava da ne jedeš čokoladu i sl., jer bi trebala smršaviti
- Vodi te u najskuplji restoran, sam plaća račun i čini da se osjecaš kao da mu duguješ nešto
- Izbjegava te držati za ruku kada je s rođacima ili je pak previše napadan
- Dok mu pričaš kako si se posvađala s majkom, prekida te da bi ti sklonio neku mrvicu sa lica

Eto.. ponešto za komentiranje...

yes

| 12:11 | Komentari (8) | Isprintaj | #

Slika dana... (16.05.2006.)

Heheh... eto što alkohol učini od čovjeka...

(Hvala jednom mom prijatelju na slici koju je zabilježio jučer!)

lud

Uvečaj sliku...

| 12:10 | Komentari (0) | Isprintaj | #

MANIFEST!!!!!

Manifest muškaraca

OVO NIJE NIKAKAV ŠOVINISTIČKO PROPAGANDISTIČKI STAV - OVO JE JEDNOSTAVNO ISTINA

MI MUŠKARCI SMO JEDNOSTAVNI

Napokon sve stoji crno na bijelo; dani, kojima su žene govorile da nas ne razumiju, su odbrojani. Ovime dobivate jedno moćno oružje koje ćete dati vašim ženama u ruke i koje će pomoći da vas vaše žene konačno počinju razumijevati!

MANIFEST MUŠKARACA (jednom zauvijek!)

Gospođama, gospodičnama, damama, suprugama, djevojkama, zaručnicama i svima drugim ženama:
1. Ako misliš da si predebela, tada vjerojatno i jesi! Ne pitaj me ništa o tome, ne želim odgovoriti na to pitanje.
2. Kada želiš nešto, dovoljno je da to i zatražiš. Da pojasnimo jednu stvar: Mi smo JEDNOSTAVNI! Mi ne razumijemo nikakva suptilna i indirektna pitanja! Ona jednostavno ne funkcioniraju kod nas! Čak ni ona suptilna i indirektna pitanja, koja bi svakoj ženi trebala biti jasna!
3. Kada postaviš neko pitanje, na koje u biti i ne očekuješ odgovor, nemoj se čuditi kada dođe odgovor koji nisi htjela čuti!
4. Mi smo JEDNOSTAVNI! Kada te zamolim da mi dodaš kruh, mislim upravo to - da mi dodaš kruh! Time ti ne predbacujem što kruh nije na stolu. Kod nas nema nekih skrivenih poruka niti predbacivanja. Mi smo stvarno JEDNOSTAVNI!
5. Mi smo JEDNOSTAVNI! Nema nikakvog smisla da me pitaš na što upravo mislim! 96,5 posto vremena muškarci misle na seks! Ne, mi nismo opsjednuti, to je jednostavno jedna stvar, koja nam pričinja najveću radost!
6. Mi smo JEDNOSTAVNI! Ponekad ne mislim samo na tebe. To nije ništa strašno. Molim te da se navikneš na to. Zato te molim da me ne pitaš na što mislim, ako nisi spremna razgovarati o politici, ekonomiji, filozofiji, nogometu, alkoholu, sisama, guzicama ili autima.
7. Petak/subota/nedjelja = puno žderati = prijatelji = nogomet na televiziji = pivo = loši maniri. To ti je kao puni mjesec ili plima i oseka - jednostavno neizbježno!
8. Kupovina mi ne pričinja nikakvo zadovoljstvo i nikad, baš nikad neće!
9. Kad idemo negdje van, što god da imaš na sebi super ti stoji. Kunem se!
10. Imaš dovoljno odjeće i obuće. Plač je ucjena! Da sam sebe dovedem do financijske propasti nije nikakav dokaz moje ljubavi prema tebi!
11. Većina muškaraca ima 3 para cipela. Ponavljam: mi smo JEDNOSTAVNI! Ne znam odakle ti ideja da ja mogu znati koji ti od tvojih 30 pari cipela najbolje stoji.
12. Jednostavno odgovori poput da ili ne su potpuno dovoljni kod svakog pitanja!
13. Kada imaš problem, zamoli me samo da ti pomognem riješiti ga. Ne očekuj isto sažaljenje koje inače dobivaš od svojih prijateljica.
14. Glavobolja koja traje 8 tjedana nije glavobolja! Idi doktoru!
15. Kada kažem nešto što se može dvojako tumačiti i jedno od tumačenja te uznemiruje, budi sigurna da mislim ono drugo!
16. Svi muškarci vide samo 16 boja! Trula višnja je voće, a ne boja!
17. Mi volimo pivo kao što vi volite ručne torbice. Vi nas ne razumijete; ne razumijemo ni mi vas!
18. Kada te pitam što ti je, a ti kažeš da nije ništa, vjerovat ću ti i ponašati se kao da ništa nije bilo!
19. Nemoj me pitati da li mi se sviđaš! Kada ne bi bilo tako, ja ne bih više bio tu gdje jesam!
20. I na kraju osnovno pravilo: U slučaju najmanje nedoumice, dileme ili sumnje, o čemu god se radilo, uzmi uvijek ono najjeftinije ili najjednostavnije!!!

MI SMO STVARNO JEDNOSTAVNI!!!

Ovaj manifest pošaljite na što je god moguće više žena, da napokon i jednom zauvijek uspiju razumjeti muškarce! Pošaljite i na što je god moguće više muškaraca, da znaju da nisu sami u svojoj borbi!

rofl

| 12:09 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Ljubavne SMS poruke ...

Meni nisu potrebni ljudi, meni nisu potrebni sni, meni je potrebna ljubav, meni si potrebna ti.

Mislim na tebe svaku vecer, a suza za suzom niz lice mi tece.

Mislim na tebe, zelim samo tebe, hocu samo tebe, ne mogu bez tebe, venem bez tebe, gladujem bez tebe, volim samo tebe! Sto tu ja mogu?! Ne moze mi nitko nista!

Mjesec je pao, ja sam zaspao, ali tvoj zagrljaj nisam osjetio! U tudjini dusa mi sada zebe, jer ce jutro svanuti bez tebe!!!

Moj zivot zelim dijeliti sa tobom. Moje srce zelim ti pokloniti. Trebam te! Ne mogu vise zivjeti bez tebe. A za to postoji samo jedan razlog: VOLIM TE!

Moje srce je kraljevstvo, ne poznajes njegove granice, a ipak si njegov kralj!

Moje te oci traze, moje te ruke mole, moje ti usne sapcu da te jako vole...

Moju ljubav prema tebi, ni najljepsa pjesma opisala ne bi, sto te volim nisam kriv, voljet cu te dok sam ziv.

Moram biti pametna, kazem sama sebi, ali da sam pametna, voljela te ne bih!

Mozes proci sirom svijeta gdje god toplo sunce sja, ali te nitko voljeti nece koliko te volim ja !!!!!!!!!!!!!

| 12:08 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Poneki vic...

Išli su 7 patuljaka u Rim, obišli su grad i na kraju, otišli u Vatikan do Pape. Samo je jedan mogao ući, pa je ušao Ljutko. Pričaju on i Papa, i pita Ljutko:
Nego, recite mi, imate li možda niske opatice? Ovako, kao ja?
Papa: Ne, žao mi je, ali sve naše opatice su bar metar i pol visoke...
Ljutko: Jeste li sigurni?
Papa: Apsolutno siguran.
Završe oni razgovor, Ljutko ode van, gdje su ga čekali ostali, i pitaju:
Ostali: I? Što je rekao?
Ljutko: Nema ih. Nema nijedne opatice niže od nas.
Ostali: Ljutko je pojebao pingvina! Ljutko je pojebao pingvina!

Radnik koji radi na pneumatskoj bušilici, zastao da se odmori pa ode u obližnju krčmu i naruči pivo. Kada mu barmen dade pivo, on uzme drhtavom rukom čašu, a pivo se prosipa okolo.
Jedan gost za sankom mu reče: Mora da vam je teško piti pivo kada vam se ruka tako trese.
Ma piti pivo i nije takav problem, ali zato imam velikih problema kada odem pišati. Bar dva puta svršim, prije nego se popišam.

Otvorila se nova kompanija za mršavljenje pod nazivom "Sex i vitkost".
I sad jedan debeli čovjek vidi priliku da brzo smršavi i da se seksa.
I on dođe, uplati unaprijed i ovi ga upute da prođe kroz tri sobe i kako bude prolazio, kile će sve brže nestajati.
I tako uđe on u prvu sobu, a ono unutra prekrasna gola djevojka sa velikim čvrstim grudima i divnom guzicom. Ona mu kaže: "Uhvatiš me, jebeš me" Trči on, ali nikako da ju stigne i nakon nekog vremena se umori i ode u drugu sobu, a u drugoj sobi još ljepša djevojka sa još većim grudima i ljepšom guzom
- "Uhvatiš me, jebeš me" Trčao on za njom dugo vremena, al ona ipak brža i pobjegne mu.
Onda onakav znojan i umoran ode u treću sobu, a tamo crnčuga sa kitom od 35 cm, koji mu kaže "Uhvatim te, jebem te".

| 12:07 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Pjesme dana (16.05.2006.)

Bezimena...

Kod tebe karte su sve
i lako ti je da ostaviš me.
Ti neznaš kako mi je
briga te kud ću i gdje
kada me ne trebaš i nevoliš me...

Jer u mom srcu si
upisan ti
slovima od zlata
rukom ljubavi...

Tamo gdje su bili
nekad tvoji poljupci
sada teku gorki otrovi...

Što sam ti skrivila
pitam se ja
tko će odgovor da mi da
u ovoj noći bez sna...

-nadica-


BISER U KAMEN

Možda jednom pronađeš i ti
u grudima srce koje može da kuca
koje umije da voli,
pa pokloniš ljubav nekom drugome,
bar malo sreće
koje ni komadić nisi znala meni dati...
Meni će i to utjeha biti
da i ti možeš zavoljeti
da jednom ćeš i sama sebi priznati....
Da si pogrješila, da si biser jedan imala
a u običan kamen ga pretvorila...

-Josip-

| 12:06 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Tekućina...

Kad tekućina podivlja i preuzme cijeli svijet ...
dead

Preuzmi datoteku... (778kB)

| 12:04 | Komentari (0) | Isprintaj | #

ponedjeljak, 15.05.2006.

Jedan mali zadačić...

Hmm, vrlo čudna situacija. Zamolio bih vas za rješenje ovog problema...
headbang

Uvečaj sliku...

| 11:32 | Komentari (1) | Isprintaj | #

TEMA DANA: Prijatelj ili ljubavnik?

Da li i vaša djevojka ima "prijatelje"? Da li su joj to samo prijatelji, i što će njoj uopće prijatelji kada ima vas? I da ih ima, koliko je "normalno" da ih ima? Jednog, dvojicu, trojicu? Kakvi su to prijatelji?

Polako, možda je odrasla sa petoro braće, navikla da su oko nje momci, pomalo muškobanjasta i oduvijek sportski tip - ali, to ne znači da vas vara. Koga prvo zove kada ima neki problem? Koga duže zna? Kako da budete sigurni. Najbolje bi bilo da ih sve odjednom upoznate pa ćete sami vidjeti o čemu se tu radi. Ne samo to, već ih odmah možete prebaciti na svoju stranu kako biste imali podršku od njih (mada je mala vjerovatnost jer ipak su to prvenstveno "njezini prijatelji"). Pokušajte.

Među tom "grupom smutljivaca", sigurno će biti neki koji će vam zapasti za oko kao potencijalni zauzimač vašeg mjesta. Odmah ga identificirajte i ubacite u određenu ladicu. Da li je često zove da izađu u paru, da li joj kupuje karte za kino, koje vi možda ne volite, a ona obožava, da li joj za rođendan kupi baš ono što joj treba i ona se oduševi više njegovim poklonom nego vašim, itd. Gdje ste vi u njenom svijetu? Prijatelji su i dalje na prvom mjestu po pitanju prioriteta, i izlazak sa njima ne može odložiti? Uradite to isto njoj da vidite kako će se ona osjećati ako već ne želi vas saslušati. Pa otvorite i vi stari adresar, okrenite nekoliko brojeva i nađite se sa prijateljicama navećer u gradu, a njoj recite još i to da će među njima biti i neka vaša bivša. Ako joj to ne smeta, ona ili laže ili je baš čudna. Recite joj da vam taj izlazak uopće nije bio namjera, već ste samo željeli da provjerite kako bi se ona osjećala u vašoj koži, budite iskreni. Ako poslije svega ona i dalje nastavi po starom, ili se jednostavno njen "prijatelj" počne miješati u vašu vezu preko svih granica, povucite i vi crtu. Recite joj koliko je ona vama važna u životu i da je uvijek ona na prvom mjestu. Tražite to isto od nje, a ako ne pristane ili vas uopće ne shvati ozbiljno, onda niste za nju, niti je ona za vas. Dva različita svijeta. Uvijek ce muško-ženska intenzivna prijateljstva za onog tko je u vezi predstavljati veliki problem. Ako je on samo prijatelj vašoj djevojci, prihvatite ga kao vašeg prijatelja, jer poslije svega, njeni prijatelji su i vaši, zar ne? Ali ako osjetite ili vidite da je to nešto više od pukog prijateljstva, sklonite se u stranu.

Hmm... jel' to graniči s bolesnom ljubomorom ili??

namcor

-Josip-

| 11:24 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Pjesma dana (15.05.2006.)



SAČUVAJ ME

Sačuvaj me za tmurne kišne dane
da ti mjesto tuge društvo pravim,
sačuvaj me za zime, duge njene noći hladne
mjesto pokrivača da te grijem,
sačuvaj me za topla ljeta kada
se ljubav rađa,
da i tebe netko ljubi u pijesku.
ma sačuvaj me bar kao stvarčicu
ili namještaj u kući,
ako me ne budeš voljela...

| 11:23 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Slika dana... (15.05.2006.)

Hmm.. što li se to nalazi unutra.. hmm, hmm i još jednom hmm... sigurno ima banana unutra, hmm, hmm...

headbang

Uvečaj sliku ...

| 11:22 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Osveta!!!

Teško je stalno trpjeti i pamtiti.. Osveta je ponekada najbolji lijek..
dead

Preuzmi datoteku ... (1.50Mb)

| 11:21 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Ljubavne SMS poruke ...

Krenut cu sutra putem nekim, lutat cu dugo svijetom dalekim. Trazit cu novu srecu za sebe, al' znam da nemam srece bez TEBE !!!

Kroz vatru i vodu, kroz zime i ljeta, ici cu sa tobom sve do kraja svijeta!

Lijepo je znati da postojis u mom zivotu. Nije bitno ni koliko, ni otkad, a ni zasto. Lijepo je otvoriti oci i jednostavno znati da si blizu.

Ljubav je kada srce prestane kucati i pocne drhtati, a to moje cini kad si ti u blizini!!!!!!!!

Ljubav je kao dupin sto se obasjan mjesecinom kupa u toplini tvojih ociju. Zato ih nikada nemoj sklopiti, jer kazu da dupini umiru u tami.

Ljubav je mala ptica i zivotna varalica, put mladosti, dah radosti, cvjetic ludi, sreca ljudi, nesto lijepo a sasvim slijepo!!!

Ljubavi moja volim te najvise na svijetu i saljem ti srce u paketu.

Ljubavi, jako mi trebas, jer osjecam neki bol u dusi, a taj bol mozes samo ti izlijeciti svojim osmjehom, dodirima, poljupcima koje mi ne mozes sada dati.

Ljubila bih tvoje oci, provodila s tobom noci, samo s tobom ja postojim.

Ljubim drugu, jer tebe ne mogu, srce mi place, volim te sve jace.

cerek

| 11:19 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Mujo i Haso!

Polažu Mujo i Haso fiziku na Fakultetu.
Prvi na usmeni ulazi Mujo i profesor mu zadaje zadatak.
- Recimo, Mujo, da putuješ vlakom i toplo ti je u kupeu. Što ćeš uraditi?
- Pa, otvoriti prozor.
- E, odlično. Prozor ima površinu 1.5 m2, kupe ima zapreminu 12 m3, vlak juri 80 km/h ka zapadu, puše južni vjetar 5 m/s. Za koliko će se prozračiti kupe?
Mujo, naravno, nema pojma i padne na ispitu. Izlazi iz kabineta i ispriča Hasi što je bilo. Sljedeći ulazi Haso i profesor opet započinje priču.
- Recimo, Haso, da putuješ vlakom i toplo je u kupeu. Što ćeš uraditi?
- Skinem sako.
- Jako je toplo!
- Skinem džemper i košulju!
- Strašna vrućina i još ti je toplo!
- Skidam gače i čarape!
Iznerviran profesor počne bijesniti.
- Preko puta sjedi crnac kojem počinje da se diže dok se ti skidaš. Što onda?
- MA MOŽE ME JEBATI CIJELI KUPE, ALI JA PROZORA NE OTVARAM!

Leže Mujo i Haso, i u neko doba Haso počne drkati, ali nikako da svrši.
- Haso, drkaš li ti to bolan?
- Drkam! Pa što!?
- Pa uzmi malo svoga, pička ti materina!

Sjedili Mujo i Haso u predvorju jednog hotela, i kaže Mujo:
Mujo: Znaš, ja ti za svaku ženu u ovom hotelu mogu reći da li ima menstruaciju ili ne...
Haso: Ma, daj, ne seri...
Mujo: Ma ozbiljno, evo, vidiš li onu plavušu? Ona ti ima menstruaciju...
Haso: Ha! Idem ja nju pitati!
Mujo: Odi, odi.
Ode Haso do plavuše i pita: Oprostite, gospođo, imate li vi, slučajno, menstruaciju?
Plavuša (zabrinuto): Joj, što se vidi?
Haso: Ne, ne, samo pitam...
Vrati se on do Muje i kaže:
Haso: Vidi, imao si pravo, ali ja ti još uvijek ne vjerujem.
Mujo: Pa dobro, ne moram ja tu ženu vidjeti, evo, u sobi 123 imaš ženu koja ima menstruaciju...
Haso: Idem ja vidjeti...
Mujo: Odi, odi...
Ode Haso do sobe 123, pokuca na vrata, otvara neki lik...
Haso: Oprostite, gospodine, ima li vaša žena možda menstruaciju?
Lik (brišući usta): Što se vidi?

smokin

| 11:18 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Zanimljivost: Zašto ljudi žmire kada se ljube?

Zašto ljudi žmire kada se ljube?

Istraživač iz Singapura Jau Chen Ming pokušao je pronaći odgovor na pitanje zašto većina ljudi žmiri kada se ljubi s nekim. "Ljubljenje dovodi do osjećajnog preopterećenja, a zatvaranje očiju je prirodan način da se napetost osjećaja smanji", tvrdi on u jednom članku objavljenom u listu "Straits times". Ovaj profesor Tehnološkog fakulteta u Nanjingu je razvio još jednu teoriju. "Kada se ljudi ljube, slika lica partnera nije trodimenzionalna, ona je nejasna, i to osjećanje može biti neprijatno", prenijela je agencija AP. Osim toga, ima mišljenja da ljudi zažmire kako bi smanjili osjećaj neugodnosti i koncentrirali se na osjećaj nježnog dodira i ljubavi. "Jednostavno, ne žele da ih išta ometa", zaključio je on.

Slažem se, al nepotrebno je diskutirati o tome.. to samo dođe!

kiss

| 11:15 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Žalba...

PENISOVA ŽALBA
Poštovana upravo,
Ja, Penis, ovim putem zahtijevam povišicu, iz sljedećih razloga:
Radim fizički posao. Radim na velikim dubinama, bez ventilacije. Uvijek mi glava srlja prva. Nemam prava na vikende, praznike i godišnje odmore. Radim u vlažnim uslovima, na povišenoj temperaturi. Ne plaćaju mi prekovremeno. Moj posao me izlaže zaraznim bolestima.

S poštovanjem,

Penis.

ODGOVOR UPRAVE
Poštovani g. Penisu,
Nakon pažljivog pregleda vašeg pisma, uprava je odbacila vaš zahtjev za povišicom, iz sljedećih razloga:
Ne radite ni 8 sati dnevno. Umorite se i zaspite nakon kratkih perioda rada. Često ne slušate naređenja uprave. Ne ostajete na naznačenim pozicijama i često posjećujete druge oblasti. Ne preuzimate inicijativu - treba vas dodatno stimulirati da bi počeli raditi. Radno mjesto je, kad vi odete, uvijek u kaosu. Često ne poštujete neophodna sigurnosna pravila (nošenje zaštitne odjeće i sl.). Umitroviti ćete se puno prije nego što napunite 65 godina. Stalno dolazite i odlazite sa radnog mjesta, noseći dvije sumnjive vreće.

S poštovanjem,
Uprava

smijeh

| 11:11 | Komentari (0) | Isprintaj | #

nedjelja, 14.05.2006.

Iluzija...

Iluzija, što to čini da naše oči preokrenu sliku.. što to čini pogrešku u našem oku...
POGLEDAJTE...

nut

Preuzmi datoteku... (960kb)

Takodjer posjet OVOJ STRANICI vrijedi...

| 16:42 | Komentari (3) | Isprintaj | #

TEMA DANA: Znaci rastanka...

Kakav je put od savršene zaljubljenosti do trenutka kada vam se čini da je svemu kraj?
Dobro proučite sadašnju situaciju prije nego što bilo što učinite.
Evo što bi trebalo imati u vidu:
Komunikacija nije uvek prioritetna. Kada par gleda televiziju prije spavanja, onda su oboje fizički umorni ili umorni emocionalno zbog svega onog sa čim se suočavaju u toku dana. Ali ako se pitate da li ste partneru skoro rekli da ga volite, a još jučer ste svaku rečenicu počinjali obavezivanjem na ljubav, ne bi bilo loše da budete obazrivi. Loše je i ako vam je strpljenje za svaki postupak partnera na izmaku. Ako vas i najmanje stvari dovode do ludila, vrijeme je da razmislite zašto reagirate na taj način. Ako ona zaboravi da ugasi svjetlo u kupaoni, ili ako on ne zatvori kutiju od paste za zube, pa sve to dovede da oboje eksplodiraju od bijesa, onda nešto nije u redu. Ako na poslu niste previše izloženi stresu, ili ako nemate velike zdravstvene ili financijske probleme, onda nemate izgovor za ovakvo ponašanje. Vi i vaš partner se sve više mimoilazite u mišljenjima. Da li ste ikada primijetili kako se parovi slažu gotovo u vezi svega na početku braka? Neki parovi će ovaj stadij "medenog mjeseca" zadržati i onda kada uđu u onaj u kome obično počinje "zona sumraka", ali nekima to jednostavno neće poći za rukom. Razlozi za neslaganje mogu biti različiti, ali ako osjetite da se sada oko mnogo toga ne slažete, u odnosu na raniji period, onda analizirajte sebe, svog partnera, "kemiju" koja postoji između vas, ili možda njen nedostatak. Ako svi ovi redovi jako dobro podsjećaju na vašu vezu, vrlo je važno da raspravite o ovim stvarima sa svojim partnerom, prije nego što dođete do nekog drastičnijeg i nepovoljnijeg nivoa. Ako želite raskinuti, onda to učinite na jasan način. Nemojte se samo spakovati i otići. Neka partner razumije zašto vi mislite da je rastanak najbolja moguća opcija. Objašnjenje o smislu toga dugujete i svom partneru i sebi. A ne kao neki...

-Josip-

| 11:18 | Komentari (3) | Isprintaj | #

Pjesma dana (14.05.2006.)



ŽIVOT.....

Život je tek nepovratna rijeka sjećanja
što teče koritom neispunjenih želja,
propuštenih prilika,
neostvarenih snova;
a na kraju svog toka,
zajedno sa Suncem se gubi
u tihom smiraju bezdana........

A sve što ostane je tek rosna izmaglica sjećanja......

| 11:17 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Sport i renesansa?

Ide li to zajedno? Da, ide i to kako, ovdje provjerite kako je uspjela ta fuzija...

nut

Preuzmi datoteku ... (1.50Mb)

| 11:16 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Ljubavne SMS poruke ...

Kada vidis ruzu da u vrtu vene ti uberi je i sjeti se mene !!!


Kako mi nedostajes, samo ruku da mi das, kako mi nedostajes da li znas???


Kao more sto se njise, kao kapi kise, kao vjetar sto lagano puse, kao zaljubljene duse, kao sto srce voli i za ljubav moli, kao sto sunce sja, tako te volim ja


Kazi mi sad, mili moj, zasto je tuzan pogled tvoj, za kim tvoje srce pati hoces li mi svoju ljubav dati. Dok u noci oganj gori, sjeti se dragi, neko te VOLI.


Kazu da je poljubac najljepsi susret na svijetu, hajde da se nadjemo!


Kazu ljudi da je lijepo u raju, al ja bi rekla da je jos ljepse u tvom zagrljaju.


Klecim ispred slike tvoje, suze kvase lice moje. Sklopljenih ruku te molim: oprosti mi jer te volim.


Koliko prozora ima dvor, koliko iglica ima bor, koliko zvjezdica na nebu sja, toliko te volim ja!!!


Koliko u satu ima minuta, toliko te zelim poljubiti puta.


Korak naprijed, korak natrag, to je ljubav s tobom. Malo crno, malo bijelo, slatko ali otrovno. Zrno srece, zrno bola cas na nebu cas na dnu...

cerek

| 11:15 | Komentari (2) | Isprintaj | #

Predavanja muškarcima...

Predavanja za muškarce u lokalnom centru za rekreaciju - upis je u tijeku.
Napomena: Zbog kompleksnosti i težine sadržaja, svaki tečaj može pohađati maksimalno 8 učesnika.

Tema 1 - Kako napuniti posudu za led - Korak po korak sa prezentacijom slajdovima

Tema 2 - Toaletni papir: raste li na držaču? - Diskusija, okrugli stol

Tema 3 - Je li moguće mokriti koristeći tehniku podizanja daske izbjegavajući pod, zidove i susjedne sanitarije? - Grupna vježba

Tema 4 - Fundamentalne razlike između košare za prljavo rublje i poda - Fotografije i crteži sa objašnjenjem

Tema 5 - Suđe poslije večere: da li levitira i leti u sudoper? - Primjeri na videu.

Tema 6 - Gubitak identiteta: odreći se daljinskog upravljača - Otvorena linija pomoći i grupe podrške

Tema 7 - Učenje kako naći stvari tražeći na pravom mjestu umjesto izvrtanja kuće naopako - Otvoreni forum

Tema 8 - Vaše zdravlje: Kupovina cvijeća ne šteti zdravlju - Crteži i audio prezentacija

Tema 9 - Muškarac može pitati za pravac kada se izgubi - Svjedočanstva iz stvarnog života.

Tema 10 - Je li iz genetskih razloga nemoguće sjediti i šutjeti dok se ona parkira? - Simulacija vožnje

Tema 11 - Učimo živjeti: osnovne razlike između majke i supruge - Predavanje i igranje uloga

Tema 12 - Kako biti idealno društvo za shoping - Vježbe opuštanja, meditacija i tehnike disanja

Tema 13 - Kako se boriti protiv cerebralne atrofije: sjetiti se rođendana, godišnjica, drugih važnih datuma i nazvati kada ćeš kasniti - Nudi se terapija cerebralnim šokom i potpunom lobotomijom

Po završetku tečaja preživjelima će biti uručene diplome.

puknucu

| 11:14 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Odakle dolazi ljubav?

Odakle dolazi ljubav?

Britanski naučnici tvrde - iz mozga. Ljubav jest "slijepa", ali se izvor ovakvih osjećanja nalazi u našem "organu za razmišljanje". Dr. Andreas Bartels sa Londonskog Univerziteta, je bio vođa tima koji je odlučio da pronađe regiju mozga koja je odgovorna za zaljubljivanje i za emocije koje pri tom nastaju. Naučnici su pronašli osobe koje su stvarno zaljubljene, 17 dobrovoljnih učesnika u istraživanju. Svi su oni bili u vezama kraćim od dvije godine i svi su sami izjavili da su "ludo zaljubljeni". Naravno, istraživački tim se nije oslonio samo na njihove tvrdnje, već ih je i podvrgao psihološkim testovima kojima je utvrđivano da li govore istinu i da li su zaista prožeti ljubavnim zanosom. Dok su testirane osobe posmatrale slike svojih djevojaka ili mladića, putem skenera su posmatrane aktivnosti u njihovom mozgu i uočavane regije koje su u tom trenutku aktivne. Posebno su se isticale 4 regije u limbičkom djelu mozga, pri čemu je i zapaženo da su aktivnosti u ostalim djelovima smanjene (npr. u neokorteksu koji je odgovoran za depresivna stanja i emocije). Pa, da li bismo mogli da očekujemo u budućnosti pilule za instant-zaljubljivanje, supstance koje bi na umjetni način aktivirale spomenute regije i stvarale osjećaj zaljubljenosti? Možda nekom i to padne na pamet, ali što se tiče britanskih naučnika, oni za tako nešto nisu zainteresirani. Slijedeće istraživanje koje će provesti će biti ono koje se odnosi na majčinsku ljubav i otkrivanje regija odgovornih za takve emocije.

I kažu da je ljubav jednostavna... bang

| 11:10 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Slika dana... (14.05.2006.)

10 crnogorskih zapovijedi začinjeno originalnom slikom...
lud

-thx to Nat-

Uvečaj sliku...

| 11:09 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Mujo i Haso!

Bili Mujo i Haso u prirodi i ugrize zmija Hasu za onu stvar.
Nazove Haso mobitelom doktora da vidi što će.
- Bolan doktore prijatelja mi ugrizla zmija. Što da radim??
A doktor će:
- Najprije očistite ranu, zatim je malo zasijecite nožićem i onda dobro isisajte svu zaraženu krv...
Mujo prekine vezu, a Haso ga pita:
- Bolan što je rek'o, što je rek'o??
A Mujo će:
- Rek'o je da crkneš....

Mujo: - Moj Haso, znaš li ti da su ženske nekada trčale za mnom?
Haso: - A što je sad?
Mujo: - Ne kradem više torbice.

- Jesi li čuo, bolan Mujo, za novu kafanu u Vakufu? Piješ džabe, jebeš džabe i još dobiješ pare!
- Ma 'ajde Haso, gdje to ima?
- Ima, ima, pričala mi moja žena Fata!

Šetaju pustinjom Amerikanac, Francuz i Bosanac. Naiđu oni tako na neku dasku pored koje piše: "Zaleti se - skoči - poželi mjesto!"
Zaleti se Amerikanac i vikne: "New York!" i stvarno, pojavi se u New Yorku.
Zaleti se Francuz i kaže: "Pariz!" i evo njega u Parizu.
Zaleti se Bosanac, spotakne se i kaže: "U pičku materinu!"

nono

| 11:08 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Pazite na zdravlje!

Eto, Nat mi je poslala jedan interesantan tekst o štetnim dodacima u namirnicama...

DODACI PREHRAMBENIM NAMIRNICAMA
(prijepis izvješća Klinike za Pedijatrijsku onkologiju – Dusseldorf)


1. Bezopasni dodaci:

E- 100, 101, 103, 104, 105, 111, 121, 130, 132, 140, 151, 152, 160,
161, 162, 170, 174, 175, 180
E- 200, 201, 202, 203, 236, 237, 238, 260, 261, 263, 270, 280, 281,
282, 290
E- 300, 301, 303, 305, 306, 307, 308, 309, 322, 325, 326, 327,
331, 332, 333, 334, 335, 336, 337, 382
E- 400, 401, 402, 403, 404, 405, 406, 408, 410, 411, 413, 414,
420, 421, 422, 440, 471, 472, 473, 474, 475, 480

2. Sumnjive tvari:

E- 125, 141, 150 (Elite Cappuccino), 153, 171, 172, 173
E- 240, 241
E- 477

3 . Opasni dodaci:

E- 102, 110, 120, 124

(Izazivaju smetnje u radu crijeva, smetnje probavnog sustava, kožne
bolesti, uništavaju vitamin B 12, povisuju kolesterol, podražuju
živce, uzrokuju upalu usne šupljine)

4. Štetni po zdravlje

E- 220, 221, 224, 230, 231, 232, 233
E- 311, 312, 320, 321, 338, 339, (Zdenka mazivi sirevi, Zott
Toast sandwich sir u listićima, Martinger sandwich sir u listićima,
Anamarija Cappuccino), 340 (Anamarija Cappuccino, Arabesca Cappuccino
Gold, Elite Cappuccino), 341
E- 407, 450 (Zdenka mazivi sirevi, Puris hrenovke), 461, 463, 465,
466 (pakirani sladoledi)

5. Dodaci koji uzrokuju rak

E- 123, 131, 142
E- 210, 211 (Zvijezda ketchup, Zvijezda light majoneza), 213, 214, 215, 216, 217, 239
E- 330 (Margo s maslinovim uljem, Margo Nova, Margo s
jogurtom, Schweps bitter lemon, Zvijezda delicates umaci)
E-123 je jako otrovan i zabranjen u SAD, zajedno s E-110, E-123 (sadrže ih Haribo gumeni bomboni,
Treets i Smarties čokoladni bomboni, puding sa šlagom u plastičnim
posudicama, zamrznutra riba marke Iglo, vrhnje za kuhanje Crčme-Fraiche, topljeni sirevi za
mazanje, puding od vanilije.
E-330 je najopasniji dodatak (sadrže ga senfovi, neka bezalkoholna
pića, meso rakova, neki sirevi i glive u konzervi.


PREPORUKA:
Koristite ovaj popis – radi se o Vašem zdravlju i zdravlju vaše djece.
Spriječite uporabu ovih dodataka hrani pažljivim odabirom namirnica.

eek

| 11:04 | Komentari (0) | Isprintaj | #

O tračevima...

Tračevi

Ima li išta slađe od tračarenja sa najboljom frendicom uz popodnevnu kavu? Zato, evo jedne pričice o tračevima. Tračevi su tu oko nas. Moraju biti "vreli", (ne)provjereni i ispričani u punom povjerenju, vjerovatno zbog toga da bi što prije bili plasirani i tako stigli do onih koji ih nikako ne trebaju znati. U neku ruku, tračevi su preteča radija, televizije i žute štampe. Toliko su dobri, da su svoje mjesto našli i u književnosti, a često počinju dobro poznatom rečenicom: "Draga moja, da ti ispričam ovo u poverenju..."
Tračevi su muškog roda. Nepravedno, jer je trač, kako se vjeruje, privilegija žena. Opće je poznato da tračevi idu dobro uz kavu, a pričaju se u dahu i poluglasno. Jedna od interesantnih pojedinosti u vezi sa tračem je i ta da će vam sigurno sto posto ljudi reći da ga se gnuša i prezire, da nikada ne vjeruje u njega i da nikada nisu ni plasirali ni čuli trač. Trač je toliko dobar i relaksirajući da ga, kako i istraživanja potvrđuju, šire i muškarci. Oni pogotovo vole da u njega usele svoje seksualne anegdote i veličanstvene doživljaje, koji su toliko pompozni da ni oni koji ga pričaju na kraju više ne veruju u to što pričaju. Zato na slijedeću trač partiju obavezno pozovite i njih. Tek tada to će biti prava zabava koja će njihovim pojavljivanjem dobiti na dramatičnosti i težini - i povjerenju, naravno. Odmah organizujte sjedalicu uz nezaobilazno piće i grickalice i započnite priču. Tračevi opuštaju i zabavljaju, samo ukoliko nisu pretjerano zlonamjerni, naravno. Konačno, tračevima još niko nikada nije mogao da odoli, pa zašto biste vi?
Nadam se da nisam nikog pogodio ovim člankom, a one koje jesam baš mi je drago?!
smokin

-Josip-

| 11:00 | Komentari (0) | Isprintaj | #

subota, 13.05.2006.

Sastanak muškaraca...

E ovo morate vidjeti... naughty

Uvečaj sliku...

-Thx to Petronela-

| 15:58 | Komentari (3) | Isprintaj | #

TEMA DANA: Sudbina u ljubavi ?

Sudbina u ljubavi je čudna stvar ili istinska sreća ?

Ljudi obično kažu da sve ima svoje zašto i zato, mjesto i vrijeme i uvijek su postojale stvari koje su bile dopuštene a i one koje su bile zabranjene ako ne zakonima onda bar vjerom, moralom ili općenito društvom. Što je zapravo sudbina? Sudbina je kao rok, ono što se mora dogoditi u određeno vrijeme, ono što je negdje, tko zna gdje, zapisano i što se mora dogoditi pod svaku cjenu. Što je sudbina u ljubavi? Sudbina u ljubavi postoji kada se dvije osobe sličnog karaktera sretnu na pola svog životnog puta i ostatak svog života odluče provesti zajedno jedno uz drugo. Kako to osjetiti? Ima mnogo znakova sudbine koje čovjek zauzet svojom dnevnom rutinom uopće ne primjećuje, a neke od njih su: magija u zraku, samo disanje osobe, lagani povjetarac u određenim trenucima i najvažnije od svega osjećaj potpunosti života. Osjećaš odjednom da sve možeš, da su svi strahovi nestali, prijašnji strah od svega mračnoga ne postoji, jer svoje potpuno svijetlo nalaziš u osobi koja ti je suđena.
Dokaz sudbine je kad se s voljenom osobom lagano uhvatiš za ruku i kada u tom trenutku oboje osjetite isto, a to je osjećaj ispunjenosti ljubavlju. Istog trena kroz sve kiše zasja sunce, životnu bol osjećaš sve manje i manje dok ona na kraju u potpunosti nestane, a onda počneš osjećati da vaša srca kucaju zajedno i da vječno pripadaju jedno drugome. Da, to je sudbina.
Mnogi ljudi ne vjeruju u sudbinu, ali ona postoji, ona je tu, samo je treba osjetiti. Sudbina u ljubavi je velika ljubav, najveća na svijetu koju nitko ne bi trebao ignorirati ili odbacivati, jer ona čini da dvije osobe postanu jedno. Sudbina je jedno od čuda. Sudbina počinje kada dvije osobe istovremeno počnu osjećati da su suđene jedna drugoj, kada dvije osobe počnu biti jedna, kada počnu u to istinski vjerovati i kada se to sve usitinu dogodi. Sudbinska ljubav je kao nijedna druga, to je ljubav oslobođena duha, oslobođena svega negativnog i štetnog utjecaja čestica, jer je to jedini pravi i istinski način da dvije osobe budu zajedno i da budu jedno. Sudbina je nerazdvojiva, jer kada se subinski istinski iskreno dvije osobe vole nitko i ništa ne može učiniti da se te dvije osobe razdvoje, jer bilo što da se dogodi sudbina je tu i ponovo će spojiti te dvije osobe bez obzira na sve.....jer kad jednom osjetiš sudbinu, onda osjetiš pravu ljubav koju više ne možeš napusiti i onda znaš da je on/ona tvoja sudbina...

Dodatni komentar;
Da...ljubav. nekad mislim da ne postoji, ne više.. Jer ovaj svijet je presebičan da je jednostavno nemoguće nekome predati se duhom bez traženja nečeg zauzvrat. To je danas rijetko. S druge strane često se miješa pojam ljubavi sa zaljubljenošću koja je prolazna ili se radi o opsesiji - stanje u kom idealiziramo osobu i volimo sve osobine koje smo joj pripisali a da ih ta osoba zapravo ne posjeduje.. Ljubav je slična drogi - bez nje ne možeš, ona predstavlja tvoj život, s njom si sretan, a bez nje nema smisla živjeti.

-Josip-

| 14:51 | Komentari (1) | Isprintaj | #

Pjesma dana (13.05.2006.)


LJUBAV POKREĆE SVIJET.........

Tihim bespućima sumornih strana
Izgubljeni u posljednjim smirajima dana
Lutamo......

Tražimo draga lica, srodne duše..
Puštamo da nas nosi rijeka gradskih svjetala,
Koja se ulijeva u ocean nemira...

Pričamo o sreći, o ljubavi,
Tražimo oslonac,
A u biti samo tražimo nekoga da nas riješi patnje,
Da nas riješi boli koja ubija...

Postajemo robovi grada,
Robovi vlastitih sebičnih želja, prohtjeva, zabluda.....

Sanjamo o oslobođenju, o nekom novom životu,
O životu u ljubavi......
A što mi očajne duše dajemo????
Mi ljubav tražimo, a patnju dajemo....
Želimo sve, a izgubiti ne želimo ništa....

Što smo mi, što smo postali?
Gdje je nestala ljubav....?
Mislimo da se sve može kupiti,
Ali ne može ono najvažnije......
Ljubav koja pokreće svijet......

| 14:50 | Komentari (0) | Isprintaj | #

13-ti... danas...

Broj trinaest je još u antici smatran nesretnim. Filip makedonski je na mimohodu dodao svoj kip kipovima dvanaestorice bogova, i nedugo potom bio ubijen u kazalištu.
U tradicionalnom židovskom učenju, broj trinaest nije bio nesretan sve do posljednje večere. Novi Zavjet kaže da je na njoj bilo 12 apostola koji su s Isusom tvorili trinaestoricu, od kojih je jedan bio izdajnik. Sutradan, u petak, slijedilo je Isusovo razapeće, nakon čega su kršćani počeli smatrati i petak i broj 13 nesretnima. Osim Isusovog razapeća, Biblija povezuje i mnoge druge događaje s petkom : Eva je nagovorila Adama da pojede zabranjeno voće u petak, na taj dan počeo je i veliki potop, srušen je Solomonov hram...
Postoji još razloga zbog čega se i petak i broj 13 smatraju nesretnima. Skandinavska božica ljubavi, Freja, bila je svetkovana petkom, a kršćanski redovnici su smatrali sve vezano uz ženska božanstva nesretnim- tokom godine se izmijeni trinaest lunarnih mjeseci, što se povezuje s menstrualnim ciklusom, pa je broj 13 smatran Frejinim (ženskim) brojem. Time se potvrdilo praznovjerje o petku 13 (naročito za muškarce), kao kombinaciji nesretnog broja i dana. Pogani su nastavili svetkovati Freju, pa je njen dan, petak, čestito svećenstvo proglasilo danom vražjih poslova..
-u srednjem vijeku vještice su se skupljale na petak 13. u skupinama po 13
- U tarotu karta pod brojem 13 zove se Smrt, a na njoj je nacrtan kostur, što doprinosi vjerovanju o okultnom djelovanju broja 13
- U Kabali ima 13 duhova zla
- Trinaesto poglavlje Otkrivenja govori o Antikristu i Zvijeri.
Praznovjerje o petku 13. u srednjovjekovnom “sjaju” Europe datira iz 1307.godine, kad je uhićen glavni vitez templar Jacques Demolay. Naime, papa Klement V i francuski kralj Filip IV su ga, želeći srušiti templarski red, na prevaru zatočili, na petak 13., pa je on uoči smrti predvidio da će se s obojicom sresti u raju tijekom iduće godine. Oboje su umrli iste godine.
Praznovjerje kaže da nikad ne smije biti trinaestero ljudi za stolom. Francuzi su otišli toliko daleko da u restoranima imaju posebne zaposlenike koji imaju zadatak sjesti za stol gostiju ukoliko ih je trinaest. Naime, legenda kaže da će onaj tko prvi od tih trinaest ljudi napusti stol umrijeti u slijedećih godinu dana. U prilog ovom praznovjerju ide i priča iz života Sir John Millaisa, poznatog slikara. Na večeri koju je priredio bilo je trinaestero ljudi, i jedan od gostiju je izrazio strah. Na to se drugi uzvanik, Mathew Arnold, počeo rugati praznovjerju i predložio je da se njih troje dignu od stola istodobno i na taj način prevare sudbinu. Nakon šest mjeseci gospodin Andrew je iznenada preminuo od infarkta, nekoliko dana kasnije drugi uzvanik nađen je mrtav sa revolverom u ruci, a treći od tria koji je prevario smrt utopio se dok je plovio prema Australiji.
U numerologiji broj 13 nije nužno nesretan, to je broj koji djeluje drugačije na svakog pojedinca. Općenito, to je broj koji upozorava na neočekivane i iznenadne obrate, koji ne moraju nužno biti loši.
Petak se u astrologiji smatra iznimno sretnim danom, pod zaštitom je Venere i kaže se da su
ljudi rođeni na taj dan šarmantni i privlačni, te da lako prolaze kroz život. Taj je dan ujedno sretan dan za ljubav.

Evo nekih zanimljivih činjenica:
Svaka godina ima barem jedan petak 13., a najviše ih može biti tri.
Vjerojatnost da ćete se roditi na petak 13. je 1:214.
TRISKEDEKAFOBIJA – bolestan strah od broja 13
PARASKEVIDEKATRIAFOBIJA – strah od petka 13.
Mnogi hoteli nemaju sobu broj 13, mnoge zgrade nemaju 13. kat. Ljudi izbjegavaju operacije na petak 13., a američke zrakoplovne tvrtke gube milijune dolara na taj dan jer mnogo ljudi odgađa letove.
Smatra se da ljudi koji imaju 13 slova u imenu i prezimenu nose lošu sreću (Charles Manson, Theodore Bundy).
13. dan u mjesecu nepovoljan je za započinjanje novih stvari ili poslova, a pogotovo za vjenčanje. Praznovjerje kaže da se posteljina ne smije mijenjati na petak 13. jer donosi loše snove. Ne smijete rezati nokte, jer to donosi tugu. Ne preporučuje se putovanje, kao ni otplovljavanje brodova jer to donosi lošu sreću.

nut

| 14:47 | Komentari (3) | Isprintaj | #

Poneki vic...

'De si sinoc bio Mujo?'
'Ma vodili me na neki balet.'
'Sta ti je bolan to?'
'Ma skupi se raja, pa uleti jedna pravo luda zenska i nesto se k'o baca,
pa bi da poleti, pa ne moze.
Najzad joj prileti neki kuronja, pa bi je jebo, pa ne bi, pa bi je jebo,
pa ne bi, pa je najzad digne, pomirise picu i baci.'

Mladi par proveo prvu bracnu noc u hotelu. Ujutro se mladozenja obrije i
poreze ziletom, a krv s lica obrise plahtom.
Dode spremacica i vidi krv na plahti, pa pozove sefa da vidi misleci da je
mlada bila nevina.
Sef hotela im kaze da je to rijetkost i da ce za pedesetu godisnjicu
braka biti pocasni gosti istog hotela.
Poslije 50 godina dodu oni, sada ve c stari bracni par. Prespavaju, a kad
su polazili, baka istrese sline iz nosa i obrise ruku o plahtu. Muz je
upita sto radi, a ona mu odgovori:
"Ti si meni podigao ugled prije 50 godina, a sad cu ja tebi!"

Gledaju dva navijaca Hajduka i pas utakmicu. Kad Hajduk primi gol pas
pocne cviliti.
"A sto mu je sad?" upita prvi.
"Ma on ti je veliki navijac Hajduka i sad je zalostan jer Hajduk gubi."
odgovori drugi.
"A sto radi kad Hajduk pobjedjuje?" upita prvi.
"Ne znam, imam ga tek godinu dana."

mad

| 14:47 | Komentari (1) | Isprintaj | #

Priča o Đuri Tastaturi...

Priča o Đuri Tastaturi

Znatel' priču o Đuri Tastaturi
Meni su je poslali na mejlu
Kažu da je brzo pis'o
Nije mrd'o, nije dis'o
Diskutanta takvog više nema... (pripalim)

Otac mu je bio loš softveraš
Hranio je Đurekana jedinca
Mati mu je bila crna
Hitra kao šumska srna
Crna beše boja njenog lica... (uzdah)

Imao je nekol'ko pi-sija
Jedan leptop u veceu da se nađe
Internet je zajahao
Kad je treb'o nije stao
Bez tog čuda živet' nije znao... (psovka)

Surfao je bez prestanka
Nema noći, nema danka
A da nije isheklao koju
Surfao je, braćo draga
od nemila do nedraga
Isurfao Đuro pamet svoju
Miša im'o, mačku im'o nije... (šta ćeš)

Voleo je lepu al' kompjuterles
Uz'o bi je samo da je znao
Voleš jednom na tom svetu
Dal' na javi il' na netu
To ne bira hardver nego srce... (oh)

Sve se nad'o da će ljubav minut'
Zanavek je otiš'o iz grada
Venč'o facu s diskusije
Neku Miru iz Ćuprije
Uživo je nikad vid'o nije... (druga cigara)

Surfao je sa poletom
Jedrio je sajber svetom
Trošio je brzo bajt do bajta
Surfao je gore dole
Mislio da svi ga vole
Nema toga bogovetnog sajta
Gde se Đura nije pojavljiv'o... (mrva optimizma)

Navuk'o se nije prošlo mnogo
Dušu svoju majkrosoftu je prod'o
Napusti ga čak i Mira
Našla ruku da je dira
Našla dripca da je formatira... (e, jebiga)

Mlad je kažu bio i kad je rikn'o
Sred riplaja nekom diskutantu
Enter dugme zakazalo
Monitorče posustalo
Al' još pamte njegov zadnji topik:

"Džaba bilo braćo draga
Od nemila do nedraga
Džaba bilo chatova, dugmića...
Džaba dobre tastature
Džaba sajber avanture
Džaba bilo erotskih filmića...
Kada nisam s onom koju jojim
Kada nisam s onom koju jojim
KADA NISAM S ONOM KOJU JOJIM
KADA NISAM S ONOM KOJU JOJIM..." (eheej)

Znatel' priču o Đuri Tastaturi
Meni su je poslali na mejlu
Diskutanti slični njemu
Kada razmisle o svemu
Kažu da je bio...
U problemu... (uzdah drugi)

yes

| 14:46 | Komentari (7) | Isprintaj | #

Ljubavni SMS...

Kad se poklope kazaljke na satu i kad otkuca ponoc, ti zatvori oci i stisni ih jace i sjeti se onog tko zbog tebe place!


Kad se probudis jedne divne noci, ti pogledaj kroz prozor svoj i preko najljepse zvijezde primi poljubac moj!!!


Kad se sjetim Tebe u hladnim nocima bol mi na dusi pociva, srce me zaboli jer te ono jos LUDO VOLI!!!


Kad sklopis oci svoje, ja cu doci zlato moje, da te ljubim, da te mazim, da te cijele noci pazim, da te cuvam od svih zala jer te volim sreco moja mala!!!


Kad te nema moji snovi se izgube, moja masta se zamrzne, moje usne ne govore, moja dusa se izbrise i sve bol postane!


Kad te tuga slomi, kad te srce boli, procitaj ovu poruku i vidi tko te iskreno voli!


Kada budes spavala, u san cu ti doci ja, da te vidim, da te grlim, da te ljubim, da te imam samo za sebe. Jer jedino te tada mogu imati, nesudjena ljubavi!


Kada otvoris prozor i pogledas nebo i kada vidis zutu zvijezdu sto najjace sja, ti se sjeti mene, jer to poljubac ti saljem ja.


Kada se iskreno voli, ni razdvojenost ni vrijeme ne mogu nam nista!


Kada vidis pticu u visokom letu ti se sjeti mene u dalekom svijetu, gdje god odes putevima svijeta, gdje god sunce sja, nikad nikog neces naci, da te VOLI KAO JA!

cerek

| 14:44 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Za one koji će večeras ostati kod kuće...

Odličan film za ljubitelje Brad Pitta naughty

Klub boraca, američki film (12) (133')
FIGHT CLUB
HTV1 13.05.2006. 21:40
Godina proizvodnje: 1999.

Psihološki triler/drama. Dok u ustima osjeća hladnu cijev pištolja koji drži odlučni Tyler Durden (B. Pitt), prestrašeni Jack (E. Norton) prisjeća se kako je uopće dospio u tu situaciju. Još donedavno bio je bezlični činovnik u automobilskoj tvrtki i živio neuzbudljiv konformistički život. Boreći se protiv neuroza i nesanice, odlučio je poslušati liječnički savjet i posjetiti grupnu terapiju pacijenata liječenih od tumora testisa. Susret sa stvarnim ljudskim nevoljama isprva mu je izuzetno pomogao, te je počeo ići na skupne seanse različitih bolesnika. Ubrzo je, na svoje razočaranje, primijetio da istu praksu primjenjuje i Marla Singer (H. Bonham Carter), ekscentrična djevojka koja se tako suočavala s vlastitim problemima. A onda je tijekom jednog avionskog leta upoznao Tylera Durdena, neobičnog prodavača sapuna čija su mu se anarhistička razmišljanja odmah svidjela. Iste večeri, nakon što mu je u požaru potpuno izgorio stan, Jacku je Tyler spremno ponudio smještaj u svojoj ruševnoj kući na periferiji. Njihovo se intenzivno druženje polako počelo pretvarati u čudno prijateljstvo, sve dok jedne večeri Tyler nije od Jacka zatražio da ga snažno udari. Doživljena bol i prepuštanje životinjskim nagonima obojici su se izuzetno svidjeli, te su zaredale česte međusobne tučnjave. Postupno su se oko njih počeli okupljati znatiželjnici koji su se s vremenom i sami stali međusobno tući. Stoga su Tyler i Jack odlučili osnovati Klub boraca, mjesto na kojem bi se, uz strogo određena pravila, frustrirani ljudi u nemilosrdnim tučnjavama oslobađali napetosti i stresa. Na Jackovo veliko iznenađenje, klub je ubrzo stekao kultni status i velik broj članova, od kojih su neki bili i njegovi dobri poznanici. Ipak, postupno su ga počele brinuti Tylerova destruktivnost i neobuzdana seksualna veza s Marlom...
Izvrsna ekranizacija istoimenog debitantskog romana mladog američkog književnika Chucka Palahniuka, objavljenog 1996., gotovo preko noći je, kao i književni predložak, dobila kultni status. Sasvim zasluženo, jer četvrti film darovitog redatelja Davida Finchera (Alien 3, Sedam, Igra, Soba panike) tjeskobno je, vizualno fascinantno, intelektualno izazovno, precizno režirano i besprijekorno odglumljeno remek-djelo. Nekadašnji redatelj glazbenih spotova za Madonnu i "Aerosmith", kojeg je u svijet filma još u djetinjstvu uveo glasoviti George Lucas, Fincher je izuzetno intrigantan Palahniukov roman gotovo trendovske tematike pretvorio u iznimno slojevitu psihološku dramu/triler koja savršeno funkcionira i kao vrlo zanimljiva politička alegorija. Isprva oštra i beskompromisna kritika otuđenog i dehumaniziranog suvremenog društva okrenutog površnoj zabavi i konzumerizmu, "Klub boraca" postupno postaje kompleksan psihološki portret samoživog i nezrelog pojedinca koji izlaz iz depresije i odušak svom neiživljenom junaštvu naposljetku pronalazi u predavanju životinjskim nagonima i atavističkim porivima. Glavne uloge dojmljivo tumače dvojica možda najboljih glumaca svoje generacije, dvaput za Oscara nominirani E. Norton (Iskonski strah, Generacija X, Frida, Dobar posao u Italiji) i karizmatični B. Pitt (Interview s vampirom, Legenda o jeseni, Rijeka sjećanja, Oceanovih 11, Troja), koji je za sporednu ulogu u fantastičnoj drami "12 majmuna" Terryja Gilliama nominiran za Oscara. "Klub boraca" je 2000. nominiran za Oscara za specijalne efekte.
Uloge: Edward Norton, Brad Pitt, Helena Bonham Carter, Meat Loaf, Jared Leto, Zach Grenier, Richmond Arquette, David Andrews, George Maguire, Tim De Zant
Scenarij: Jim Uhls (prema romanu Chucka Palahniuka)
Redatelj: David Fincher

| 14:42 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Osobna zaštitna sredstva, dio 2!

Eto, nikada dosta osobne zaštite... Pogledajte kakve sam vam dodatne stvari za osobnu zaštitu danas pripremio...

party

Preuzmi datoteku ... (624kb)

| 14:41 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Slika dana... (13.05.2006.)

Sladoled, sladoled, sladoled naš svakdašnji...
mah

Uvečaj sliku ...

| 14:34 | Komentari (0) | Isprintaj | #

petak, 12.05.2006.

Komentar MJESECA!

Eto, dobio sam jednu malu notu na ovaj blogić... naime, svima koji obožavaju nagradne igre, ima ponešto što bi želio da znate! Naime, odlučio sam pokrenuti jednu nagradnu igru, "komentar mjeseca". Na vama je da odlučite koji bi to komentari bili, a ja sam trenutno odabrao jednog meni daleko najjačeg za ovaj mjesec. Nagrada? Ah, to je vjerovatno pitanje koje se svi odmah upitaju.. biti će nagrada, a to ovisi. Npr. gajba pive... kila jabuka... dvd film po izboru... cd po izboru, ma bilo što...
O nagradi odlučujete vi, a o mojoj mogućnosti da je ispunim ovisi ostalo...

Dakle, eto navedenog komentara na ovaj post

Komentar od meni dragog "Rock 'n' roll je život moj" :

Preslušaj nekoliko puta od ITD-Benda pjesmu "Osvajam Beograd" i put pod noge.....


thumbup

| 17:17 | Komentari (12) | Isprintaj | #

Žene...

Kako govoriti ipsravno o ženama:

Kako treba govoriti o ženama i ostati gentleman?

1. Ona nije RIBA ili PIČKA nego SISATA GRAĐANKA
2. Ona nije LAKA nego je HORIZONTALNO PRISTUPAČNA.
3. Ona nije GLUPAČA nego je SKRENUTA SA AUTOPUTA INFORMACIJA.
4. Ona nije PRAZNOGLAVA nego je U RASKORAKU SA REALNOŠĆU.
5. Ona nije PIJANA nego je KEMIJSKI INTOKSINIRANA.
6. Ne kaže se ONA BI SE KRESNULA nego ONA JE SEKSUALNO FOKUSIRANA.
7. Ona nema SILIKONE nego je MEDICINSKI OBOGAĆENA.
8. Ona nije KURVA nego je SEKSUALNO EKSTROVERTNA.
9. Ona nema SJAJNO DUPE nego je REKTALNO SUPERIORNA.
10. Ona nema BRKOVE nego je u KONTAKTU SA MUŠKOM PRIRODOM SVOJE OSOBNOSTI.
11. Ona ne KUHA LOŠE nego je MIKROVALNO KOMPATIBILNA

rolleyes

| 13:18 | Komentari (0) | Isprintaj | #

TEMA DANA: Ljubav ili ne?


Ljubav ili NE


Znamo da nam o ljubavi već stotinama godina govore. Međutim, konačnog odgovora još uvijek nema. Da bi stvar bila još složenija, postoji toliko mnogo vrsta ljubavi - ljubav koju osjećate prema prijateljima, članovima obitelji, sportu, pa čak i kućnom ljubimcu. To je toliko lud osjećaj, da ne postoji način na koji bi se u potpunosti odgovorilo kako možemo znati da je ono što osjećamo uistinu ljubav. Medutim, možemo pokušati. Dakle, želimo li otkriti volimo li stvarno nekoga, osnovno bi i najbolje za početak bilo postaviti sebi pitanje želimo li biti s tom osobom. Ako je odgovor na to pitanje negativan, tada to nikako ne može biti ljubav. Kada volimo nekoga, prirodno je da s njom/njim želimo i biti. Naime, ne samo biti, već i dijeliti sve. Kao, imali ste dobar dan na poslu i jedva čekate da odjurite doma i podijelite lijepe događaje s voljenom osobom. Uzbuđeni ste samo time što ste u njihovu društvu, želite biti u njihovoj blizini, dio njihova života. Ponekad vam je teško kada ste od njih odvojeni, a kada jeste, još uvijek osjećate sveprisutne spone koje vas vežu ma gdje tko od vas dvoje otišao. To je kao da ste oboje obuzeti tijelom onog drugog s potpunim povjerenjem i skladom. To bi mogla biti ljubav. Ipak, na suprotnoj strani priče, postoji niz emocija koje ljudi zamjenjuju s ljubavlju. Jedna od najčešćih je požuda. Postoji velika razlika izmedu čekanja na seks s nekim i čekanja na provođenje velikog dijela vremena s nekim. Pretjerana ovisnost o nekome jednako tako nije ljubav. Neki ljudi padnu u zamku vjerujući da nekoga vole samo zato što se plaše biti sami. Postaju toliko ovisni o drugoj osobi, da više ne znaju kako da žive sami, ili, uvijek bi radije bili s bilo kim nego ni s kim. To nas vodi do prastarog klišea. Želimo li voljeti nekoga drugoga, moramo prvo naučiti voljeti sebe. Da, da, čuli smo to tisuću puta, međutim, što to zapravo znači? To znači da moramo biti uvjereni u svoje sposobnosti i svoju moć prosudbe. Uistinu moramo voljeti sebe i znati što zapravo imamo za ponuditi nekoj drugoj osobi. Nikako se ne može voljeti neka druga osoba, ako smo neprestano nesigurni i podložni joj. Drugim riječima, činite li sve i slažete li se sa svime što ta druga osoba kaže iz straha da će vas voljeti manje ako to ne učinite, tada to ne može biti ljubav. Ustvari, pitanje jesmo li u nekoga zaista zaljubljeni stvarno je osobno pitanje. Ili jesmo, ili nismo... a duboko u sebi, sigurno znamo odgovor, neizreciv. Treba samo vjerovati sebi.

Dodatni Komentar: ljubav je jedan trenutak sreće i ostatak života patnje,i nažalost to je i istina,jer možemo mi pričati "ljubav je divna,krasna i bla,bla,bla"ali nije to baš ni tako sjajno,iz osobnog iskustva znam da je tako,voliš je do neba,a ona....nevermind... Onda ti nađeš neku drugu, i ta osoba vas opet na isti način iznevjeri, i vi više nemate volje ni za čim, ni za kojom drugom i tako u krug....jedni vam savjetuju jedno, drugi drugo,ali najbolje je da vi odlučite gdje i s kim,ako vam treba vremena pa uzmite ga sebi koliko vam god treba i ako mislite da osoba zaslužuje još jednu šansu pružite je.. naravno ako mislite da može ići...

kiss

| 12:06 | Komentari (7) | Isprintaj | #

"R'n'R JE ŽIVOT MOJ" CORNER!!!! (EXTRA EXTRA)

Ovo mjesto posvečeno je majstoru zvanom "Rock'n'Roll je život moj", tu on iznosi svoje stavove i primjere, na čemu mu svesrdno zahvaljujem:

Ovo nije komentar,ali vjerujem,bit će mnogima zanimljivo štivo,primjetih sve se vrti oko ljubavi,žena,patnje,sexa....što je i normalno pa zaboga blog se zove "Slomljena srca",i što bi ja htio? Ništa,samo ću pokušati u okvirima svojih mogučnosti i vremena unjeti na ovaj blog malo vedrine,optimizma i veselja(smijeha).Iz svoje zbirke koja broji na desetke tisuća aforizama,poslovica,doskočica,mudrica....2-3 puta tjedno ponudit ću vam desetak,po mom izboru najboljih, duboko vjerujem daće vas uveseljavati, neke nasmijati a neke i razljutiti,što je normalno,a siguran sam da će mnogi kada ih pročitaju kliknuti na print. Slijedečih nekoliko tjedana bavit ću se DJEVOJKAMA-ŽENAMA a podnaslovi će biti :
1.S ljubavlju ili bez nje ?
2.Haljine, cvijeće, poljupci, pa u krevet !
3.Tri čoška...braka evo !
4.Biti majkom, ali kome ?
5.Može li se bez ljepote ?
6.O nevinosti i (da mi oprostite) kurvanju
7.Žene i novac
8.Mrijeti ili - ipak ostarjeti pitanje je sad ?
9.Žene o sebi
Pa krenimo,danas ćemo obraditi "S LJUBAVLJU ILI BEZ NJE" a u nedjelju(predveće) su na rasporedu "HALJINE, CVIJEĆE, POLJUPCI, PA U KREVET"

Od svih definicija ljubavi meni je najdraža ona od Joan Crawford : "LJUBAV JE VATRA, DA. ALI NIKAD NE ZNATE HOĆE LI VAM ZAGRIJATI SRCE ILI ZAPALITI KUĆU."

"POTREBAN VAM JE NETKO TKO ĆE VAS VOLJETI DOK TRAGATE ZA ONIM KOGA ĆETE VI VOLJETI" (Shelagh Delaney)

"LJUBAV JE IGRA ZA DVOJE U KOJOJ OBOJE MOGU POBJETITI" (Eva Gabor)

"LJUBAV JE POPUT RATA : LAKO JU JE ZAPOČETI, ALI VRLO TEŠKO ZAUSTAVITI" (H.L.Mencken)

"U LJUBAVI UVIJEK JEDAN LJUBI, A DRUGI PRUŽA OBRAZ" (Francuska narodna)

"LJUBAV JE MORALNA BEZ BRAKA, ALI JE BRAK NEMORALAN BEZ LJUBAVI" (Ellen Key)

"DA BI DJEVOJKA LJUBILA POČETNIČKI, POTREBNO JOJ JE PUNO PRAKSE" (nepoznat-a)

"MOGUĆE JE DAVATI BEZ LJUBAVI, ALI NIJE MOGUĆE VOLJETI BEZ DAVANJA" (Ami C.)

"UVIJEK BISMO TREBALI BITI ZALJUBLJENI. TO JE RAZLOG ZBOG KOJEG TREBA OSTATI NEOŽENJEN" (Oscar Wilde)

"ČITAV MOJ ŽIVOT VRTI SE OKO MUŠKARACA : POSAO, GLUMA, SNOVI, SVE. IZGUBLJENA SAM KAD SAM SAMA, MOGU SE PRONAĆI SAMO SA LJUBAVNIKOM. NEKE GLUMICE KAŽU KAKO POSTOJE SAMO KAD GLUME ; JA MOGU GLUMITI, MOGU POSTOJATI, SAMO AKO SAM VOLJENA" (Brigitte Bardot)

"NEKE OD NAJVAŽNIJIH STVARI U ŽIVOTU, NISU STVARI" (Linda Ellerbee)

"LJUBAV JE POVIJEST U ŽIVOTU SVAKE ŽENE, ALI JE TEK EPIZODA U ŽIVOTU MUŠKARCA"

I to je to za danas,lijep pozdrav svima i uživajte u lijepom danu.

thumbup

| 12:01 | Komentari (6) | Isprintaj | #

Jesenjin... (obečano od R'N'R je život moj)

Obečano, izvršeno... Rock'n'roll je život moj poklanja obečano!!

Sergej Jesenjin,rođen 21.Rujna 1895.g. u selu Konstantinovu,Rusija,sa dvije godine dali su ga na odgoj prlično imućnom djedu po majci sa kojim je proveo gotovo cijelo djetinjstvo,među djecom uvijek je bio kolovođa i velika svađalica,kada je odrastao htjeli su od njega stvoriti učitelja,ali nisu uspjeli.Stihove je poćeo pisati u devetoj godini,no svjesno stvaranje poezije započinje u šesnaestoj godini(zbirka Uranak).Putuje u Petrograd,ostaje tamo dvije godine i vrača se ponovo na selo,sve ostalo autobiografsko o Jesenjinu nalazi se u njegovim pjesmama.

CRNI ČOVJEK
Dragi moj, dragi moj,
jako sam, jako bolan!
Sam neznam odakle dolazi ova bol,
Da li to vjetar vije
nad pustim i mrtvim poljem
ili, ko gaj u septembru,
zasipa mozak alkohol.

Glava moja maše ušima
ko krilima ptica.
Na vratu joj noge,
sve više gubi moć.
Crni čovijek,
crni, crni,
crni čovjek
na postelju uza me sjeda,
crni čovjek
spavat mi ne da
svu noć.

Crni čovjek prstom
po odvratnoj knjizi vuče
i, mrmljajući nada mnom
kao nad umrlim monah,
čita mi život
nekog raspikuće,
u duši budeći tjeskobu i strah.
Crni čovjek,
crni, crni!

- Slušaj, slušaj -
gunđa on meni
i oči mu sjaju -
u knjizi je mnogo najljepših
misli i planova.
Taj je čovjek
živio u kraju najogavnijih
hulja i lopova.

U decembru u tom kraju
snijeg je đavolski čist
i mečave počinju
vesele pređe.
Taj čovjek bijaše avanturist,
no marke visoke
i najriđe.

Bio je divan,
usto poeta,
ako ne sa velikom,
to sa drskom snagom
i jednu je ženu
od četrdeset ljeta
zvao djevojčurom
i svojom dragom.

SREĆA JE - REĆE ON -
OKRETNOST UMA I RUKE.
SVE NESPRETNE DUŠE
KO NESRETNE SU ZNANE.
NIŠTA NIJE
ŠTO MNOGE MUKE
DONOSE KRETNJE
LAŽNE I STRANE.

U BURI, OLUJI,
SVAKI BOŽJI DAN,
KAD STALNO GUBIŠ
I KAD TE NEVOLJE BIJU,
BITI PRIJAZAN I NASMIJAN
NAJVEĆA JE UMJETNOST OD SVIJU.

- Crni čovječe!
Ne čini toga!
Da spasavaš druge
nije ti posao, znaj!
Što mi je do života
pjesnika propalog!
Molim te drugima
čitaj i propovijedaj.

Crni čovjek
uporno u mene gleda.
na oči mu plava
bljuvotina pala -
sigurno želi mi reći
da sam lopuža blijeda
koje je drsko i bestidno
nekog opljačkala.

Dragi moj, dragi moj,
jako sam, jako bolan.
Sam ne znam odakle dolazi ova bol,
Dali to vjetar vije
nad pustim i mrtvim poljem
ili, ko gaj u septembru
zasipa mozak alkohol.

Hladna je noć.
Raskršče tiho spava.
Ja, sam na prozoru
ne čekam gosta draga.
Na bjeloj poljani
vapno se rasipava
i stabla su ko jahači
skupljena kraj mog praga.

Negdje plače
zloguka noćna ptica.
Drvenih jahača
zvuk kopita rida.
Evo opet taj crni čovjek
na moj naslonjač sjeda,
podiže cilinder
i bezbrižno kaput skida.

- Slušaj , slušaj -
hriplje on i u lice me gleda,
glava mu sve niže
i niže pada -
ja ne vidjeh još
nitkova prvog reda
da tako suvišno, glupo
od nesanice strada.

Ah, recimo, varam se!
Samo svijetli luna.
Šta još treba
svijetu pjanom od snova?
Možda će debelih butina
tajno doći "ona",
a ti ćeš jo čitati
gomilu mračnih stihova.

Ah, volim ja pjesnike!
Zabavna čeda.
Uz njih se uvijek nađe
historija srcu znana -
kako studentici prištavoj
dugokosa bijeda
o svjetovima govori,
zapravo spolno zagrijana.

U nekom selu,
možda u Kalugi,
a možda u Rjazanu
ne znam, zaboravih,
u seljačkoj kući
živio je dječak
žutokosi,
a očiju plavih.....

I eto, naraso je,
usto poeta,
ako ne sa velikom,
to sa draskom snagom,
i neku je ženu
od četrdeset ljeta
zvao djevojčurom,
i svojom dragom

- Crni čovječe!
Ti goste prokleti.
Taj glas se odavnoo tebi rodi. -
Ja sam lud i bijesan
i palica moja leti
ravno u njušku
i nos da ga zgodi......

.....Mjesec je umro,
kraj okna zora drijema.
Ah ti, noći!
Šta si to noči spetljala?
Ja u cilindru stojim,
nikoga sa mnom nema,
ja sam.....
kraj razbitog zrcala.....


(preveo Z.Golob 1925.g.)

| 11:58 | Komentari (4) | Isprintaj | #

Žabe...

Žabe, žabe i opet žabe i to u čudnim situacijama, oblicima, bojama, dezenima...

mouthwash

Preuzmi datoteku ... (1.56Mb)

| 11:57 | Komentari (1) | Isprintaj | #

Slika dana... (12.05.2006.)

Hehe... pogledajte kako je to kada na vas nasrnu sva moguća zla, i to živa...

party

Uvečaj sliku...

| 11:56 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Mujo i Haso!

Došao Haso kod Muje kući u posjetu. Mujo se izvalio u fotelji i ne da mu se ustati, pa će Hasi:
- Haso, ajde budi dobar pa se popni na kat i donesi mi papuče.
- Daj Mujo, gdje ću ti ja donosit papuče u tvojoj kuci.
- Ajde molim te, baš mi se ne da ustajati.
Haso posluša i popne se gore. A gore sretne Mujinu ženu Fatu i njihovu kćerku od 18 godina. Fata reče:
- Zdravo Haso, otkud ti ovdje gore?
Tu Hasi sinu ideja:
- Zdravo Fato, eto ja dođoh da vas jebem!
- Što ti je Haso, jel' si ti normalan! Pa Mujo će te ubiti.
- Zna Mujo i nema ništa protiv
- Što kažeš, reče Fata.
- Ozbiljno, sad ćeš da vidiš... MUJO, JEL' OBJE, dreknu Haso.
- OBJE, odgovori mu Mujo.

Muji se prokurvala kćerka, žena, a sin mu je posto peder i sad se Mujo želi ubiti.... dođe on do mosta i baš je htio skočiti, kad mu dođe neki čovo i pita ga što je. Mujo mu objasni situaciju i ovaj reče...
- Pomoći ću ti, ja sam vilenjak i ispunit cu ti 2 želje!!
Mujo zaželi da mu se prestanu kurvat kćerka i da mu se prestane kurvat žena
I sad vilenjak želi otići, kadli ga mujo zapita...
- Ej, ba, može još jedna???
- Može, ako mi ga popušiš!!
I popuši Mujo vilenjaku.... onda vilenjak reče
- Mujo, koliko ti imaš godina???
- 43!
- I ti još uvijek vjeruješ u vilenjake?

Vratio se Mujo iz Njemačke pun love. Sretne ga Haso i pita:
Haso: - "Jel' bolan, a kol'ko para imaš?"
Mujo: - "2,000,000.- maraka, ba!"
Haso: - "A kako si ih zaradio?"
Mujo: - "Jel' vidiš ovog mog psa?"
Haso: - "Vidim."
Mujo: - "E, naučio sam ga da pusi kurac, i od svakog Švabe uzim'o sam po 100 maraka za to."
Haso: - "E, to čudo bih bas volio da vidim!"
Mujo: - "Nema problema, skini se."
Haso skida hlače.
Mujo: - "Fifi, puši!" (Fifi ništa) - "Fifi, puši!!" (Fifi ništa)
- "Fifi, puši!!!" (Fifi ništa) - "Fifi, puši!!!!" (Fifi ništa)
- "Džukelo jedna, gledaj, al' zapamti da ti ovo zadnji put pokazujem."

rofl

| 11:54 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Pjesma dana (12.05.2006.)




LIK IZ MAŠTE

Nisi ti moja sreća, moja nada,
Ni budućnost ni sanjani san,
Ti si samo iluzija, lik iz mašte
Uz kojeg lakše proguram dan.

Zato si savršen, zato si najbolji,
Izbor si svake žene,
Tužno je to što postojiš
Samo u meni i za mene.

-thx to kontesa nera-

| 11:49 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Ljubavne SMS poruke ...

Kad bih ljubav svoju suzama morao dokazati, ja plakao bih dan i noc, ali suze svoje nikad isplakao ne bih jer te volim kao bolesnik svoj posljednji dan.


Kad bih opet sreo tebe, ponovo bih sreo srecu, jer curu slicnu tebi vise nikad sresti necu!!!


Kad more zavlada kopnom, kad u pustinji padne snijeg, kad se ledenjaci otope, kad usred noci zasja sunce; NI TAD TE NECU PRESTATI VOLJETI!


Kad noc se spusti i prekrije prozor tvoj, po nebeskoj pomrcini poljubac saljem svoj, nek poljubac stigne gdje ne mogu ja i tiho ti sapne: mislim na tebe malena


Kad nocu nebo gledas ti mislis da zvijezde sjaje, a to se andjeli nebom bude da tebe gledaju.


Kad osjetis najtezi trenutak u zivotu, kad izgubis povjerenje u samog sebe, sjeti se bar tad da postoji neko tko misli na tebe!!!


Kad ovu noc pobijedi dan i kad se probudi priroda iz sna, tebe neka probude sapati moji. Jedina moja volim te ja!!!


Kad procitas ovu poruku, ti pomisli na mene, kako me srce steze! Otkad tebe znam sve me za tebe veze. Tvoje Ime u srcu nosit cu i dok zivim tebe voljet cu!


Kad sam bila mala, rekli su mi stariji da su med i mlijeko dvije nasladje stvari, a sad kad sam starija i stekla iskustva sladja su mi tvoja usta!


Kad se gledam u ogledalu vidim TEBE, kada lutam ulicama vidim nekog tko lici na TEBE, kad sam s nekim mislim na TEBE, sad vidis VOLIM SAMO TEBE.

cerek

| 11:49 | Komentari (1) | Isprintaj | #

Dnevnik...

Njezin dnevnik

U subotu navecer mi se ucinio cudnim. Nasli smo se u kaficu i popili pice.
Pomislila sam da sam ja za to kriva jer sam cijelo poslijepodne bila u
kupovini s prijateljicama i malo zakasnila na sastanak, a li on nije nista
komentirao. Razgovor je zapinjao, pa sam mu predlozila da odemo na neko
intimnije mjesto gdje bismo mogli na miru pricati. Posli smo u jedan
restoran i on se nastavio cudno ponasati. Izgledao je odsutan duhom.
Pokusala sam ga oraspoloziti i pocela razmisljati da li sam ja kriva sto
je takav ili postoji neki drugi razlog. Pitala sam ga sto mu je, a on mi
je odgovorio da to nema veze sa mnom.
Odgovor mi nije zvucao uvjerljivo. Dok smo se automobilom vracali kuci,
rekla sam mu da ga jako volim, ali on nije nista odgovorio, samo je
prebacio svoju ruku preko mojih ramena. Nisam znala kako objasniti njegovo
ponasanje jer mi nije uzvratio da i on mene voli niti je uopce ista rekao, pa sam postajala sve zabrinutija. Kad smo konacno stigli kuci pomislila sam da me zeli ostaviti.
Pokusala sam ga navesti na razgovor, ali je on upalio televizor i poceo
odsutno gledati program, kao da mi daje do znanja da je izmedju nas
gotovo. Na koncu sam odustala i rekla mu da idem spavati.
Desetak minuta kasnije dosao je i on i na moje iznenadjenje odgovorio na
moja milovanja i poceo voditi ljubav sa mnom. No i dalje je izgledao
rastresen. Htjela sam se suociti sa situacijom, razgovarati s njim sto je
prije moguce, ali je on zaspao.
Pocela sam plakati i plakala sve dok nisam zaspala. Vise ne znam sto bih
trebala uciniti.
Gotovo sam sigurna da misli na neku drugu. Moj zivot je potpuna katastrofa.

Njegov dnevnik

Danas je igrala reprezentacija i izgubila. Ali sam se zato barem seksao

mad

| 11:47 | Komentari (0) | Isprintaj | #

četvrtak, 11.05.2006.

TEMA DANA: Kako se zbližiti?

Kako se zbližiti s nekim?

Upoznali ste nekoga ko vam se sviđa. Ili ste, možda, u nekoga tajno zaljubljeni. Pa, kako im pokazati da vas zanimaju, a da se previše ne otkrijete i ne budete neposredno odbačeni.
Isprobajte neke od savjeta koji slijede.

1. Lagano produžujte vrijeme unutar kojega se nalazite u njihovoj blizini. Pokušajte pokazati blago uvećanu brižnost i pažnju.
2. Češće razgovarajte s njima. Pokušajte se približiti granicama njihove intime.
3. Kada govore, pažljivo slušajte. Pokažite koliko vam je zanimljivo to što govore i kako uživate pri tome.
4. Kontakt očima dobar je znak. Medutim, radi se o milisekundama, a ne o buljenju. Našalite se oko toga kako bi bilo dobro da se nađete na kavi. Pričekajte reakciju. To je jedan od ključnih trenutaka.
5. Nađete li se negdje u mnoštvu, recimo na partyju, uputite svoj najljepši osmijeh. Dobro razmislite što ćete reći nakon što vas osmijeh spoji u razgovor.
6. Pripazite na dodire. Neka nalikuju na slučajne i neka budu blagi. Dodirne li on/ona vas, ne trzajte se naglo, već prihvatite dodir smireno.
7. Razgovarajte kad god možete, ali ne nešto besmisleno, ili čak glupo. Govorite o stvarima koje nisu toliko očite da vas izdaju.
8. Pokušajte je/ga zagrliti, onako, prijateljski. Ili, barem stavite ruku na njeno/njegovo rame. Pomno pratite ono što će se dogoditi.
9. Nikako ne pokazujte seksualnu sklonost, ako idete na nešto više od seksa za jednu noć. Uspijete li dogovoriti jedan izlazak, znajte da je on samo pokusni. Dogovorite li nakon njega drugi sastanak, prošli ste prvi krug.
10. Ne pokušavajte nakon prvog izlaska iznuditi poljubac, osim ako uistinu ne bude spontan.
11. Pokušajte poslati ružu (i djevojke dečkima), nešto šaljivo e-mailom.

Moj dodatni komentar:
Netko ko nije preživio poraz onda i ne zna što je poraz. Netko tko još nije preživio sreću, ne zna što je sreća. Ja mogu reći, hvala Bogu, da sam preživio obadvoje u jednu ruku... Bolje sada nego u budućnosti. Velika škola uglavnom. Neko je napisao "Love sux". Hm, ipak, nisu sve djevojke/muškarci isti. Poslije moje teške veze,držao sam neku distancu, nisam dao prići blizu nikome, i kad sam se odlučio na taj korak opet, onda opet ispade lažna veza bez osjećanja. Što onda da misliš? No, svjedno ne dajte da se pojavi novi problem, ljubomora. Partnera treba puštati, i ne dati mu previše blizu, pustite ga da diše i popustite ponekad, i ako nije u pravu. Budite iskreni, i nemojte petljati. Ako jednom primjeti da ste mu lagali, zaboravite onda na iskrenost sa njegove strane. Ne znam ni sam što sam ovo napisao... budite mi dobri i ne varajte, jer ako želite varati, čemu onda veza? Što je onda veza?

-Josip-

| 12:33 | Komentari (9) | Isprintaj | #

Pjesma dana (11.05.2006.)



A TVOJE IME POSTA KLETVOM!

Ne mogu zaboraviti sve te godine,
Te godine nestvarne,
Jer prošle su brzo,
A dubok trag ostavile.

Sjećaš li se onih dana,
Kad smo nekad sretni bili?
To su sada davna vremena;
Jedino su snovi ostali.

Ti si sada tiha slutnja,
Tek blagi vihor u divljini,
Iza tebe pustoš mraka,
Tihi jecaj u praznini…

Sad nestaje tiho sjećanje na tebe,
Poput zrna pijeska nošena vjetrom,
Tvoje lice zamijenih sjetom,
A tvoje ime posta kletvom!

| 12:32 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Sve u kosi i dlakama...

Neke stvari nemaju ni kose ni dlake... u stvari velika većina njih.. eto nekoje imaju od danas..

thumbup

Preuzmi datoteku ... (1.13Mb)

| 12:31 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Slika dana... (11.05.2006.)

Kaže se u narodu: imaš godina onoliko koliko se osjećaš da imaš... rofl

Uvečaj sliku...

| 12:29 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Dnevnik mornara...

31.08.1883 Otplovili smo prema zapadu, nadamo se da ćemo naći novi kontinent. Posada je dobro raspoložena, hrana je odlična, 5 cura iz luke je sa nama i vrlo su sretne.

31.10.1883 Kompas je crko', orijentiramo se po suncu i zvijezdama (kada nije oblačno - prokleti oblaci) Posada je još uvijek dobro raspoložena, cure su dobro.

30.11.1883 Jak vjetar nam je rastrgao sva jedra osim jednog. To nas je jako usporilo. Posada je još uvijek dobro raspoložena, cure su dobro.

01.01.1884 Slavimo Novu godinu, jebe nam se za vjetar koji nas baca tamo amo, ne znamo gdje smo jer 25 dana nije bilo čistog neba. Posada je još uvijek dobro raspoložena, cure su dobro.

28.02.1884 U olujnoj noći smo doživjeli brodolom. Spasilo se 30 mornara i kuharica Mary, ružna k'o smrt. Sve cure iz luke su se utopile. Što ćemo bez njih! Spasili smo se na pusti otok.

25.03.1884 Na sreću nas je odnijelo prema jugu, zato nam na pustom otoku nije hladno. ružna Mary kuha odlično, nekolicina mornara ju je počelo ševiti sa zatvorenim očima, ja to nikako ne bih mogao! Poželio sam joj sve najbolje za Dan žena.

01.05.1884 Mary ševi svih 30 mornara. Otkrio sam da ima divnu dušu punu razumijevanja. Mislim da sam se zaljubio.

02.05.1884 Jutros sam otišao k Mary. Ljubili smo se i bilo je divno. Nakon toga je Mary dala svim mornarima.

30.06.1884 Svaki se dan znojimo zbog jakog sunca. U hladovini se znojimo na Mary. Svaki je dan divan. Kakva sreća da je Mary preživjela.

30.06.1885 Mary je svaki dan (čini mi se) sve ljepša. Iako joj se vidi da teško živi.

30.06.1886 Mary nam više ne mora kuhati. Sada kuha Joe. Hrana je odvratna, no svaki nam dan uljepša Mary jer sada svi stignemo dva ili tri puta dnevno na red.

30.06.1889 Mary je iscrpljena, čini mi se da će biti bolesna.

30.07.1889 Mary je dobila visoku temperaturu. Svi molimo za njeno zdravlje. Zbog visoke temperature njena je ribica toplija za tri stupnja, što je lijepa promjena. Zbog bolesti ju ne ševimo više od jednom dnevno - svaki.

30.08.1889 Mary je u nesvijesti, temperatura 41,2, bojimo se najgorega.

31.08.1889 Mary je umrla. 30 mornara, sami morski vukovi, zajedno sa mnom, plačemo kao djeca, ne znamo što ćemo bez Mary.

01.09.1889 Pokopali smo Mary. Život je izgubio svaki smisao.

02.09.1889 Kuhar Joe se objesio na kokosovu palmu, Jack i Jim su se potukli, postaje neizdrživo.

03.09.1889 Otkopali smo Mary...

bang

| 12:27 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Ljubavne SMS poruke ...

BIT LJUBAVI NIJE PRONAĆI SAVRŠENU OSOBU VEĆ VOLJETI JEDNOSTAVNU OSOBU SAVRSENO!!! PRAVA LJUBAV NEMA SRETAN ZAVRSETAK, ONA JEDNOSTAVNO NIKAD NE PRESTAJE!!!

Nikad ne gledaj ljepotu koja bi te zavela, vec dusu koja bi te voljela! Jer ljubav je kratka, a mladost jos kraca, ono sto je bilo vise se ne vraća!!!

AKO NEKOG VOLIS NE CEKAJ SUTRA DA MU/JOJ TO KAZES JER SUTRASNJEG DANA MOZDA NECE NI BITI!!!

tesko je kad si dusa neshvacena, kad volis a ljubav nije uzvracena, kad od snova ostane samo zgariste onome tko ti znaci sve a ti njemu nista!!!!

Kada otvoriš oči još prepune snova i osjetiš toplinu ispod pokrivača to jedna te duša plamenom grije i daje ti sebe u snovima strasnim.

Ja nisam cvijet po kojem se gazi, niti sam svjetlo koje se gasi, ja nisam rob koji te slusa, ja sam jedna zaljubljena dusa.

Ja nisam zena bez ponosa, pa da kleknem i da molim, na koljena svoja necu pasti iako te ludo volim!

Ja znam da nemam vise prava na tebe, al ipak ne mozes mi uzeti snove. U snovima te imam samo za sebe i ne dajem te nikome!

Je li grijeh sto te zelim svaki tren, i sto mi je pogled zaljubljen. Ako je grijeh to, Bog nek oprosti srcu koje je cijelog zivota cekalo nekoga kao sto si ti.

Jebes mi mater ako te ne volim!

Jedan savjet - CUVAJ SE, jedna molba - NE MIJENJAJ SE, jedna zelja - NE ZABORAVI ME, jedna laz - NE VOLIM TE, i jedna istina - STRASNO MI NEDOSTAJES!

Jedino ti znas sto mi treba, tvoj topli osmjeh i ljubavi do neba. Jedino ti mozes to da mi das, ZATO TE I VOLIM, SAMO DA ZNAS.

Jednom se radja, jednom se dise, jednom se voli i nikad vise.

Jos uvijek zelim iskrenu plavu dubinu tvojih ociju, zelim da moja ruka dodirne tvoju, toplinu tvojih usana na usnama zelim, zelim da me ljubis i volis do kraja.

Kad bih kralj svijeta bio, on se ne bi Zemljom zvao, tvoje ime bih mu dao. Kad bih svemirom carevao, svaku zvijezdu, sve bih TEBI darovao.

cerek

| 12:26 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Mujo i Fata... nastavak!

Dosadilo Fati da je ljubavnici uvijek tuku, da bježe od nje ili da su loši u krevetu, pa dala oglas u novine da traži nekog tko ju ne bi tukao, tko neće pobjeći od nje i tko će biti dobar u krevetu. Dugo vremena se nitko nije javio, sve dok na vrata nije pozvonio čovjek bez ruku i nogu.
Pita ona njega što hoće, a on kaže: Došao sam radi oglasa, kao što vidite, nemam ruke, pa vas ne mogu tuči, nemam noge, pa ne mogu pobjeći od vas...
Fata: Dobro, ali jeste li dobri u krevetu?
Čovjek: Što mislite, kako sam pozvonio na vrata?

Došao Mujo gladan s posla i kaže mu Fata:
- Hoćeš da ti razbijem dva jaja?
A Mujo odgovori:
- Hoćeš da ja tebi iščupam sisu???

Gledaju Mujo i Haso pornić.
Pa pita Mujo Haso: -Haso diže li ti se?
- Pa diže mi se, kako ne bi!
- Pa kad ti se već diže, ajde ustani i donesi mi pivo.

Fata i Merima išle na ispit u javnu kuću. Nakon ispita pita Mujo Fatu kako je prošla?
- Ja dobro, a Merima se skoro ugušila na usmenom!

Odlučio se Mujo baviti malim obrtom, pa otvorio kupleraj. Nakon nekog vremena sretne ga Haso i upita ga kako ide posao.
Mujo: - Ne mogu ni prdnuti od posla

wink

| 12:24 | Komentari (0) | Isprintaj | #

ALERGIJA!

Budući da sam zaradio jednu jučer, eto par zanimljivosti vezano uz navedenu boleštinu 21. stoljeća...

namcor

Što je alergija?
Alergija je prekomjerna reakcija organizma na specifičnu, inače neškodljivu tvar ili više njih, poznatih pod zajedničkim imenom alergeni, čak i onda kada su prisutni u maloj koncentraciji.

Alergija je uzrokovana reakcijom vlastitog imunološkog (obrambenog) sustava, koji inače štiti tijelo od raznih oboljenja tako što stvara antitijela koja se bore protiv bakterija, virusa i klica. Međutim, u slučaju kad osoba ima alergiju, imunološki sustav reagira pretjerano te pokušava zaštititi organizam od inače neštetnih tvari koje se nalaze u prirodi. Kod osoba koje nisu alergične, obrambeni sustav je zapamtio alergene kao bezazlene tvari pa ništa i ne poduzima pri susretu s njima. Kod alergičnih osoba obrambeni sustav reagira burno kao da je posrijedi infekcija te tako nastaju simptomi alergije.

Što uzrokuje alergiju?
Alergijsku reakciju uzrokuju tvari iz našeg okoliša poznate pod nazivom alergeni. Alergeni najčešče sadrže protein, kao i hrana koju jedemo. Protein je organska tvar koja se sastoji od vodika, kisika i dušika, a važan je dio svih živućih organizama. Postoje i neki neproteinski alergeni koji su sastavni dio penicilina ili nekih drugih lijekova. Da bi neproteinski alergeni uzrokovali alergijsku reakciju, jednom kad se nađu u tijelu, moraju biti vezani na protein. Osoba čiji imunološki sustav vjeruje da je alergen štetan za organizam proizvodi antitijela (IgE) koja napadaju alergen. Taj proces pokreće daljnje biokemijske reakcije koje uzrokuju otpuštanje upalnih medijatora iz upalnih stanica mastocita što dovodi do alergijskog odgovora organizma koji se očituje iritacijom, upalom te konačno pojavom simptoma alergije.
Nadalje se pokreću razne biokemijske reakcije u kojima glavnu aktivnost imaju mastociti i eozinofili. Otpuštaju se i aktiviraju mnogi upalni medijatori kao što su histamini, prostaglandini i leukotrijeni te nastaju simptomi alergijske bolesti.Alergeni mogu biti različiti, međutim najčešće se javljaju:

-Kućna prašina i grinje
-Životinjska dlaka i perje
-Pelud drveća, trava i korova
-Spore plijesni
-Određena hrana, uključujući i mlijeko
-Lijekovi
-Izmet žohara i otrovi insekata

| 12:22 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Bush, ne buš ribolovac!

E da, obični ljudi hvale se svojim ribolovnim trofejima, koliko ima u tome istine, upitno je! Kada to radi George Bush, predsjednik SAD velika je to stvar. Hvaliti se pred cijelim svijetom svojim velikim ulovom još veća je stvar. Pogledajte koliki "ulov" je on imao...

rofl

Preuzmi slideshow ... (738kB)

| 12:15 | Komentari (0) | Isprintaj | #

srijeda, 10.05.2006.

Pjesma dana (10.05.2006.)



ODLAZAK

Krvavocrveni snovi,
snovi utopljeni u suzama,
glasno ispoljavanje nepostojećeg...
Još uvijek čujem tvoje korake,
drhtanje usana,
osjećam poglede...
Postoji li zaista sutra?
Kiša me danas napada,
neobjašnjiva oluja sjećanja...
U tišini gledam
jednolično kapanje suza o tlo,
razmišljam o istinitosti tvojih riječi,
molim za milost...
Nepostojeće staze vode me k tebi,
nepostojeći putevi neostvarivoj želji,
na koljenima još jednom
vikat ću u bezdan...
Prepune sobe iluzija
još uvijek vrište tvoje ime,
Blatnjavi tragovi
ispisuju pjesmu tvog života...
Čitav moj svijet odiše tvojom prisutnošću...
Još uvijek čujem tvoje korake,
drhtanje usana,
osjećam poglede...

| 19:24 | Komentari (0) | Isprintaj | #

TEMA DANA: Preboli...

PREBOLI!
Proživljavate jednu od najgorih noćnih mora. Nekad je u pitanju da te ostavila cura, ili se možda tvoj najbolji frend naljutilo na tebe. Ponekad su u pitanju mnogo gore stvari kao
razvod tvojih roditelja. Šta god da te muči imaš osječaj da se više nikad nečeš nasmijati
mada se znade da hočeš. Međutim prema mišljenju psihologa kada nam se dogodi nešto
užasno moramo proči kroz osam emotivnih faza. Donosim vam te faze i način kako se s
njima nositi...

Šok
Upravo si čuo ružne vijesti i ne možeš vjerovati da se to tebi dešava. "Kada sam otkrio da se
moj najbolji frendi spetljo sa curom koja se meni sviđala, bio sam toliko šokiran da
sam zanijemio". Psiholozi tvrde da, kada si u šoku, moraš biti sebičan. Zagrli mamu ili se
sklupčaj na krevetu i pogledaj svoj omiljeni film.

Poricanje
Kada čuješ loše vijesti, prirodno je da se pretvaraš da se to nije stvarno desilo. To se tvoj
mozak trudi da se polako izbori sa time, kako se sav bol ne bi slio odjednom. Sasvim je OK
da pred drugima glumiš da si hrabar, ali bi trebalo da se potrudiš da pred sobom budeš
iskren. Uzmi papir i zapiši sva svoja osjećanja i misli onako kako ti naviru. To će ti pomoći
da se pomiriš sa nevoljama.

Usamljenost

Kada ti se nešto loše desi, može ti se učiniti da se nemaš kome obratiti. Ali stvar je u tome da
imaš! Tvoji roditelji i prijatelji su tu da ti pomognu da to prebrodiš. Bit ćeš iznenađen kada
čuješ da su i oni nekada osjećali nešto vrlo slično.

Krivica
Vijest je takva kakva je i sada želiš znati čija je to krivica, iako to može značiti i da okriviš
sebe. Kada se nešto loše desi, prirodno je da tražiš krivca, ali to nikada ne pomaže. Točnije
rečeno, okrivljavanje može i usporiti tvoj oporavak. Krivica je razmišljanje o prošlosti i
preživljavanje stvari koje su se već desile. Umjesto toga, napiši tri riječi "Razmišljaj o
budućnosti" na velikom papiru i zalijepi ga na zid.

Tuga
Sigurno ćeš plakati, ali ne očajavaj zbog toga, jer tuga znači da si na pola puta do sreće!
Izbjegavaj da sebe ubijaš u pojam tužnom muzikom i sličnim filmovima. Odgledaj neku
komediju ili uradi nešto suludo kao što je slaganje CD-ova po abecednom redu. Što je
najvažnije, porazgovaraj sa nekim o svojoj tugi. Bolje ćeš se osjećati poslije dobrog
razgovora sa nekim ko te voli.

Bijes
Preživio si tugu i sada si spreman za bitku. Ljuti se koliko hoćeš, ali nemoj trošiti energiju
na smišljanje osvete. Što je još važnije, nemoj se ljutiti na ljude koji to ne zaslužuju, kao što
su tvoji roditelji ili prijatelji. Bijes je zdrav dok god njime ne povređuješ druge. Uđi u svoju
sobu i dobro se isprazni ako ti je do toga. Uzmi jastuk, zamisli da je on osoba koja te je
povrijedila i reci sve što bi rekao i njoj.

Produži dalje
Prihvatio si ono što se desilo i sada si spreman da kreneš dalje. Sada pazi da se ponovo ne
vratiš na krivicu ili bijes. Ne muči sebe zbog potrebe da se zabaviš, nasmiješ ili čak sve
zaboraviš s vremena na vrijeme. Moja frendica mi je rekla da se osjećala loše zbog potrebe
da izađe sa drugaricama kada joj je baka umrla, ali poslije kraćeg perioda shvatila je da
njena baka ne bi voljela da je vidi tužnu.

Oporavak
Zahvaljujući tvojoj snazi i trudu, ponovo si se vratio svojoj vedroj strani ličnosti. Pomisao na
prošlost više ti ne može pokvariti dan, i pun si nade po pitanju budućnosti. Sjajno je
sagledati šta si sve naučio iz svog iskustva. Da li si jači, mudriji i spremniji da pomogneš
onima koji su u sličnoj situaciji? Da li si naučilo da više obraćaš pažnju na sebe? Sve ovo će
te učiniti jačim. A sad, natrag na pozornicu života, i zasjaj u punom svijetlu zvijezde, što ti i
jesi.

-Josip-

| 19:24 | Komentari (9) | Isprintaj | #

Slika dana... (10.05.2006.)

Kako to životinjice rade...

Uvečaj sliku...

rolleyes

| 19:22 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Osobna zaštitna sredstva!

Izlazite na ulicu? Imate problema sa svakidašnjicom? Obranite se ovim pomagalima...

lud

Preuzmi datoteku... (932kB)

| 19:20 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Ponešto iz moje kuhinje...

1. Računica!

Izračunajte pomoću komplexnog računa godine starosti.. Vrlo šaljivo!
wave

Preuzmi datoteku... (78kB)

-Thx to Tore Dupljak-

2. Svadba u Aleksincu...

Kako izgledaj dva savršena partnera.. nut

Preuzmi datoteku... (568kB)

-Thx to Petronela-

| 19:17 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Mujo i Fata...

U krevetu leže Mujo i Fata. Mujo čita novine i svako malo rukom uhvati Fatu među noge.
Fata ga pogledava, ništa joj nije jasno i odluči da pita:
"Mujo, jel bi ti štogod 'tio .... ?"
"Ma neee, to ja samo da lakše listam stranice!"

Švercali Mujo i Fata tvora preko granice.
Vidi Fata da carinici pregledavaju aute i sva u panici pita Muju:
- Ajme Mujo, što ćemo sa tvorom?
- Brzo, stavi ga u gaćice.
- Ali, Mujo, smrdi.
- Ma ko ga jebe, neka krepa.

Srele se Fata, Nadija i Dženada i raspričale se o muškarcima. Najzad reče Dženada:
- U moga Muje 'ladna jaja, sinoć kad me je jebo ja slučajno pipnem kad ono... 'ladna
Zainteresiraju se Fata i Nadija i kažu da će provjeriti. Sutra će Nadija:
- Alaha mi, i u moga Hase 'ladna jaja, to je izgleda tako kod svih muških
Obeća i Fata da će to što prije provjeriti.
Nađu se one sutra kad ono Fati oko modro.
- Što je bilo - pitaju Nadija i Dženada, a Fata će:
- Sinoć kad me je Suljo jebav'o ja ga dohvatim za jaja, a ona vrela.
Kažem ti ja njemu:
- Bolan Suljo, kako to u tebe vruća jaja, a u Muje i Hase 'ladna?

Došli Mujo i Haso u hotel da bi prespavali. Pošto su uzeli ključ odoše u sobu i odmah zaspaše. U sred noći budi se Haso jer Mujo strašno prdi. Nije mogao disati. Sinu mu ideja i on Muji nabi cijev od usisivača u šupak, te gurnu cijev kroz prozor.
Budi se ujutro Haso, pošto se dobro naspavao, kad ono sjedi Mujo u fotelji blijed k'o smrt:
- Bolan Mujo, što se dogodilo? Što si tako blijed?
- Ma pusti Haso, noćas mi je ispalo debelo crijevo i dobrano sam se namučio dok ga nisam vratio.

puknucu

| 19:15 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Ljubavne SMS poruke ...

Hej ljubavi u dalekom gradu cuvaj mi se da te ne ukradu, cuvaj ljubav da nam ne uvene, cuvaj srecu za tebe i mene!

I imam sve u zivotu, sto se kupiti moze, jedino ti nisi tu, ali te cuvam ispod koze!

I kad nas tisuce kilometara budu razdvajale, kad najmanje mislis na mene, moje oci ce gledati u daljinu i vidjeti samo tebe.

I pustit cu ovu suzu tise jer tebe nema pored mene vise.

I sve sam druge tvojim imenom zvala, i sve im uzela, a nista im dala, jer kad se samo tvojih ociju sjetim, na svim se neduznim muskarcima svetim...

Iako daleko u gradu tom, vjecno ti si u srcu mom, jedino tebi cu poruke slati, jer samo za tobom srce mi pati.

Ima 7 svjetskih cuda, 6 kontinenata, 5 krakova zvijezde, 4 lista djeteline, 3 svjetska oceana, 2 oka... ali samo 1 si ti!

Iz ociju suze kaplju, usne tvoje ime sapcu, a srce boli stoga sto te ludo voli!

Izblijedit ce slika, uvenut ce cvijece, ali ime tvoje iz mog srca se izbrisati nikad nece!

Ja cu tebe nocima sanjati tvoje ime necujno dozivati, ti si vizija mog sna, duso moja daleka. Oci moje traze te, usne zovu te dodji molim te jer ludo VOLIM TE.

cerek

| 19:14 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Pismo iz uredništva Playgirla

Poštovani gospodine,

Želimo vam zahvaliti na Vašem pismu i poslanoj Polaroid fotografiji koje smo nedavno primili.
Međutim, žao nam je što nismo u mogućnosti koristiti Vašu fotografiju za "Playgirl muškarac mjeseca".
Pri ispitivanju u UNŽ (Udruženju nezasitnih žena) vaše tijelo je, na ljestvici od 1 do 10, ocijenjeno ocjenom -2 (minus dva).Ispitivanje je provedeno među udovicama starosti 50 - 75 godina kojima je uskraćena svaka seksualna aktivnost kroz najmanje zadnjih pet godina. Kako bi potvrdili prethodnu ocjenu, dostavili smo Vašu fotografiju HUD-u (Hrvatske uspaljene domaćice) starosti 25 - 35 godina.
Međutim, nismo uspjeli postići da se dovoljno dugo suzdrže od smijeha kako bi Vas mogle ocijeniti.

Uvjeravamo Vas da ćemo Vas obavijestiti ukoliko se ukusi hrvatskih žena toliko promijene da dođe do potrebe za muškarcima koji izgledaju poput Vas. Molimo Vas da nas u međuvremenu ne nazivate, mi ćemo pozvati Vas.

S poštovanjem,
PLAYGIRL INC.

P.S. Žao nam je što Vas moramo informirati i o tome, ali ako bi Vašu sliku stavili na duplericu, spajalica koja povezuje listove našeg magazina bi u potpunosti pokrila ono što nazivate "ljubavna alatka dvadesetprvog stoljeća".

smokin

| 19:09 | Komentari (0) | Isprintaj | #

utorak, 09.05.2006.

TEMA DANA: Razmišljanja... iz iskustva... i prošlosti...

(Sva sreća da je svršeno s time, al dešavalo se...)

USAMLJENA NEDJELJA

Za plakati. Imaš slobodan dan ispred sebe i strašnu potrebu da ispuniš aktivnostima taj dan - i? Nemaš nikoga da ide s tobom na izložbe, plivanje ili vožnju biciklom. Trčiš s telefonom kroz stan, zoveš sve znane i manje znane, ali nema ih doma. Kroz prozor vidiš parove u šetnji i osjetiš se bijedno. Onda zatvoriš prozor, upališ TV i listaš programe preko satelita (usput pojedeš sve slatkiše iz košare). I tako do kasno u noć. Očajno.

Moj savjet: Nema sažaljenja, nemoj se objesiti o luster. Poduzmi bilo što - samo diži guzicu s kauča i odjeni nešto i punim gasom. Ranije dogovori s prijateljima šetnju, biciklijadu, roštiljadu... Uostalom, na bicikl i tako sjedaš sam, stavi si Walkman na uši, okreći pedale i uživaj! Ihaj! Vidjet ćeš - kad nešto tako izvedeš sam i kad naučiš uživati u tome, to jača samopouzdanje. Ako ti bude nedostajalo društvo, onda imaš vremena da idući vikend bolje isplaniraš. Otputuj nekamo, posjeti prijateljicu, idi tetki na ručak…

BIVŠA

Nezgodno je kad se na nekom slavlju pojavi bivša cura s novim frajerom. Tada poželiš da nisi sam, da imaš curu koja je 100 puta zgodnija od nje. Ali nemaš je…Što reći, kako se ponašati? Ni u kojem slučaju ona ne smije pomisliti da još uvijek patiš za njom! Onda stanem pred njih kao kumina torta na vjenčanju u koju svi bulje, samouvjereno i ljubazno kažem rečenicu dvije i udaljim se. Kad me ona kasnije sažaljivo upita da li je bilo bolje da on ne dolazi postalo mi je jasno da mi je gluma bila trećerazredna. Odgegam se kući razočaran i ubijen u pojam.

Moj savjet: Čak i kad ti teško pada - ne glumi. Ako ne možeš podnijeti pomisao da ona ima novog frajera, tada nemoj ni doći na tu proslavu. Nema smisla da svojom dušom praviš striptiz. Ako si je pak zaboravio, na nečije pitanje imaš li novu curu nemoj odgovoriti. Samo se nasmiješi i ostavi to pitanje otvoreno. Nikad nisi bio sex-bomba? Onda to nemoj biti ni te noći - budi miran i nasmiješen.

eek

-Josip-

| 18:49 | Komentari (5) | Isprintaj | #

Pjesma dana (09.05.2006.)



NESTALI

Njezine ledene ruke
diraju bešćutnost mog pogleda,
kao stvorovi u paukovoj moći
zaplićemo se u mrežu života
i tonemo...
Krakovi skršene svjetlosti
spuštaju se na naša lica,
vrelina sumraka krade nam želje,
crveni cvjetovi mirisima
guše našu stvarnost...
plešemo na vjetru,
ljuljamo se,
drhtimo na rubovima,
tek sjene smo u vašim očima...
krade mi osmijehe
svojim otrovnim poljupcima,
zatvara oči
neponovljivim lažima...
naizgled siguran u njezinom naručju,
gušim se...
poput zmije obavija se oko mog bića
i ne odlazi...
Želim da nestane,
ali moje usne i dalje
izgovaraju njezino ime...
Leptiri na crnom nebu???
Ne, šišmiši...
Zapliću se u naše misli,
pozivaju na predaju...
Zar vrijeme je??
Raspadnuti leševi,
duboko pod zemljom sad smo,
u carstvu crva,
u nemilosti mraka...
Dosegnuvši konačni stupanj
ljudskog postojanja,
ubili su nas...

| 18:48 | Komentari (17) | Isprintaj | #

Živa istina!

Pogledajte kako stvari u stvarnosti nastaju. Sve druge priče su samo iluzije...

smokin

Preuzmi datoteku... (1.11Mb)

| 18:46 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Perica... napada ponovno!

Došao Perica u apoteku i povikao, onako s vrata:
- Imate li prezervativa?
- Ne viči, mali! Stani u red i sačekaj! - reče apotekarica.
Dođe Perica na red, a apotekarica kaže:
- Mali, to nije lijepo tako glasno govoriti, a uostalom to i nije za djecu. Koja ti veličina treba?
- Znate što: nas su u školi učili da govorimo glasno i jasno, drugo, znam da nije za djecu nego protiv djece, a treće, mami trebaju sve veličine jer ide na more.

Dolazi klinac u ljekarnu i razgovara sa prodavačicom:
- Teto, dajte mi kutiju sexanorme.
- Ne može, mališa, to nije za djecu.
- Ali to nije za mene, djed mi je rekao da mu kupim...
- A, tako... Pa, dobro, evo ti. I reci djedu da pije jednu tabletu na sedam dana. Kad potroši, dođi opet.
Ide klinac kuci i ponavlja:
- Jednu na sedam, jednu na sedam, jednu na sedam...
Stigne kući i kaže djedu:
- Djede, evo ti lijek i teta je rekla da moraš piti sedam tableta na dan!
Poslije sedam dana dolazi klinac opet u ljekarnu, kod iste prodavačice:
- Otkud ti tako brzo? Što kaže djed? Je l' sad bolje?
- Pa... on je... ali...
- Ali što? Što je bilo?
- Baba je umrla poslije dva dana, mama i sestra su trudne, tata je poludio i pobjegao, mene boli guza, a Lesi se ne vraća kući...

Zatraži učiteljica od sve djece da napišu po neku riječ stranog porijekla i da je objasne. Javi se mali Perica da pročita što je napisao.
- Hajde Perice! - proguta učiteljica knedlu.
- PERVERZIJA - izvali Perica.
- Dobro - prekine ga učiteljica - hajde sad objasni taj pojam, ali da ne upotrijebiš ni jednu bezobraznu riječ, kao što inače znaš.
- Može - kaže Perica - Zamislite dvije žene kako idu ulicom i jedu sladoled. I sad jedna ga liže a druga ga grize. Koja je od njih udana?
- Pa... - učiteljica se zamisli, pa se zacrveni i na kraju kaže - Ona koja ga grize.
- Ne - kaže Perica - udana je ona koja nosi burmu, a to što ste vi pomislili, to je perverzija.

thumbup

| 18:44 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Slika dana... (09.05.2006.)

Snažan mačor, vrlo vrlo snažan... Takodjer pogodan za ženske osobe kod popravljanja automobila, mijenjanja guma, za razne teže fizičke poslove...

wave

Uvečaj sliku...

| 18:43 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Pismo studentice roditeljima ...

Dragi mama i tata,

Otkako sam došla u Zagreb studirati, sam se ulijenila u pisanju i žao mi je da vam nisam već i prije pisala. Imam puno novosti. Predlažem vam, da lijepo sjednete prije nego nastavite s čitanjem. Ne smijete čitati dok ne sjednete, u redu?

Ovdje mi je lijepo. Fraktura lubanje koju sam imala, kad sam skočila kroz prozor sobe, jer je izbio požar, se je zacijelila. Samo sam dva tjedna bila u bolnici i sada već dobro vidim, glavobolje imam samo povremeno. sreća, da je moj skok kroz prozor vidio dežurni na obližnjoj benzinskoj pumpi i odmah je pozvao liječnike i vatrogasce.

Bio je vrlo ljubazan i posjetio me je u bolnici. Po povratku iz bolnice nisam imala kamo otići (soba je bila potpuno izgorjela), pa me je pozvao k sebi. To je vrlo prijatna soba, iako je u podrumu. On je vrlo dobar momak i nas dvoje smo se ubrzo zaljubili i planiramo vjenčanje. Datuma još nismo odredili, iako bi vjenčanje bilo prije nego se bude vidjelo, da sam trudna. Da dragi roditelji, trudna sam.Znam koliko želite, da imate unuke i njima darujete istu pažnju i ljubav kao što ste je meni, kad sam bila dijete. Datum vjenčanja još nismo odredili, jer nismo mogli obaviti predženidbene krvne pretrage radi nekakve infekcije, koju ima moj dragi, pa sam je i ja dobila od njega.Znam, da ćete mojeg momka primiti u obitelj s otvorenim rukama. Iako nije školovan, je vrlo ambiciozan. Unatoč tome, da nije bijelac i da je muslimanske vjere znam, da vaša uvijek izražena strpljivost neće dozvoliti, da bi vam to smetalo.Eto, sada, kad ste saznali sve te novosti, mogu vas utješiti, da nije bilo nikakvog požara, frakture lubanje, nisam bila u bolnici, niti nisam noseća, niti imam aids, niti momka uopće.Istina je, da sam pala na ispitu iz matematike i fizike i morat ću ponavljati godinu. željela sam samo, da bi činjenice vidjeli u pravom svjetlu.

vaša draga kći

bang

| 18:40 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Ljubavne SMS poruke ...

Dodji da ti nesto sapnem na usta, mozda pronadjemo zajednicki JEZIK!!!

Dok gledam u zvjezdano nebo shvatih da najsjajnija zvijezda i nije tako daleko. Dapace, siguran sam da je upravo uz mobitel.

Dok se zemlja bude okretala, ja cu te voljeti, dok sjaje zvijezde, ja cu te maziti, kad vjetar puše, ja cu te paziti, kad izadje sunce, shvatit ces da te volim

Dovoljan je jedan tren da nekoga zavolis, a premalo citav zivot da ga zaboravis - zauvijek ces mi biti u mislima.

Draga kako mozes vjerovati svojim ocima vise nego meni? Tvoj nevjerni decko.

Dugo, vec dugo te promatram pokusavajuci otkriti neku tvoju manu, i konacno sam uspio! Andjele, pa ti nemas krila!

Eh da imam zlatan noz, da rasijecem srce svoje, sa svakom bi kapi krvi, napisala ime tvoje.

Eh da mogu, u sitne sate, kada me misli navedu na te, da tiho, necujno svratim i tebi se za ljubav obratim.

Evo sada nagovaram mjesecinu da u tvoju sobu zaviri i da te umjesto mene probudi i zagrli. Neka te cuva i neka ti prica, neka te ona ljubi kad ne mogu ja.

Gdje god podjes sirom svijeta, gdje god zarko sunce sja, nigdje neces naci djevojku kao ja!

cerek

| 18:38 | Komentari (3) | Isprintaj | #

ponedjeljak, 08.05.2006.

TEMA DANA: Je li to zaista ljubav?

Je li to zaista ljubav?

Jedno je od najčešćih pitanja koje si svatko od nas barem jednom u životu postavi "Kako mogu znati da je to uistinu ljubav?" Kao što pretpostavljate, to je i jedno od pitanja na koje je najteže odgovoriti. Pokušat ću. Ljubav je toliko tajanstven, neobičan i predivan osjećaj da ga nitko ustvari ne može uvjerljivo odrediti. Znamo da nam o ljubavi već stotinama godina govore znanstvenici, književnici, slikari i svećenici. Međutim, konačnog odgovora još uvijek nema. Da bi stvar bila još složenija, postoji toliko mnogo vrsta ljubavi - ljubav koju osjećate prema prijateljima, članovima obitelji, sportu, pa čak i kućnom ljubimcu. To je toliko luda emocija, da ne postoji način na koji bi se u potpunosti odgovorilo kako možemo znati da je ono što osjećamo uistinu ljubav. Međutim, možemo pokušati. Dakle, želimo li otkriti volimo li stvarno nekoga, osnovno bi i najbolje za početak bilo postaviti sebi pitanje želimo li biti s tom osobom. Ako je odgovor na to pitanje negativan, tada to nikako ne može biti ljubav. Kada volimo nekoga, prirodno je da s njom/njim želimo i biti. Naime, ne samo biti, već i dijeliti sve. Kao, imali ste dobar dan na poslu i jedva čekate da odjurite doma i podijelite lijepe događaje s voljenom osobom.Uzbuđeni ste samo time što ste u njihovu društvu, želite biti u njihovoj blizini, dio njihova života. Ponekad vam je teško kada ste od njih odvojeni, a kada jeste, još uvijek osjećate sveprisutne spone koje vas vežu ma gdje tko od vas dvoje otišao. To je kao da ste oboje obuzeti tijelom onog drugog s potpunim povjerenjem i skladom. To bi mogla biti ljubav.Ipak, na suprotnoj strani priče, postoji niz emocija koje ljudi zamjenjuju s ljubavlju. Jedna od najčešćih je požuda. Postoji velika razlika između čekanja na seks s nekim i čekanja na provođenje velikog dijela vremena s nekim.Pretjerana ovisnost o nekome jednako tako nije ljubav. Neki ljudi padnu u zamku vjerujući da nekoga vole samo zato što se boje biti sami. Postaju toliko ovisni o drugoj osobi, da više ne znaju kako da žive sami, ili, uvijek bi radije bili s bilo kim nego ni s kim.To nas vodi do prastarog klišeja. Želimo li voljeti nekoga drugoga, moramo prvo naučiti voljeti sebe. Da, da, čuli smo to tisuću puta, međutim, što to zapravo znači? To znači da moramo biti uvjereni u svoje sposobnosti i svoju moć prosudbe. Uistinu moramo voljeti sebe i znati što zapravo imamo za ponuditi nekoj drugoj osobi. Nikako se ne može voljeti neka druga osoba, ako smo neprestano nesigurni i podložni joj. Drugim riječima, činite li sve i slažete li se sa svime što ta druga osoba kaže iz straha da će vas voljeti manje ako to ne učinite, tada to ne može biti ljubav.

-Josip-

| 17:42 | Komentari (13) | Isprintaj | #

Pjesma dana (08.05.2006.)



ČEKAONICA SJEĆANJA

Prazna čekaonica...
Njezin miris i danas opija moj um,
pobuđuje sjećanja...
Klanjam se hladnim zidovima,
izblijedjeli lik još plovi opustošenim hodnicima...
Vrijeme ne postoji,
samo tren i vječnost je naša...
Zacakljeni pogled,
uperen u beskraj
donosi ustajalu melankoliju,
odnosi snove...
Ukrali su mi život,
pobijedili ljubav, ugasili žar...
Nemoćno se previjam,
smrtno ranjen,
njezine usne poput sotone
vječno me zovu u ponor...
Tek lagani dodir njezine prisutnosti
stvara oluju u davno ugušenim
snovima...
Prazna čekaonica,
samo ja i sjećanja...

| 17:41 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Bolje biti muškarac... ?

Jučer sam pisao o tome jel' bolje biti žena, a eto danas obratnog stava... zujo

Bolje je biti muškarac nego žena jer...

1. Telefonski razgovori završe u roku od 30 sekundi
2. Za godišnji odmor od 7 dana 1 kofer je čisto dovoljan
3. Možete sami otvoriti sve konzerve i teglice s marmeladom
4. Frendovi vas ne sažalijevaju kada se udebljate
5. Kada prebacujete po satelitskoj, ne ostanete visjeti tamo gdje vidite suze
6. Vaša stražnjica ne igra nikakvu ulogu prilikom zapošljavanja
7. Svi orgazmi su pravi
8. Ne morate čistiti zahod
9. Seks vam ne može uništiti reputaciju i dobar glas
10. Za svega 5 eura dobijete cijelo pakiranje donjeg rublja - komada 3
11. Možete se istuširati i odjenuti od glave do pete za 10 minuta
12. Niti jedan suradnik na poslu ne može vam istjerati suze na oči
13. Ne morate se brijati ispod razine brade
14. Ne morate svaku noć spavati uz nečija dlakava leđa
15. Možete ispišati svoje ime u snijegu
16. Možete jesti bananu i sladoled u javnosti bez da privučete pohotne poglede slučajnih prolaznika
17. Nitko neće prekinuti neki sočan i mastan vic samo zato jer vi ulazite u sobu
18. Automehaničari vam pričaju istinu i samo istinu
19. Ne dobijete slom živaca ako netko ne primijeti vašu novu frizuru
20. Konstantno ste u istom raspoloženju
21. Možete se diviti Clintu Eastwoodu i bez gladovanja u nadi da ćete jednom izgledati kao on
22. Znate najmanje 20 načina i fora kako otvoriti pivsku flašu
23. Sijeda kosa i bore samo podcrtavaju vaš karakter
24. Fućka vam se za to što vam ljudi govore iza leđa
25. Tri para cipela su i više nego dovoljna
26. Daljinski upravljač pripada vama i samo vama
27. Ljudi vam ne bulje u grudi tijekom razgovora
28. Ako netko dođe na party u istoj krpici kao vi, i nije neka katastrofa
29. I za kraj, još jedno pitanje - što je to celulit?

| 17:40 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Zemlja snova...

Zakoračite u Zemlju snova, predivne slike iz svačijeg sna.. obvezno pogledajte, ne smijete propustiti!!

thumbup

Preuzmi datoteku ... (1.34Mb)

| 17:38 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Slika dana... (08.05.2006.)

Kako izgleda najbolji daljinski na svijetu.. To morate vidjeti!?
naughty


Uvečaj sliku...

| 17:37 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Ljubavni SMS...

Daj mi tvoju ruku i zazmiri. Cujes li kako moje srce kuca? Razumijes li sto kaze? Prica o mojoj ljubavi prema tebi!

Dala sam ti mladost svoju, zato necu voljeti sebe, i da opet mladost imam birala bih samo tebe!!!

Daleko je zvijezda, sto na nebu sja, daleko je momak sto ga volim ja!

Daleko si od ociju ali od srca nisi. Jedino sto mi nedostaje znaj ti si. Nisi zvijezda ni andjeo, ni bog da te molim, ali si osoba koju ludo i iskreno volim...

Daleko si voljena moja, duge su mi tamne noci, ali ljubav snagu mi daje da izdrzim u samoci. Daljina nas dijeli, ljubav nas spaja, tesko je bez tvog zagrljaja.

Dan je zaljubljen u noc, noc je zaljubljena u dan, a ja sam zaljubljena u tebe.

Dan kad si se rodila, padala je kisa. Nije to bila kisa, nego nebo je plakalo sto je andjela izgubilo.

Divno je kad nekog volis, jer ljubav je najveci poklon koji dajemo. Ljubav je skola nesebicnosti i vjernosti. Prava ljubav je kad nekoga volis kao ja tebe.

Doci cu ti nocas u san, na obraz cu ti stavit dlan, njezno cu te milovati po licu, necu pustiti suzu izdajicu, poljubit cu te u snene oci i tiho nestati u noci

Dodirni me kao meka pahulja, zagrli kao meka kosulja. Izbrisi trag mojih nemira - umrijet cu bez tvog dodira.

cerek

| 17:34 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Himna BiH!!!!

Eto za vas koji nisu čuli kako zvuči originalno himna BiH molim vas da poslušate ovo, vrlo je zabavno...

rofl

Preuzmi mp3 datoteku!

| 17:32 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Opet taj Perica...

Kaže Perica mami: - Ej mama, kupio sam super tenisice. Do jaja su!
Na to će ona: - Auuuu, pa što bas toliko duboke?

Mali Perica je dobio jedinicu iz seksualnog odgoja.
Jako je ljut i odluči se osvetiti učiteljici.
Zato poslije škole pozove Pericu da se sakriju iza grma i dočekaju je:
- Kad dođe učiteljica ti joj digni suknju, a ja cu je udariti u jaja.

Učiteljica: Djeco, znate li neke životinje iz drevnih vremena?
Mali Perica kaže: Mamuti!
Učiteljica: Dobro, zna li još netko?
Javi se Perica: Sestru ti.

Došao mali Perica kod mame i place - Maaamaaa meni se piiiškiii !!!
- Ne plaći sine, sad će te mama odvesti da piškiš.
- Neću da me ti vodiš!
- Dobro, onda će tata.
- Neću, hoću da me vodi baka!
- A zašto baš baka?
- Njoj se tresu ruke.

Dolazi Perica kod bake i pita:
- Baba, daj mi sisu da se igram.
Baba: - Evo ti sinko, ali nemoj ići daleko.

Došao Perica u apoteku i povikao, onako s vrata:
- Imate li prezervativa?
- Ne viči, mali! Stani u red i sačekaj! - reče apotekarica.
Dođe Perica na red, a apotekarica kaže:
- Mali, to nije lijepo tako glasno govoriti, a uostalom to i nije za djecu. Koja ti veličina treba?
- Znate što: nas su u školi učili da govorimo glasno i jasno, drugo, znam da nije za djecu
nego protiv djece, a treće, mami trebaju sve veličine jer ide na more.

mouthwash

| 17:31 | Komentari (0) | Isprintaj | #

nedjelja, 07.05.2006.

Odličan film večeras...

Odličan film večeras na "drugom", nažalost malo kasno... ali vrijedi?!

Evergreen - filmovi Alfreda Hitchcocka: Vrtoglavica, američki film (12) (oko 126')
VERTIGO
HTV2 07.05.2006. 22:50
Godina proizvodnje: 1958.

Psihološka triler drama. Emotivnog Johna "Scottieja" Fergusona (J. Stewart), nekad sposobnog detektiva iz San Francisca, još uvijek progone sjećanja na tragediju koja se zbila tijekom noćne potjere za jednim zločincem. Loveći kriminalca koji je bježao preko gradskih krovova, John se u trenutku nepažnje poskliznuo i, želeći izbjeći pad u smrt, posljednjim atomima snage uhvatio za oluk. Pokušavajući mu pomoći, jedan se policajac tada previše nagnuo i poginuo pri padu sa zgrade. Nakon tog događaja John se počeo panično bojati visine te se, mučen osjećajem krivnje, odlučio povući iz službe. Opuštajući se u društvu romantične slikarice Marjorie "Midge" Wood (B. B. Geddes), svoje najbolje prijateljice koja je u njega platonski zaljubljena, John tjeran znatiželjom pristane pomoći svom starom prijatelju Gavinu Elsteru (T. Helmore), vlasniku brodogradilišta čija senzibilna supruga Madeleine (K. Novak) pati od neobičnog psihičkog poremećaja. Naime, Madeline često izgubi osjećaj za vrijeme, te zna sate provesti u lutanju gradom ili pomnom promatranju jedne slike u muzeju. U tome ne bi bilo ništa čudno, da ona odnedavno ne pati od amnezije zbog koje se tih sati uopće ne sjeća. Zabrinut za svoju suprugu, Gavin uspije Johna nagovoriti da ju neko vrijeme prati, te ga detaljno izvijesti o bilo čemu neobičnom. A kad prvi put ugleda Madeleine, Johna će atraktivna i profinjena plavuša smjesta privući. Slijedeći je iz dana u dan, postupno će shvatiti da je ona opsjednuta tragičnom sudbinom privlačne Carlotte, djevojke koja je u dobi od 26 godina počinila samoubojstvo, i čija je ljepota ovjekovječena na portretu u muzeju. Nedugo nakon što dozna da je Carlotta sahranjena na malom groblju podno zvonika stare španjolske misije, John će u posljednjem trenutku spasiti Madeleine prilikom njezinog pokušaja samoubojstva skokom u more. Zbliživši se s nesretnom ženom, John će zaključiti da se među njima rodila neobična ljubavna veza, ali i prekasno shvatiti da je Madeleine odlučila opet pokušati samoubojstvo skokom s crkvenog zvonika...
Impresivna psihološka triler drama "Vrtoglavica", 1959. godine nominirana za Oscare za najbolji zvuk i scenografiju, te 1958. nagrađena na međunarodnom filmskom festivalu u San Sebastianu, općenito se drži najuspjelijim i najutjecajnijim filmom legendarnog majstora horora i trilera Alfreda Hitchcocka (Ucjena, 39 stepenica, Dama koja nestaje, Rebecca, Strani dopisnik, Sumnja, Saboter, Sjena sumnje, Začaran, Ozloglašena, Prozor u dvorište, Psiho), filmaša kojemu je nakon 6 neuspjelih nominacija za Oscara 1968. godine dodijeljena počasna akademijina nagrada Irving G. Thalberg. "Vrtoglavica" je kompleksna, tjeskobna, izuzetno dojmljiva i sugestivna ekranizacija hvaljenog krimića "D´entre les morts" nastalog iz pera Pierrea Boileaua i Thomasa Narcejaca (Diaboliques, Oči bez lica, Zločin se ne isplati, Body Parts, Entangled), glasovitog francuskog spisateljskog dvojca za čijim su romanima filmski producenti i redatelji često posezali. Hitchcockov je film maestralno režirana, iznimno slojevita i mnogoznačna karakterna studija, uznemirujuće ostvarenje polaganog tempa i svojevrsno slobodno čitanje grčkog mita o Orfeju i Euridiki, u kojem redatelj temeljito i kirurški precizno pokazuje kako se ljubav i strast mogu upotrijebiti kao oružja manipulacije i zločina. Priču svog filma smjestio je na strme ulice San Francisca, grada na američkoj zapadnoj obali koji se zahvaljujući magličastoj i snolikoj fotografiji Roberta Burksa (Staklena menažerija, Nepoznati iz Nord Expressa, Nazovi M zbog umorstva, Čovjek koji je previše znao), snimatelja nagrađenog Oscarom upravo za rad na Hitchevu filmu "Drž´te lopova", pa se doima poput nekog europskog velegrada. Hitchcock se vješto poigrava očekivanjima gledatelja, intrigantno umnaža motiv dvostrukih identiteta i često briše granicu između sna i jave. "Vrtoglavica" je tijekom proteklih pedesetak godina snažno utjecala na djela brojnih redatelja, a osobito na radove francuskih novovalovaca poput Françoisa Truffauta (Sirena s Mississippija) i Alaina Resnaisa (Prošle godine u Marienbadu), koji su u svojim filmovima Hitchcocku često odavali počast. Dok u glavnoj ulozi gledamo izvrsnog J. Stewarta (Gospodin Smith ide u Washington, Divan život, Anatomija jednog ubojstva, Trgovina iza ugla, Slomljena strijela, Gola mamuza, Priča o Glennu Milleru, Daleka zemlja, Čovjek koji je ubio Liberty Valancea), glumca koji je od 5 oskarovskih nominacija potvrdio onu za glavnu ulogu u snažnoj drami "Philadelphijska priča", njegova je partnerica atraktivna K. Novak (Čovjek sa zlatnom rukom, Poljubi me budalo, Velika pljačka banke, Bijeli bizon, Napuklo ogledalo). Uobičajeno impresivnu filmsku glazbu potpisuje Hitchcockov stalni suradnik, oskarovac Bernard Hermann (Građanin Kane, Goli i mrtvi, Sjever-sjeverozapad, Rt straha, Marnie, Fahrenheit 451, Bitka na Neretvi, Taksist).
Trajanje: 128 min.
Uloge: James Stewart, Kim Novak, Barbara Bel Geddes, Tom Helmore, Henry Jones, Raymond Bailey, Ellen Corby, Konstantin Shayne, Lee Patrick, Paul Bryar
Scenarij: Samuel A. Taylor i Alec Coppel
Redatelj: Alfred Hitchcock

thumbup

| 20:06 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Tema: Ljubav preko interneta... (nastavak)

Eto, da nasatvim započeto neki dan. Danas sam malo razmišljao o tome svemu i eto nekog smislenog zaključka...

Anonimnost je prednost
Netko će reći da je anonimnost u virtualnoj komunikaciji nedostatak, ali to može biti i prednost. Koliko ste se puta, primjerice, našli u društvu, uživo, čiji vam pripadnici nisu odgovarali, ali ste se iz nekog razloga morali prilagoditi, tj. glumiti i smješkati se kako biste se uklopili? Tada ste, drukčije rečeno, prestali biti ono što jeste. Internet i virtualna komunikacija omogućuju da budete svoji, da ne glumite i ne odričete se svoje osobnosti. Svi se služe nadimcima (nickname), a ne pravim imenima. Tek kada upoznate nekoga, sami odlučite hoćete li mu se predstaviti ili nećete.
U tome i jest bit - vi ste ti koji odlučujete. I to nakon što ste osobu postupno upozna(va)li, kroz stil pisanja, način izražavanja, teme o kojima razglabate i ono što kroz razgovor doznajete. Tako Internet pruža mogućnost da, ako treba i unedogled, tražite osobu svog života. Naravno, nitko ne jamči da ćete je naći, ali barem možete pretražiti cijelu kuglu zemaljsku.
Očito, mogućnost traženja i biranja prijatelja i ljubavi mnogo je veća nego u stvarnome svijetu. Koliko ste se puta zacrvenjeli pred nekim koga ste sreli uživo i tko vam se svidio zato jer niste znali kako mu prići? Na Internetu to ne mora biti tako. A ako se i zacrvenite, štite vas vaš nickname i to što vas dotična osoba ne vidi...
No, što ako se oboje zacrvenite? Što ako ste baš pronašli nekoga tko vam se sviđa i kome se, što je najvažnije, i vi sviđate? I što ako vas pita jeste li gledali film "You've got mail" ("Imaš poštu")? Tada ćete zasigurno intenzivirati komunikaciju, a ako je osoba iz vašeg grada ili zemlje, proširiti je i na telefon, SMS poruke...

Mudro je tražiti sliku
Euforija je neizbježna, ispunit će vas sreća, imat ćete dojam da ste našli osobu svog života. No, još ne znate kako izgleda. Naravno, ako niste bili mudri, pa je to pitali ili tražili (njegovu ili njezinu) sliku. No, kada se konačno odlučite na presudan korak - susret uživo - ni slika koju ste vidjeli ne mora jamčiti da se nećete razočarati.
Vjerojatno je posve normalno da se pri prvom susretu uživo osjećate kao stranci, koliko god ste prethodno bili povezani "preko žice". Bez sumnje, u takvoj komunikaciji veliku ulogu ima vaša mašta, jer je put upoznavanja u virtualnom svijetu obrnut od onoga u stvarnom. Kako dotična osoba nije pokraj vas, s njom se ne možete povezati na temelju njezine fizičke privlačnosti, simpatičnosti, lijepih plavih očiju...
Najgore što vam se može dogoditi jest da se razočarate, ali i to je za ljude! Ako ste od onih kojima je karakter važniji, nakon mrvicu prilagodbe i navikavanja, problema vjerojatno neće biti... Osim ako se niste baš toliko jako vezali, a živite u različitim gradovima. Tada nastaju problemi, a sve ovisi o vama i načinu kako ćete riješiti novi problem - vezu na daljinu...
No, tko vam je kriv kad ste mogli izabrati i odgovarajuće mjesto? Zato, uostalom, i služi virtualna komunikacija - da možete birati i izabrati, zar ne?

Zaključak
Sati i sati provode se pred običnim monitorom, makar i u samoći kutka vlastite sobe. Razmjenjuju se e-mailovi, e-razglednice sa srcima, ružama i najromantičnijim ljubavnim porukama...
Mnogi još s nevjericom gledaju na sve to pitajući se nije li online romansa samo puko zavaravanje. Tko će umjesto kave s prijateljem ili prijateljicom u omiljenom kafiću radije odabrati samoću u kutku vlastite sobe, odnosno "razgovor" s nekim za koga i ne zna kako izgleda?
Pitanje je na mjestu, jer tvrditi da su virtualna prijateljstva i ljubavi uvijek najpozitivniji bilo bi pogrešno! Prigovori poput "pa kako znaš s kim pričaš, kako znaš da ti govori istinu, kako znaš da ti ne laže..." i slični nisu neutemeljeni. virtualni svijet otvoren je i za nepoćudnosti poput lažnih predstavljanja i ismijavanja onih s kojima se priča. Srećom, to su ipak iznimke, a ne pravila.

-Josip-

| 11:57 | Komentari (11) | Isprintaj | #

Pjesma dana (07.05.2006.)



Tugo....

Reci mi,gdje da odem tugo..
osim boli ne poznajem ništa drugo.
Reci mi tugo,zašto je još volim,
zašto još za prošlošću toliko jadikujem i molim.
Reci mi tugo,
gdje su ona vremena stara,
kad smo bili djeca..i sjedili na klupi na kraju grada...
Reci mi tugo,
koje ime ova bol nosi,
zašto moje srce za ljubav prosi...
Reci mi tugo,
šapni mi ,gdje je ona..
jel' još uvjek kao prije...
jel' se još uvjek onako slatko smije...
Reci mi tugo žašto još uvijek ona laž ovako boli,
kad je lagala da me voli...

| 11:56 | Komentari (1) | Isprintaj | #

Zlo, zlo naše svagdašnje...

Kako bi to izgledalo da su poznate zvijezde zle.. Hmm, pogledajte poprilično je zanimljivo...

rolleyes

Preuzmi datoteku... (1.33Mb)

| 11:54 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Avio katastrofe?!

Hmm.. strah od letenja? Pogledajte zašto...
bang

Preuzmi datoteku... (2.48Mb)

| 11:53 | Komentari (1) | Isprintaj | #

Perica...

Eto malo viceva o našem Perici...

Bili mali Perica, otac mu i mater. Perica je uhvatio zlatnu ribicu i ribica mu je, ako je pusti, obećala 3 želje.
Razmišlja Perica i kaže: "Ja bih malog ježića!!"
Peričin otac: "Ma goni ga u pičku materinu..."
Peričina mater: "Vadi ga vaaaan!!! Vadi ga vaaaan!!!"

Upita učiteljica u školi djecu, što je najbrže na svijetu.
Mala Mirica reče: zvuk.
Jeste, zvuk je brz, ali zna li netko nešto još brže?
Svjetlost, reče mali Perica.
Je, to je još brze, a što mislite ima li još nešto brže?
Mali Perica tada reče: Ima, misao.
Bravo Perice, misao je stvarno najbrža.
Sutradan u školi diže se Perica i reče:
Učiteljice, jučer navečer sam shvatio da ima nešto još brže od misli.
A što to Perice ?
Moj tata. Jučer je mami u krevetu rekao: Oprosti, svršio sam brže nego sam mislio.

Upita Perica oca:
Tata, čemu služe prsti na ruci ?
Pa vidiš sine, palac ti je za autostopiranje. Kažiprstom pokazuješ nešto ili zaprijetiš nekome. Srednji prst, to cu ti objasniti kada budeš bio punoljetan, jer sada to ne bi shvatio, domali prst nosi prsten, a mali služi za čačkanje nosa.
Dorastao Perica osamnaesti rođendan, i tada podsjeti oca da mu je obećao objasniti čemu služi srednji prst. Dobro si se sjetio, to sam ti ostao dužan, reče otac.
Vidiš, sada već imaš i djevojku, ali ne znam da li ste već imali i seksualni odnos, upita otac.
Pa još nismo, ali to je stvar dana, reče sin.
E dobro, kada se to dogodi, vama će se to dopasti, pa nakon prvog seksa, malo ćete se odmoriti, pa to opet ponoviti.
Mladi ste, pa ćete nakon nekog odmora opet to ponoviti.
I tamo nakon jedno par puta, ti ćeš već biti pomalo umoran, a tvoja ženska će možda poželiti još jednom, a tebi se neće dati. Vidiš sine, tada ćeš upotrebiti taj tvoj srednji prst.
Isturiti ćeš ga iz šake, i početi se njime lupkati po čelu i reći: Pa jesi li ti normalna?

Došao mali Perica tati: - Tata, zaljubio sam se!
- Odlično sine, a u koga?
- U Jovicu!
- Pa kud bas u Srbina!

- Tata, danas sam imao svoje prvo seksualno iskustvo!, a tata će ponosno:
- I kako je bilo?
- Odlično, samo me malo boli guza!
rofl

| 11:52 | Komentari (1) | Isprintaj | #

Slika dana... (07.05.2006.)

OLE!!!!!!!!!!!!!
headbang

Uvečaj sliku...

| 11:50 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Bolje biti žena... ?

Bolje je biti žena nego muškarac jer...

1. Za vrijeme masaže ne moraš crveniti zbog erekcije
2. Ne dobiješ napad epilepsije čim ti padne par dlaka s glave
3. Statistički gledano, šanse da te uhvate u ljubavnoj aferi su veličine makova zrna
4. Za vrijeme brodoloma, spašavaju te među prvima
5. Frajeri još uvijek misle da moraju plaćati tvoje račune, a ti možeš ono ušparano investirati, recimo, u novog dečka
6. Bolje je biti tatina curica nego plačljivi mamin dečkić
7. Možeš zadržati vozačku dozvolu i pri najvećim prekršajima (šifra: krokodilske suze)
8. Na kraju krajeva, žene su te koje odlučuju koliko će se ljudi roditi u sljedećem tisućljeću
9. Postoji Ricky Martin
10. Muškarci mogu Rivalda samo uzdizati u nebesa, a ti bi, teoretski gledano, mogla s njim i u krevet
11. Kada te pitaju želiš li se udati, dobiješ prsten koji kasnije eventualno možeš dobro utržiti
12. Ne čekaš dok vas smrt ne razdvoji, već fino na vrijeme primijetiš da je veza otišla k vragu pa ju sama prekineš
13. Muškarci ranije umiru, a žene inkasiraju životno osiguranje
14. Daleko je veća fora koristiti vibrator nego se seksati s gumenom lutkom
15. U ženske magazine umeću bolje poklone
16. Žene se u načelu daleko lakše i brže opiju, što se pozitivno odražava na budžet
17. Žene mogu držati rad obrva pod kontrolom
18. Gotovo uvijek znaš je li dijete tvoje ili nije
19. Ako baš poželiš, možeš naplatiti seks dok si rekla 'keks'
20. Bog te obdario darom da možeš usrećiti baš svakog prodavača cipela
21. Rijetko zalutaš, i to uglavnom zato jer ti nije bed zastati na cesti i pitati za pravi put
22. Ne moraš uopće znati kako funkcioniraju one stvarčice na benzinskoj jer se uvijek nađe neki besposlen i ljubazan muškarac
23. Ne moraš napamet znati imena svih nacionalnih nogometnih klubova i rezultate od 1980. naovamo
24. Ne moraš mjesecima stanovati s nepoznatim tipovima u sobi i nositi iste zelene krpice kao i oni
25. Možeš izići iz šopa na benzinskoj stranici bez da u rukama nosiš 5 kompjutorskih i 5 seksi magazina
26. Posljedice burne noći daju se dobro prekriti puderom
27. Nakon vruće noći ne moraš pun straha i strepnje postaviti pitanje: Kakav sam bio?
28. Nitko ti se ne smije ako ne uspiješ dohvatiti zadnju policu u supermarketu
29. Možeš raditi više od jedne stvari - i to istovremeno!
30. Ako želiš razmišljati, možeš koristiti samo svoj mozak
31. Nemaš posebnu ladicu u ormaru s natpisom 'krivo pofarbana i uništena odjeća'
32. Ne moraš se odmah baciti na renoviranje kuhinje nakon jednog pripremljenog jela
33. Kada ispeglaš neki odjevni predmet, to se i vidi
34. Postoji cijela vojska djelatnika koji se brinu za tvoj izgled i duševno stanje
35. Ne moraš sudjelovati na olimpijadi zvanoj 'Tko će više popiti, poševiti...'
36. Ako ti susjed nabavi bolji auto, ne dobiješ slom živaca
37. Imaš potpuno realističan doživljaj kada ti netko kaže "20 cm"
kiss

| 11:48 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Poneka ljubavna SMS poruka...

Covjek se budi najcistije duse koja ceka da ju oblikuje buduci dan. I zato priusti sebi da ti prvo "dobro jutro" pozeli onaj tko te voli. DOBRO JUTRO!

Cuvaj me u malom kutku svog srca! Neka ti moje misli ne remete ni jedan trenutak zivota, a voli me tek toliko da znam da postojim!

Cvjeta ruza usred zita, ljubim onu koja cita, ljubi i ti onog tko salje, pa nek ruza cvjeta i dalje!!!

Da budem sretna jer si mi prijatelj ili da placem jer je to najvise sto ces mi ikada biti?

Da je zrno pijeska jedinica za ljubav, sve pustinje ovog svijeta ne bi bile dovoljne da ti kazem koliko te volim!!!

Da se sva mora svijeta razbiju u kapi, koliko bi ih bilo? Da se sve zvijezde svemira zbroje, koliko bi ih bilo? Ne znam, ali mojih poljubaca bi bilo vise.

Da si lijep, to vidim. Da si dobar, to znam. Da volis, to mislim. Ali koga, to ne znam.

Da su noci duge koliko te ja volim, nikada ne bi svanulo!

Daj mi 1000 poljubaca, pa jos 1000, pa jos 1000... Kad razmijenimo milijun poljubaca pomijesajmo ih zajedno sve dok ih ljubomorni ne budu mogli prebrojati.

Daj mi sebe od sebe ako neces da mi srce nazebe jer kad tebe nema ljubavi, cini mi se da je zima.
cerek

| 11:46 | Komentari (0) | Isprintaj | #

subota, 06.05.2006.

Problem s pićem...

Kako to izgleda kad sinčić primijeti da ima problem s pićem...
njami


Uvečaj sliku...

-thx to Nat-

| 19:59 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Tema: Prava i virtualna ljubav...

RAZLIKE I SLIČNOSTI IZMEĐU PRAVE I VIRTUALNE LJUBAVI

U "pravoj ljubavi" upoznajemo nekog na zabavi, u discu, u školi, na fakultetu, na poslu, na odmoru. Pažnju će nam privući neka izvanjska manifestacija: glas, oči, osmijeh, hod, figura, kosa. O njemu ili njoj ne znamo ništa, ali osjećamo fizičku privlačnost. VANJSKO, FIZIČKO je početni, odlučujući faktor selekcije. Na temelju privlačnog detalja, naša MAŠTA vođena našim željama gradi osobnost koja nam se sviđa. U većini slučajeva upoznavajući tu osobu tragamo, u stvari, za dokazima da je osoba koja nas je privukla, upravo onakva kakvom smo je sami/e zamislili/e. Mašta je neizostavni faktor svake ljubavi. Pretjeramo li u korist izmaštanog na štetu stvarnog, naći ćemo se u situaciji neugodnog "buđenja" koje mnogi i mnoge doživljavaju nakon što su bili/bile uvjereni/e da su pronašli/e onog "pravog" i onu "pravu".

U virtualnoj ljubavi, upoznajemo nekog pišući i primajući e-mail poruke, sudjelujući u nekoj raspravi ili igri. Pažnju nam privlači odraz nečije ličnosti: stil izražavanja, riječi kojima se koristi, duhovitost, šarm, znanje, informiranost i uzbuđenje zbog zajedničkih interesa. O njemu ili njoj saznajemo brzo i mnogo na osnovu izrečenih ideja, misli, stavova, mišljenja. UNUTARNJE, OSOBNO je onaj početni, odlučujući faktor selekcije. Nerijetko se dopisujemo sa više "srodnih duša" da bismo na kraju ipak odabrali samo jednog ili jednu. Zašto? Na osnovu čega? Baš kao i u "pravoj ljubavi", na osnovu nečeg nedefiniranog, što spada u sferu znanja srca, a ne uma. MAŠTA ispunjava nepotpuna mjesta između rečenica. Opasnost da ostanemo "zavedeni" vlastitom maštom jednaka je kao i u "stvarnom" životu.

Za vrijeme upoznavanja u "pravoj ljubavi" par izlazi i upoznaje se kroz razgovor. U virtualnoj, upoznavanje teče također kroz razgovor, ali pisane riječi. I partner i partnerica nastoje pokazati svoju najljepšu i najbolju stranu kako bi se svidjeli jedno drugom. Mogućnosti prevare i dovođenja u zabludu preko Interneta iste su kao i u svakodnevnom životu. Koliko puta odabiremo partnere vjerujući da ih poznajemo, da bismo u vrlo kratkom vremenu otkrili da živimo sa strancem. "Nije on bio takav", govorimo. Nije li? Naravno da jest. Što nas je zavaralo? Vidimo li uvijek istinu gledajući partneru u oči?

Ne budemo li sami inzistirali na iluziji, upoznavanje preko Interneta teško će se moći održati na lažnim pretpostavkama. Razlog je jednostavan. Oni koji lažu moraju biti vraški dobri u laganju, žele li zapamtiti sve napisane laži. Budući da su riječi ono na čemu se cijela veza temelji, neizostavno će naići trenutak kada se lažac ili umori ili izgubi interes ili jednostavno ulovi sam u zamku vlastitih laži. Koncentrirani samo na riječi, brže možemo i otkriti "prevaranta".

S druge strane, u stvarnom životu obmana je mnogo suptilnija. Kao prvo riječi kojima nas netko dovodi u zabludu o svom karakteru ili stavovima, zamagljene su bliskošću ili dodirom, smiješkom koji očarava ili pjevnim glasom koji nam skreće pažnju od značenja izrečenog, poljupcem koji nam briše iz misli pitanja koja mogu biti od presudnog značenja. A kad dođe vrijeme da fizički dodir zamijene riječi, za mnoge je već kasno.

Na kraju krajeva, nije li cilj kod upoznavanja upoznati OSOBU, onoga ili onu koji se kriju IZA prekrasnih očiju, privlačne figure i melodičnog glasa? Nije li karakter osobe, osobnost, misli, stavovi, interesi, temperament, znanje, senzibilnost ono što nastojimo pronaći u partneru/ici i uskladiti sa vlastitima? Vrlo često, ono što nas je privuklo postaje nevažnim otkrijemo li da nismo "srodne duše". S druge strane, odgovaramo li jedno drugom intelektualno i emotivno, fizički izgled postaje nevažnim.

ZAKLJUČAK
Virtualna ljubav je fenomen novog doba. Mnogi se parovi nalaze pišući pisma preko e-maila, a lista onih koji nakon toga stupaju u brak svakim danom sve je duža. Za druge je Internet komunikacija razonoda, uzbuđenje prolaznog karaktera, bijeg iz dosadne "stvarnosti". Treći liječe svoju osamljenost, sramežljivost, ili neugodu zbog fizičke mane. Oni koji su zaljubljeni ističu prednosti, oni prevareni i razočarani ističu samo nedostatke. Baš kao i u "pravom životu". Jedno je sigurno, upoznavanje preko Interneta odličan je početak za svaku buduću vezu. Da li će se ona i obistiniti pri prvom fizičkom susretu te da li će do fizičkog upoznavanja uopće doći, ovisi o ljudima. Internet je samo medij koji nas spaja. Sve ostalo ovisi o nama samima. Kao i uvijek.
yes

| 14:53 | Komentari (4) | Isprintaj | #

Za one koji će večeras ostati kod kuće...

Obvezno pogledajte film na "prvome", PIRATI S KARIBA...



Pirati s Kariba: Prokletstvo Crnoga bisera, američki film (oko 138')
PIRATES OF THE CARIBBEAN: THE CURSE OF THE BLACK PEARL
HTV1 05.05.2006. 20:10
Godina proizvodnje: 2003.

Pustolovno-fantastični spektakl/saga. Crni biser je piratski brod o kojemu govore mnoge karipske legende. Iako mnogi tvrde da je riječ o pukoj utvari nastaloj u mornarskim glavama omamljenim rumom, crna do zuba naoružana lađa zloglasnoga kapetana Barbosse (G. Rush) jedne noći napada palaču britanskoga guvernera Swanna (J. Pryce) i otima njegovu jedinu kćer Elizabeth (K. Knightley). Iako je djevojka obećana drugome, mladi kovač Will Turner (O. Bloom) odluči krenuti u potragu za fantomskim brodom i spasiti ljepoticu koju ljubi svim srcem. U pomoć mu priskače neobični kapetan Jack Sparrow (J. Deep), još jedan od glavnih likova starih gusarskih priča, ali i neodoljivi pustolov koji ima rješenje za svaku nevolju...
Samo godinu dana poslije iznimnoga uspjeha filma "The Ring" (2002), svoga remakea japanskoga filma "Ringu" Hideoa Nakate iz 1998., američki redatelj Gore Verbinski (dobio je ponudu Disneya i Buena Viste da snimi 125 milijuna dolara skup projekt "Pirati s Kariba". U vrlo kratkome roku uspio je napraviti vrhunski spektakl u kojemu se majstorski režirani prizori pomorskih bitaka izmjenjuju s poetičnim, ljubavnim pasažima, humor sa stravom, pustolovna potraga za blagom s potjerom za otetom ljepoticom, digitalizirani fantastični prizori i stvarni slikoviti karipski krajolici. Iako dominantna, vizualna raskoš ovoga sjajnog filma nimalo ne zasjenjuje glumački sjaj iznimne ekipe predvođene veličanstvenim J. Deppom (Edward Škaroruki, Don Juan de Marco, Arizona Dream) koji je za ulogu kapetana Jacka Sparrowa nominiran za Oscara, a osvojio je godišnju nagradu Američkoga društva filmskih glumaca. Uz glavnu mušku ulogu "Pirati s Kariba" nominirani su 2003. za Oscare i u kategorijama najbolje maske, najboljega zvuka, najbolje montaže zvuka te najboljih vizualnih efekata.
Uloge: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Keira Knightley, Jack Davenport
Scenarij: Stuart Beattie, Ted Elliott, Jay Wolpert, Terry Rossio
Redatelj: Gore Verbinski

thumbup

| 14:51 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Slika dana... (06.05.2006.)

Napokon, otkrivena tajna stara godinama! Kako plavuša kopira Word dokument...

bang

Povečaj sliku...

-thx to Petronela-

| 14:49 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Nacija vanzemaljaca...

Vanzemaljci su oko nas.. pogledajte gdje ih možete pronaći...
namcor

Preuzmi datoteku... (1.96Mb)

| 14:47 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Pjesma dana (06.05.2006.)


Znam…

Moje biće se zove tuga.
Znam, znam… da ljubi te drugi.
Tvoja riječ je uvrijedljiva sada, gruba.
Umirem, umirem… idem put groba.

Život i smrt se sada tuku
Poludijet ću, ne podnosim tu buku.
Tvoje oči me svakoga dana biju,
Čiju ljubav sada primaš, čiju?

| 14:45 | Komentari (3) | Isprintaj | #

Vicevi o muškarcima...

Zašto muškarci vole oženiti djevice?
Zato što ne vole kritiku.

Kako znaš kad ti je muž mrtav?
Seks je na istom nivou, ali možeš slobodno uzeti daljinski.

Zašto muškarci nemaju krizu srednjih godina?
Zaglave u adolescenciji.

Što je Bog rekao nakon što je stvorio čovjeka?
Mogu ja i bolje...

Kako muškarci zamišljaju predigru?
Mole pola sata.

Što klitoris, godišnjica braka i WC školjka imaju zajedničko?
Muškarci ih uvijek promaše.

Što je muškarčeva definicija romantične večeri?
Seks.

Zašto samo 10% muškaraca odlaze u raj?
Ako bi odlazilo više, to bi postao pakao.

U čemu je razlika između svinje i muškarca?
Svinja ne postane muškarac kada se napije.

Što je za muškarca "prava ljubav"?
Erekcija.

Koji je najbolji način da izgubiš 80 kila odvratne masnoće?
Razvod.

Zašto muškarci ne peru veš?
Zato što mašina za veš ne radi na daljinski.

Kako se zove žena koja radi kao muškarac?
Lijena kučka.

Koje riječi žene najviše mrze za vrijeme odličnog seksa?
Dušo, stigao sam!

Koja žena svake noći zna gdje joj je muž?
Udovica.

Koji je jedini način da natjeraš muža da zapamti datum godišnjice braka?
Udaš se na njegov rođendan.

Što je to: Ima 8 ruku i IQ od 60?
Četiri muškarca gledaju prijenos utakmice.

Što muškarac i spermatozoid imaju zajedničko?
Oba imaju šansu od 1 : 1 000 000 da postanu ljudska bića.

Zašto se muškarci ožene?
Da ne moraju više uvlačiti trbuh.

Zašto muškarci imaju noge?
Da im se mozgovi ne bi vukli po zemlji.

Muškarci od 40-ak godina obično imaju problema da nađu partnera njihove zrelosti.
Zato i izlaze sa duplo mlađim djevojkama.

Ako bi muškarci imali menstruaciju, hvalisali bi se oko veličine tampona.

Zašto je Bog prvo stvorio muškarca pa onda ženu? Učio je na greškama!

Što je muškarac u kadi punoj solne kiseline? Riješen problem !!!!!!

Nikad ne vjeruj sjaju u očima muškarca!
To je vjerojatno svjetlo što prodire kroz njegovu šuplju glavu.

Muškarci su kao enciklopedija: debeli, dosadni i misle da sve znaju!!!

lud

| 14:44 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Dvoboj: Pivo vs. Žene

101 razlog zašto je pivo bolje od žene

1. U pivu možeš uživati cijeli mjesec.
2. Mrlje od piva se lako peru.
3. Pivo ne moraš izvoditi na piće i večeru.
4. Tvoje pivo će te strpljivo čekati u autu dok skićeš okolo.
5. Kad tvoje pivo splasne sve brige su ti prošle.
6. Pivo nikada ne kasni.
7. Pivo ne izluđuje ako tražiš drugo pivo.
8. Ako je ružno, pivo možeš skloniti bilo gdje.
9. Sa piva se skida etiketa vrlo lako.
10. Kad odlaziš u bar, siguran si da možeš trgnuti bar jedno pivo.
11. Pivo nikada nema glavobolju.
12. Pošto popiješ pivo, za bocu uvijek možeš dobiti još neki novčić.
13. Pivo se neće rasplakati ako dođeš kući sa još jednim pivom.
14. Ako uživaš u pivu na pravi način, uvijek će ti biti bistra glava.
15. Pivo uvijek legne lako.
16. Pivo možeš dijeliti sa svojim prijateljima.
17. Za noć možeš skinuti i više piva, a da se osjećaš dobro.
18. Uvijek možeš biti siguran da si prvi koji otvara bocu piva.
19. Pivo je uvijek vlažno.
20. Pivo nikada ne insistira na jednakosti.
21. Pivo možeš priuštiti javno.
22. Pivo se ne brine ako se vraćaš kasno.
23. Hladno pivo je dobro pivo.
24. Pivo se ne mora prati da bi imalo dobar ukus.
25. Ako promijeniš pivo ne moraš plaćati alimentaciju.
26. Ljepota piva nije samo površinska.
27. Suštinski kvaliteti piva lako se prepoznaju po etiketi.
28. Kad pivo pjeni znaš da nema bjesnilo.
29. Intelektualne vrijednosti piva su nebitne.
30. Nijednom pivu ne smeta dim.
31. Nijedno pivo nema pokvaren zub.
32. Kad želiš pivo znaš da te neće odbiti.
33. Preko piva ne možeš dobiti ni jednu veneričnu bolest.
34. Pivu je potpuno svejedno koju muziku slušaš dok ga ljuštiš.
35. Što si deblji to ti pivo bolje leži.
36. Ako pivo ostaviš nedovršeno nećeš imati bolove.
37. Pivo nema rođendan ni Dan piva.
38. Svako pivo je lako i jeftino.
39. Pivu ne smeta ako si ružan i glup.
40. Pivu ne smeta ako nisi materijalno situiran.
41. Ako imaš tremu konobar će ti rado servirati pivo.
42. Pivo se ne linja.
43. I u najgoroj kavani se može naći dobro pivo.
44. Kada ostaviš pivo siguran si da te neće ogovarati kod drugih piva.
45. Pivo nikada nije masno.
46. Svako pivo pada na isti pokret ruke.
47. Pivu je potpuno svejedno kada ćeš ga popiti.
48. Pivom možeš nekažnjeno gađati prolaznike sa prozora.
49. Pivo uvijek ima kondiciju i raspoloženje.
50. Svako pivo ima uzak grlić.
51. Zbog piva mlađeg od 18 godina se ne ide u zatvor.
52. Ako si na ulici grub sa pivom nitko te neće premlatiti.
53. Pivo možeš da vodiš i na kartanje.
54. Pivo nikada neće poželjeti igrati preferans.
55. Pivo se može koristiti odmah pošto se proizvede.
56. Pivo ne lupeta gluposti dok ga ljuštiš.
57. Kada spavaš sa pivom možeš i hrkati.
58. Pivo nema roditelje ni agresivne prijatelje.
59. Ne moraš da staviš gumicu u usta kada piješ pivo.
60. Ako prospeš tuđe pivo, vlasnik će rado prihvatiti da ga častiš drugim.
61. Ako imaš dva piva istovremeno, ne moraš gledati na sat.
62. Pivu ne smeta ako si pivopija.
63. Pivo nikada ne može da zaglavi.
64. Na pivo se nikada ne skupljaju muhe.
65. Pivo uvijek ima vremena i nikada nema obaveza.
66. Pivo nikada nije suviše maljavo.
67. Ako piješ crno pivo nećeš imati problema sa skinsima
68. Uvijek možeš dobiti pivo od prijatelja.
69. Nijedno pivo ne doživi da bude staro i ružno.
70. Pivo nema ništa protiv muških šovinista.
71. Pivo je uvijek u prozirnoj ambalaži.
72. Pivo ne gunđa ako si sadista.
73. Od jednog piva još nitko nije dobio infarkt.
74. Pivo se ne buni kad si pijan.
75. Pivo nema usađene moralne norme.
76. Pivo je gluhonijemo i povodljivo.
77. U slučaju potrebe možeš upotrebiti i staro pivo.
78. Pivo nikada samo sebi ne diže cijenu.
79. Pivo nikada ne suprotstavlja svoje mišljenje tvom.
80. Pivo te nikada neće dovesti u iskušenje da ga prospeš.
81. Za otvaranje svakog piva potrebno je sasvim malo napora vremena i živaca.
82. Pivo uvijek zna što hoće (da bude popijeno) i to ne skriva.
83. Pivo uvijek ispunjava sve što od njega možeš očekivati i pri tome se ne buni.
84. Kad piješ pivo sve držiš u svojim rukama.
85. SAM određuješ dinamiku.
86. Pivo se neće uobraziti ako mu pokažeš koliko ti je stalo do njega.
87. Pivo možeš kad hoćeš, a ženu kad možeš.
88. Loše pivo uvijek možeš zamijeniti boljim.
89. Pivo će biti zadovoljno neovisno od poze u kojoj ga cijepaš.
90. Ako ti se pivo ne sviđa možeš nekažnjeno da ga prospeš.
91. Nijedno pivo se ne otima kad ga poželiš popiti.
92. Pivu ne smeta ako neko promatra dok ga obrađuješ.
93. Pivo ne poplavi kad ga prospeš po podu.
94. Da bi popio pivo potreban i dovoljan uvjet je da odstraniš čep.
95. Nije protuzakonito biti vlasnik gajbe piva.
96. Ako žestoko navališ, pivo ti neće sasuti suzavac u lice.
97. Uz pivo ti nikad ne može biti dosadno.
98. Pivo možeš piti uvijek, bez obzira na starost.
99. Pivo ne može da te izblamira u društvu.
100. Pivu je dovoljna jedna boca.
101. Pivo ne insistira na romantici prije nego što ga otvoriš.
mah

| 14:43 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Tradicija se nastavlja... još SMS poruka!

Ako voljeti znaci zivjeti, onda voljeti tebe znaci zivjeti vjecno.

Ako zadrzis ovu poruku - VOLIS ME, ako je ignoriras - OBOZAVAS ME, ako ne odgovoris - ZELIS ME, ako odgovoris - NE MOZES BEZ MENE...

Andjele, sklopi okice i u tami noci pronadji svjetlo mjesecine da ti obasja snove i u njih dovede one zbog kojih se vrijedi sutra buditi!

Baci casu visoko, past ce na tlo. Baci kamen u vodu, dodirnut ce dno. Baci granu u vatru, izgorjet ce sva. Baci mene od sebe, umrijet cu ja.

Bez tebe je sve nista, a sa tobom je nista sve!

Bila bih postelja u kojoj spavas i jastuk na kojem se budis, zvijezda koju sanjas, suza kada places, osmjeh kad se smijes, usinila bi sve samo da sam uz TEBE!

Bog je svim andjelima dao krila osim tebi, jer nije zelio da mu najljepsi odleti!

Bori se za srecu, za ono zelis. Ono sto mnogo ti znaci, nemoj dijeliti. Ne brini za druge, jer drugi ce se snaci, ali ljubav poput tebe tesko je naci.

Citam knjigu, a oci mi suze, mislim na tebe, sto mi srce uze!

Cokoladni bomboni. Ne. Cvjetni med. Ne. Sladoled od ljesnaka. Ne. Secer. Nema sanse. Jebi ga, i dalje ne nalazim nista sto je sladje od tebe.

cerek

| 14:41 | Komentari (0) | Isprintaj | #

petak, 05.05.2006.

Tema: CRY BABY! [PROČITAJ OVO]

Eto još jedan unikatan post...
Recite Vi meni jel' postoji razlika izmedju ljubomore i zla? Da li je normalno da netko bude ljubomoran na nekog ako je taj netko bolji, uspješniji?? Koliko treba u ljudima biti morala da pređu preko svega što im se nameće?
Ukratko...
Uzmimo u primjer da ste imali svoj ideal, imali svoj život, svoj "način". Crpili ste snagu iz tog ideala, crpili ste razlog svog života.. Prisiljeni prije ili kasnije ostati ispod nulte točke, koliko bi vaš moral nastradao u tome? Koji je motiv daljeg života? Ovo je mjesto koje boli sve nas, ovo je nulta točka... I ovo je komentar koji nije trebao biti tu, jer ovo nije mjesto za plakanje... Svi oni koji nikada nisu voljeli, svi oni koji nikada nisu imali nekog u svom zagrljaju, svi oni koji to preziru i pljuju nisu dobrodošli ovdje...
Svima onima koji žele, koji vole i cijene posvećujem ovo što slijedi, tim istim ljudima želim sreću i vječnu i neiskvarenu ljubav.:

Divine sorrow definirana od Josipa:
Zapravo, tuga je žalost.. u trenutku osjećamo se prazno, samo tijelo diše.. svi živci su umrtvljeni, osjećaji blokirani, misli tupe, sjećanja naviru, ostajemo skamenjeni.. ponekad plačemo iz dubine duše, čak i muškarci mogu plakati.. dajemo oduška osjećajima.. u biti moramo znati odagnati tugu, odžalovati je .. u protivnom postajemo bolesnici, tuga kao bolest, kao duševni poremećaj, liječimo je tabletama za smirenje! Ali psiholozi to nazivaju "stanje opasnosti", šok, totalna nemoć za bilo kakvu osjetljivost, treba funkcionirati a tuga pritišće i paralizira, realnost se ne shvaća i ne prihvaća. Individualno je koliko će nekoj osobi trebati da shvati što se dogodilo.. psiholozi se slažu da onaj prvobitni šok ne traje previše dugo, čim se psiha i mozak povežu, poteći će suze. No, suzama se potiče izlučivanje adrenalina, a njime se opušta unutarnji grč. Tko ne može plakati trebalo bi stimulirati sjećanja, možda slušati glazbu koja bi probudila asocijacije.. Bol za napovratnim gubitkom jedno je od najjačih osjećaja koje čovjek uopće može doživjeti. U intenzitetu možda ga je nemoguće usporediti jedino s euforičnošću zaljubljenosti. Osjećaj sreće čini sve oko nas sjajnim i blještavim, čini nam se da se sve može lako savladati. Žalost je drukčija. Život se čini praznim i hladnim. Kao da bi iz stana odnijeli pokućstvo, tepihe, zavjese. Svaki pokret izaziva eho. Čak i obični zvukovi odjekuju strano. Osoba u žalosti luta životom u potrazi za nečim što nikada više neće pronaći. Ako se žalost potisne, u prvom će stadiju isključiti svakodnevicu. Žalost nije ništa drugo nego tamna strana ljubavi. Velikim slovima NIKADA VIŠE ispisan je kraj nekog prijateljstva, veze, braka, ljubavi. Netko odlazi, a netko ostaje. Za nijedno od njih život više nije kao što je bio, gubitak je nepovratan. Zbog našeg straha od boli, pokušavamo drami dati neko drugo značenje. Sva ljubav koju smo godinama pružali nekoj osobi proglašavamo nakon gubitka, intimnost koju nikada više nećemo doživjeti, gledajući unatrag, smatramo zabludom? S osobom koja nas je dovela do žalosti veže nas more zajedništva a kada se dogodi da se to nasilno i iznenada prekine - bilo smrću ili razlazom - duša krvari. Tko se ne surva u ponor tuge, tko ne prođe dolinom suza, tko pokuša zatomiti bol, taj riskira mnogo. Potisnuti gubitak znači izgubiti kontakt s realnošću. U boli za dragom osobom najviše pritišće grižnja savjest, premalo vremena provedeno s njom, sjećanje na sve propuštene prilike za druženje, za sve neizgovoreno, za sve nedovršeno. Sjećanja su važna. Prisjetiti se treba zajedničkih dogodovština, razgovora, važnih i manje važnih sitnica, pa iako u početku sve to boli. Sa svakim prisjećanjem stalno je povezano korištenje prošlog vremena. Govoreći o prošlom vremenu psiha se počinje distancirati. Ona uči polagano ali sigurno. Bilo je, prošlo je. Rane zacjeljuju samo intenzivnim žaljenjem, a da ne ostane ružan, bezosjećajan ožiljak. Prisjećanjem počinjemo o osobi koju smo izgubili razmišljati i drugačije. Tu nisu samo lijepa sjećanja, ima i onih manje lijepih. Gledajući unatrag prisjećamo se i slabosti, grešaka i manjkavosti onoga koga smo izgubili. Prestajemo ga idealizirati, ne dižemo mu spomenik idealne osobe. Psiholozi kažu da tko i nakon godinu dana još uvijek radije živi u duhu s ostavljenim i ne trudi se prihvatiti stvarnost takvu kakva je, taj i dalje pokušava izbjeći konačni oproštaj. Tko nije u stanju neku ljubav ili osobu proglasiti otišlom, taj će dio svojih osjećaja ili misli nepovratno izgubiti. Žalost nije bolest, ali bolesnim će učiniti onu osobu koja nije u stanju zauvijek se oprostiti.

Eto, to je moj zaključak nakon svega što mi se dogodilo! Nadam se da je sada nekim ljudima puno jasnija moja percepcija svijeta oko mene.. koliko god on bio stran...

Pozzz... Josip!

zaliven

| 23:50 | Komentari (7) | Isprintaj | #

Puppetland...

Hehe, kako izgleda kad lutke preuzmu uloge živih ljudi u poznatim filmovima...


hrvatska

Preuzmi datoteku... (1.33Mb)

| 17:25 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Slika dana... (05.05.2006.)

Hmm... ne znam za vas, al' većina nas je probala u životu svakojake stvari, probali smo recimo voziti auto, bicikl, plivati, ma stvarno puno toga. Ali, da li ste probali poroditi? Eto, jedna strana tvrtka napravila je prototip pomagala kojim možete probati kako izgleda poroditi... Svašta?!

bang

Povečaj sliku...

| 17:23 | Komentari (1) | Isprintaj | #

Pjesma dana (05.05.2006.)



KADA BIH MOGAO

Nemirno jutro me opet budi
samoća u sobi opet me tašti
gdje li sam to bio pogriješio
tvoju ljubav iznevjerio?

Kada bih mogao da te zaboravim
kada bih mogao da te ne volim
kada bih mogao da te zaboravim
kada bih mogao da te ne volim

Gdje li je ljubav velika sada
sada kada poput pisma bačenih
ležim za tvoju ljubav sam samcat
i tonem polako u očaj

kada bih mogao da ne plačem
kada bih mogao da te zaboravim
jer ti nisi vrijedna toga
da samo za tvoju ljubav
patim dovijeka ja

ali tisi moja sudbina
moja izgubljena ljepša
polovica duše...
mi smo rođeni jedno za drugo
samo moraš shvatiti to
moja jedina ljubavi
...dovijeka

| 17:22 | Komentari (2) | Isprintaj | #

Još o muškarcima...

Zašto su muškarci kao jastozi?
Sve valja osim glave.

Zašto su muškarci kao dupini?
Zato što se priča da su inteligentni, ali to još uvijek nitko nije dokazao.

Zašto su muškarci kao puževi?
Imaju rogove, sline, vuku se ....i misle da je kuća njihova.

Zašto su muškarci kao mikrovalna pećnica?
Zagriju se za 15 sekundi.

Zašto su muškarci kao spermatozoidi?
Jer je samo jedan od milijun od neke koristi.

Zašto muškarac ne može biti i lijep i inteligentan u isto vrijeme?
Bio bi žensko.

Zašto su baterije bolje od muškaraca?
Zato što imaju najmanje jednu pozitivnu stranu.

Kakva je razlika između šalice kave i muškarca?
Nema razlike, unervoziš se i nakon jednog i nakon drugog.

Muškarac je kao videorekorder: naprijed, nazad, naprijed, nazad......eject!

Zašto mozak muškarca vrijedi više od mozga žene?
Zato što je rjeđi..

Muškarci se dijele na neodgovarajuće, zauzete i nedostižne.

Muškarci su kao WC. Ili su zauzeti, ili su posrani.

Muškarac je najpametniji za vrijeme seksa, jer je direktno spojen na izvor inteligencije!

Zašto su muškarci uvijek zabrinuti za veličinu svog penisa?
Zato što bi trebalo da budu.

Zašto muškarci nikad ne pokazuju svoja prava osjećanja?
Zato što ih nemaju.
thumbup

| 17:21 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Ponešto o muškarcima...

Eto da ne bi ispao šovinista, poneki...

Zašto je Coca-cola bolja od muškarca?

1. Svaka boca Coca-Cole je uvijek pod dobrim pritiskom.
2. Kako god da je promućkaš napravi se pjena.
3. Coca-Cola prija i ujutro i uvečer i prije i poslije jela.
4. Možeš je miješati sa drugim pićem, a da zbog toga ne nastradaš.
5. Okus Coca-Cole je isti i u različitim pakiranjima.
6. Koliko god da je piješ ona se ne umori.
7. Coca-Cola se ne može pokvariti.
8. Coca-Colu možeš konzumirati čim ju kupiš i ona neće pomisliti da si laka ženska.
9. Coca-Cola će strpljivo čekati da ju popiješ kada ti to budeš htjela.
10. Samo od tebe ovisi hoćeš li ju popiti sama ili ćeš je podijeliti s nekim.
11. Sa Coca-Colom ti ne može biti dosadno.
12. Coca-Cola ne može biti nervozna, umorna ili neraspoložena.
13. Od Coca-Cole ne možeš ostati u drugom stanju.
14. Ako je na prvom programu utakmica ili dnevnik, ti možeš mirno gledati film na drugom zajedno sa svojom Coca-Colom.
15. Coca-Cola ti neće zamjeriti ako kupiš neku skupu haljinu.
16. Kad ideš u goste možeš ponijeti svoju Coca-Colu, a i ne moraš.
17. Nitko ti ne broji koliko si Coca-Cola popila u životu.
18. Coca-Coli je svejedno da li ti je prvo piće i uvijek je najbolja.
19. Bez Coca-Cole se može.
20. Coca-Cola se ne buni kad je držiš na ledu.
21. Ako otvoriš Coca-Colu i ne popiješ je, ona se ne žali na bolove.
22. Svaku Coca-Colu možeš piti 5 minuta ili sat. Koliko ima takvih muškaraca?
23. Kad popiješ jednu Coca-Colu ostale ne idu na spavanje.
24. Coca-Cola nikad nema naporan dan i nikad nije umorna.

party

| 17:19 | Komentari (1) | Isprintaj | #

Ljubavne SMS poruke ...

Nastavljam s tradicijom ...

Ako odem u nebo prije tebe, na svaku zvijezdu cu napisati tvoje ime, tako ce svi andjeli znati koliko mi znacis...

Ako postoji sjaj on je u tvojim ocima, ako postoji radost to je susret sa tobom, ako postoji tuga to je zivot bez tebe, ako je itko voljen to si ti!

Ako se ikada pozelis javiti, javi se, sve je ostalo isto i broj i adresa...samo mi je ime promijenjeno, jer otkad si ti otisao iz mog zivota, moje ime je tuga.

Ako si daleko nista ne smeta, vjecna ljubav ostaje i da si nakraj svijeta.

Ako te ikada budem zaboravila bit ce to posljednji dan u mom zivotu...

Ako te gnjavim zovi 92, ako te prestrasim zovi 93, ako te povrijedim zovi 94, a ako me zelis nazovi moj broj

Ako te zaboli proslost na mene pomisli bar, jer bili smo bili nekad najljepsi par...

Ako ti gorko zaplace oko, ako te netko povrijedi duboko, ako ti ikad zadrhti dusa, ako nema tko da te slusa, ako ikad vrisnes u snu nazovi me i JA BIT CU TU.

Ako treba ugasit cu svijecu i sunce i mjesec i zvijezde. Ako treba porusit cu mostove, unistiti proslost, otici u nepovrat samo zbog tebe.

Ako volis nemoj kriti jer nije zabranjeno zaljubljen biti.

cerek

| 17:16 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Tema: Ljubav preko interneta...

DA LI JE LJUBAV PREKO INTERNETA VARKA?

Skeptici smatraju da o ljubavi ne može biti govora jer navodno "zaljubljeni" ne znaju tko se stvarno nalazi s druge strane ekrana. Bez obzira na frekvenciju poruka i pisama, sve što vidimo i znamo o osobi s druge strane ekrana je njegova ili njezina e-mail poruka. Za većinu, ljubav preko ovog medija nije stvarna. Smatraju da su osjećaji koji se bude rezultat mašte i vješto sklopljenih fraza. Jer, ne možemo se stvarno zaljubiti bez vizualnog i audio podražaja, tj. bez fizičke prisutnosti. Da li je baš tako?

Jedna od osnovnih karakteristika komunikacije preko Interneta je ANONIMNOST. Anonimnost pruža slobodu izricanja misli, stavova, ideja, na osnovu kojih se ljudi upoznaju. Upoznavanje teče brže, iznutra prema van, otkrivajući osobnost, karakter, senzibilitet, naklonosti, motivacije, ukratko ono što svaku osobu čini posebnom. Budući da su riječi osnova komunikacije preko kompjutora, svatko od nas koristi ih kako zna i umije. Ili, kako želi. Postoji izreka da su riječi dane čovjeku da bi bolje mogao/mogla sakriti svoje misli. Dok jednima Internet otvara vrata slobode izražavanja misli, iskrenosti i hrabrosti, drugima pruža mogućnost za prijevaru, laži i smicalice. Internet je medij koji je kao alat dostupan svima. Odgovornost kako će se tko njime služiti leži u ljudima, ne u nedostacima medija.

PREDNOSTI :

1. KRUG LJUDI u kojem možemo sresti srodne duše proširen je sa vlastite ulice, grada i zemlje na CIJELI SVIJET;
2. ljudi se upoznaju na osnovi zajedničkih interesa što uveliko doprinosi razumijevanju i razvitku osjećaja međusobne pripadnosti, privlačnosti, prijateljstva i ljubavi;
3. neugoda ili nesigurnost koju osjećamo u direktnom kontaktu ne postoje, ljudi su skloniji bržem i iskrenijem otkrivanju vlastitih misli i stavova;
4. misli su konciznije, sređenije, promišljenije zbog mogućnosti editiranja teksta;
5. osjećaj samoće gotovo da i ne postoji, uvijek će se naći netko tko je spreman komunicirati s nama.

MANE :

1. nedostatak popratnih gesta, boje glasa ili izraza lica, odsustvo fizičke blizine;
2. odsustvo mirisa, okusa i dodira
3. nesporazumi u komunikaciji
4. neiskrenost osoba koje zloupotrebljavaju medij predstavljajući se lažno, iskrivljujući činjenice ili igrajući uloge kako bi se "grubo" našalile na račun drugih; postoje ljudi koji lažu o svom poslu, godinama, bračnom statusu, djeci, pa čak i spolu, zabavljajući se na račun onih koji im vjeruju.

Prednosti govore same za sebe, no što je s manama. Istina je da osnovna mana bilo kakve romantične veze preko Interneta leži u odsustvu fizičkog dodira i vizualnog podražaja. No, tehnologija napreduje svakim danom. Na raspolaganju stoje mnogi audiovizualni programi, pa uz zvučnu karticu, scanner i kameru, možete vidjeti i čuti osobu koja vas je privukla svojim stilom izražavanja ili odabirom riječi. Tako ćete biti u stanju povezati riječi, misli i osjećaje sa izrazom lica i bojom glasa. Postoje i tzv. "cyberphone" programi, gdje u realnom vremenu preko telefonske veze možete "u živo" razgovarati. Nedovoljno? Naravno! Nedostaje još mnogo toga. Dodir, pogled u očima, intonacija glasa i neizostavni fluid fizičkog kontakta. Tu je i rizik da fotografija koju vidite i glas koji čujete možda ne pripadaju osobi s kojom komunicirate.

eek

| 17:14 | Komentari (3) | Isprintaj | #

Europski kongres...

EUROPSKI KONGRES TRANSPLANTOLOGA

Predstavnik britanskih liječnika izvještava:
Našli smo čovjeka bez kralježnice, presadili smo mu kralježnicu i sada, nakon samo tjedan dana provedenih u bolnici, a zahvaljujući otkrićima britanskih znanstvenika, taj se čovjek odlično osjeća, već je vani i traži posao.

Predstavnik francuskih liječnika izvještava:
Ah, u Francuskoj smo učinili puno značajniju stvar! Uzeli smo čovjeka koji nije imao jedno plućno krilo, presadili smo mu plućno krilo, i nakon samo tri dana on se odlično osjeća , već je vani i traži posao!

Predstavnik talijanskih liječnika izvještava:
Mi smo uzeli dva pacijenta bez srca, presadili smo svakom od njih polovicu zdravog srca, i nakon samo dva dana, obojica se odlično osjećaju i već su vani i traže posao.

Predstavnik hrvatskih liječnika izvještava:
Nas ipak ne može nitko stići. Mi smo uzeli tri čovjeka apsolutno bez mozga, postavili smo ih na čelo države i u rekordnom roku već je više od pola stanovništva vani i traži posao!!!

lud

| 17:13 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Grafiti...

Evo sakupio sam listu nekih grafita iz susjedstva :

Bosanski grafiti

Necu zvake, hocu svoj KUSUR (na prodavnici u Prijedoru)

Drustvo mekih kita (na zgradi Doma penzionera u Mostaru)

Ratovanje za mir je isto sto i tucanje za nevinost!

Jebo ucenje, uci jebanje (na zgradi u Doboju)

Zene pamet u glavu a dole sta uleti! (Tuzla)

Jedite govna, hiljadu muha ne moze biti u zabludi. (Zenica)

U alkoholu sigurno ima zenskih hormona jer kad ja popijem ne znam
voziti auto i pocnem pricati gluposti

Kad ti jedan covjek kaze da si magarac udari ga sakom. Kad ti
trojica kazu da si magarac, kupi samar!

Ja nisam debela, ja sam zena i po! (na salonu za uljepsavanje u
Sarajevu)


Beogradski grafiti

Budi uz mene kad odem od tebe.

Za leprsav hod i sjaj u ocima, koristite kozmetiku "HEINEKEN".

Neko nam je stavio drogu u heroin! (grafit na Vozdovcu)

Svi Srbi u jednoj drzavi! Koncentracija koja ubija.

Sta to znaci ziveti u iluziji? Kad posle 25 godina braka primetis,
da ti zena nije strastvena nego astmaticar.

Vozim kao grom! Svaki dan udarim u drvo!

Afrika ne moze da bude daleko. Kod nas u firmi radi jedan crnac i
na posao dolazi biciklom.

Letenje je lako nauciti. Treba samo da skocite i promasite zemlju.

Ako ne mozete da zivite jedno bez drugog, vencajte se pa cete moci.

Moto Vojske Jugoslavije: Vazno je ucestvovati!

Najbolja avio kompanija na svetu je American airlines jer razvozi
putnike na kucnu adresu.

Sida, sida e p a sta je, ako je sida nije rak!

Nas vazduh ima jednu prednost - vidimo sta udisemo!

Prolece u Beogradu - ujutru se cuju ptice kako kaslju.

Mene novac i slava ne zanimaju. Samo novac!

Danas sam imao uzasan dan: ukrali su mi auto, Obili su mi
stan, jedino pozitivno je HIV-test.

Izgubio sam veru u sebe, veru u ljubav, veru u svet, jedinu nadu
sam nasao u igli... i sad heklam i super mi je!

Pas je covekov najbolji prijatelj. Zena zauzima izvanredno drugo
mesto.

Svako "Zasto" ima svoje " `bem li ga"

Nikad te necu zaboraviti, samo idi.

rofl

| 17:11 | Komentari (3) | Isprintaj | #

četvrtak, 04.05.2006.

Glumci u krivim ulogama 2

Kako svaki film dobije nastavak prije ili kasnije, tako i prethodni post ima svoj nastavak. Još glumaca u još više krivim ulogama...

smijeh

Preuzmi datoteku... (1.16Mb)

| 18:00 | Komentari (3) | Isprintaj | #

Glumci u krivim ulogama 1

Eto, glumci su se našli na krivim mjestima, kako to izgleda, pogledajte ovdje!!!

bang

Preuzmi datoteku... (1.38Mb)

| 17:58 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Slika dana... (04.05.2006.)

Da, gospodo, naši dragi susjedi slvenci imaju stazu na kojoj će se ove godine voziti Formula1. Pogledajte detalje staze na slici...

rofl

Uvečaj sliku!

| 17:57 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Ministar Čobanković

Eto, naš dragi ministar Čobanković odlučio se na veliki korak u svojoj prebogatoj karijeri.
Odlučio se na rafting divljim vodama... Kako je to sve završilo pogledajte u ovome slideshowu...

rofl

Preuzmi datoteku... (Klikni na link)

| 17:55 | Komentari (1) | Isprintaj | #

10 zapovijedi!!!!!!

DESET ZAGORSKIH ZAPOVEDI
1. Tuži bližnjega suseda da on ne bi tebe.
2. Ak' susedu crkne krava, ti moraš hbiti dve da bi bil bolši od njega.
3. Što češće podvaljuj pajdašu svomu, nek mu se smije cela bertija.
4. Klet ti je jedina crkva gde se spominješ imena Boga svoga uzalud.
5. Treniraj saki dan što više da bi se uspel više put na dan napit i otreznit.
6. Tvoje je vino najbolje vu celom Zagorju.
7. Ljubi trseka svoga više nego samog sebe.
8. Ljubi Baru ispod trseka svoga.
9. Seti se da je Zagorec najpametnejši čovek na svetu i nema pametnejšega od njega.
10. Nikad nemoj priznati da si Zagorec, jer buju sve znali o tebi.

DESET HERCEGOVAČKIH ZAPOVIJEDI
1. Tko tebe kruhom, ti njega kamenom.
2. Ako smo bez obraza, nismo bez protekcija.
3. Il' ja tebe, il' niko nikoga.
4. Zezni bližnjega svoga.
5. Budi dobar sa svima dok ih trebaš.
6. Ako je sramota biti Hercegovac nije grijeh.
7. Ne gubi nadu dok te ne pročitaju.
8. Ako se ne znaš podvući, nisi naš.
9. Okreni se kako vjetar puše.
10. (Ako otkriješ tko je ovo napisao pojest će te mrak!)

DESET DALMATINSKIH ZAPOVIDI
1. Čovik se rodi umoran i živi da se odmori.
2. Ljubi postelju svoju ka samog sebe.
3. Odmaraj se danju da možeš noću spavat.
4. Ne radi! Rad ubija!
5. Kad vidiš nekoga da se odmara, pomozi mu.
6. Ne čini danas ono što možeš sutra.
7. Radi manje nego što možeš, a ono ča možeš prebaci na drugoga.
8. U ladu je spas! Od odmaranja još niko nije umra.
9. Rad donosi bolest! Ne umri mlad.
10. Kad poželiš radit, sidni, pričikaj, vidit ćeš da će te proć.

lud

- thanx to Petronela -

| 17:54 | Komentari (6) | Isprintaj | #

Pjesma dana (04.05.2006.)



VISINE

tiho, pretiho za čuti izgubio sam se.
u jeseni kasnoj još samo krošnje kriče
šibane britkim sjevercem.

starim ulicama moje mladosti
poigravaju se sa tugom
dva leptira,
izgubljena kao ja.
i kao ja upućena u svitanja.

nema sunca na naciklom nebu,
kao da će kiša! a nema ljeta da broji poraze.

jesen je, bez sumnje obuzela i more,
jer bijeli vali su sasušene suze obzora.
to je mjesto gdje umiru
žute dunje, k'o moje nade i
ova mrtva priroda, k'o ulje na platnu.

oštre zime moje su naslade,
pahulje snijega moje tišine,
ozeble ruže očima zaslade,
a lišće po cesti moje visine.

tiho, najtiše umro sam od sreće
živeći kroz naslade,
ljubeći tišine,
za usnama k'o zaslade,
putujući u visine.

| 17:52 | Komentari (4) | Isprintaj | #

Tema: Princ na bijelom konju...

Traži se princ na bijelom konju

Visok, dobro građen, inteligentan, a po mogućnosti i bogat. To je slika muškarca kakvog žena najviše vole. No, nije riječ samo o estetici ili modi, u igru je uključena i briga o produženju vrste. Prema mišljenju brojnih znanstvenika, iskra privlačnosti zapravo je povezana s dubokim osjećajima, zajedničkim svim ženama.

Za sva živa bića vrijedi isto, priroda je odabrala najotpornije vrste koje jamče preživljavanje, tj. mogućnost produljenja vrste. Najvažniji u toj selekciji je ženski rod, priroda mu je povjerila delikatan zadatak odabira partnera s kojim će imati potomke. Jeste li se ikada zašto vas neki muškarci zanimaju više od drugih? Evo mogućih objašnjenja.

Jaki znaci muževnosti: privlačnost se prije svega zasniva na obilježjima suprotnog spola. Zbog toga vas privlače izraziti znaci muževnosti: široka ramena, izražena čeljust, razvijeni bicepsi, dlakavo poprsje...

Nakon tih znakova žena nesvjesno promatra sklad pojedinih dijelova tijela što je potvrda da je muškarac i odrastao bez posebnih trauma.

Ružni, a privlačni: njega privlače tipični znakovi ženstvenosti - izražene obline i tanak struk dovoljni su da probude spolnu želju. Žene su opet zahtjevnije jer im je priroda povjerila važniji zadatak, zadatak reprodukcije. Kako je trudnoća prilično zahtjevno razdoblje u životu žene, ona je samo želi uz savršenoga partnera. Zbog toga, kad procijeni izgled, karakter i zdravlje muškarca, žena procjenjuje može li joj on jamčiti miran i siguran život. To objašnjava zašto neki bogati, ali ne i zgodni muškarci privlače žene.

nono

| 17:51 | Komentari (2) | Isprintaj | #

Love SMS

Eto, pošaljite svome dragom/dragoj ponešto od ovog ...

Ako je grijeh sto te volim neka mi se to nikada ne oprosti...

Ako je ljubav droga, onda sam ja najveci narkoman!

Ako me ikada budes izgubio, potrazi me u vrtlogu vremena, jer sam se vjerojatno tamo izgubila - trazeci tebe!!!

Ako me ikada budes napustio... smijem li onda poci sa tobom??

Ako me ikada budes ostavila ostavi me na kisi da ne placem sam.

Ako me ikada zaboravis, ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju one koji su ih zaboravili!

Ako me volis, ne pricaj nikome. Ako me zelis, ne daj me nikome. Ako me ljubis, ljubi me njezno. Ako ni jedno od toga nije, vrati mi srce, oprosteno ti je!!!!

Ako negdje postoji sjaj onda je on u tvojim ocima. Ako negdje postoji bol onda je to zivot bez tebe. Ako je itko na ovom svijetu voljen onda si, vjeruj mi, ti!

Ako nekog iskreno volis, nemoj ga zeznut, znaj da to boli.

Ako netko uspije na suncu kockom leda ispisati tvoje ime, onda cu mu priznati da te voli vise od mene!!!

cerek

| 17:49 | Komentari (2) | Isprintaj | #

Poneka uputa...

Upute za korištenje bankomata

Pošto se očekuje sve masovnija primjena automata za podizanje gotovine kreditnim karticama, naročito onih koji će biti postavljeni uz ceste, evo nekoliko savjeta za njihovo korištenje:

Procedura za muškarce:
1. Dovezite automobil do automata
2. Otvorite prozor
3. Ubacite karticu u automat i otkucajte šifru
4. Otkucajte željenu svotu
5. Uzmite karticu, gotovinu i potvrdu
6. Podignite prozor
7. Odvezite se dalje

Procedura za žene:

1. Dovezite automobil do automata
2. Vozite malo unazad da vaš prozor bude u ravnini sa automatom
3. Ponovo upalite motor koji se ugasio
4. Spustite prozor
5. Otvorite torbicu, istresite čitav njen sadržaj na suvozačko sjedalo i tražite karticu
6. Kada naiđete na kutiju sa šminkom, provjerite svoj izgled u retrovizoru
7. Vratite istreseni sadržaj u torbicu
8. Pokušajte ubaciti karticu u automat
9. Otvorite vrata automobila kako biste mogli dohvatiti automat
10. Ubacite karticu
11. Ponovo ubacite karticu, ovoga puta sa pravom stranom okrenutom nagore
12. Kada vam bude zatražena šifra, ponovo istresite torbicu i pronađite notes, pa onda pogledajte njegovu posljednju stranu
13. Vratite istreseni sadržaj u torbicu
14. Otkucajte šifru
15. Pritisnite Cancel i otkucajte ispravan broj
16. Otkucajte željenu svotu
17. Uzmite gotovinu i potvrdu
18. Ispraznite torbicu kako biste pronašli novčanik
19. Vozite naprijed dva metra
20. Vozite nazad dva metra, kako biste uzeli i karticu iz automata
21. Stavite karticu, novčanik i sve ostalo što je palo na pod automobila u torbicu
22. Provjerite šminku
23. Ponovo upalite motor koji se ugasio
24. Vozite 5 - 10 kilometara
25. Spustite ručnu kočnicu

headbang

| 17:45 | Komentari (0) | Isprintaj | #

srijeda, 03.05.2006.

Stvari van okvira...

Pogledajte kako izgleda kada stvari izadju van svojih okvira.. Stvarno fenomenalno!!!!!

thumbup

Preuzmi datoteku ... (1.77Mb)

| 17:43 | Komentari (14) | Isprintaj | #

Slika dana... (03.05.2006.)

Kako je poginuo Uskršnji zeko!!! Extra Extra
naughty


Uvečaj sliku

| 17:41 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Primjedba o razlici u tuširanju...

Kako se TUŠIRATI kao žena:

1. Skinite odjeću i stavite ju u košaru za prljavo rublje. Svijetlu na jednu, tamnu na drugu stranu.
2. Ako na putu do kupaonice vidite dečka/muža pokrijte bilo koji otkriveni dio tijela i žurno se zaključajte.
3. Pogledajte svoje tijelo u ogledalu i isturite trbuh kako bi mogli još više kukati o debljanju.
4. Uđite u kadu ili tuš kabinu. Uzmite krpicu za pranje lica, ruku i leđa, te kamen za struganje peta.
5. Operite kosu sa šamponom od krastavaca i lavande te 83 dodana vitamina.
6. Operite kosu još jednom sa šamponom od krastavaca i lavande te 83 dodana vitamina.
7. Nakon toga, nanesite na kosu balzam od krastavaca i lavande obogaćen prirodnim kokosovim uljem. Ne ispirite 15 minuta.
8. Istrljajte lice kremom od zdrobljenih marelica dok zdravo ne pocrveni.
9. Operite ostatak tijela s Đumbir i Jaffa Cakes gelom za tuširanje.
10. Isperite balzam s kose (minimalno 15 minuta, jer morate biti sigurni da ništa nije ostalo).
11. Obrijte pazuhe i noge. Razmislite o brijanju bikini područja, te ga potom odlučite depilirati voskom.
12. Glasno vrisnite kada vam dečko/muž potegne vodu u zahodu i tako oslabi pritisak vode.
13. Isključite tuš.
14. Izbrišite sve mokre dijelove u kupaonici.
15. Obrišite se ručnikom veličine manje afričke države. Zamotajte kosu u super upijajući drugi ručnik.
16. Pretražite cijelo tijelo za najmanji trag prištića. Napadnite noktima.
17. Vratite se u spavaću sobu u dugom bade-mantilu s ručnikom na glavi.
18. Ako po putu vidite dečka/muža pokrijte bilo koji otkriveni dio tijela i odjurite u sobu na sat i pol dugo oblačenje.

Kako se TUŠIRATI kao muškarac:

1. Skinite odjeću sjedeći na rubu kreveta i ostavite je na hrpi.
2. Do kupaonice idite goli. Ako vidite curu/ženu po putu pokažite joj ga uz prikladan uzvik.
3. Pogledajte svoje tijelo u ogledalu, uvucite trbuh da vidite imate li pločice (još ništa). Divite se veličini svog penisa, počešite si jaja i pomirišite prste nakon toga.
4. Uđite u kadu ili tuš kabinu.
5. Ne tražite krpice za pranje jer vam ne trebaju.
6. Operite lice.
7. Operite pazuhe.
8. Kako samo dobro zvuči kad prdnete u kupaonici! Ha ha!.
9. Operite svog najdražeg i okolna područja.
10. Operite guzicu i ostavite dlake na sapunu.
11. Šamponirajte kosu (bez balzama).
12. Napravite šampon-irokezu.
13. Povucite zavjesu s kabine i pogledajte se u ogledalo.
14. Popišajte se u kadu.
15. Otresite se i izađite van. Nemojte primijetiti lokvu vode na podu, nastalu jer je zavjesa cijelo vrijeme visjela s krive strane kade.
16. Djelomično se obrišite.
17. Pogledajte se u ogledalo, protegnite mišiće, divite se veličini penisa.
18. Ostavite zavjesu rastvorenu i mokru prostirku na podu.
19. Ostavite svjetlo i ventilaciju upaljene.
20. Vratite se u spavaću sobu s ručnikom oko struka. Ako prođete pokraj cure/žene, strgnite ručnik, zgrabite penis, viknite "Ajmo mala!" i zavrtite kukovima.
21. Bacite mokri ručnik na krevet. Oblačite se 2 minute.

eek

| 17:25 | Komentari (1) | Isprintaj | #

Poneki vic o brinetama...

Budući sam dobio primjedbu da pričam pogrdno samo o plavušama, eto ponešto i o brinetama

Zašto su brinete ponosne na boju svoje kose?
Slaže im se s brkovima.

Zašto brinete vole tamnu kosu?
Prljavština se manje vidi.

Zašto Indijanci ne skalpiraju brinete?
Lakše im je rukovati dlakom sa bizonove guzice.

Zašto su brinete ravne?
Da se može lakše pročitati što im piše na majici.

Zašto se nogometni stadioni dizajniraju po brinetinim grudima?
Za nogomet treba ravan teren.

Zašto brinete nose dječje grudnjake?
Da ne moraju mijenjati flastere svaki dan.

Zašto su prestali prodavati Barbie brinetu?
Roditelji su se bojali da perut može biti prijelazna.

Kako ćeš znati da brineta ne nosi gaćice?
Ima perut na cipelama!

Što učini brineta nakon češljanja?
Obuče traperice.

Što je dobro kod brineta patuljaka?
Upola manje su ružne.

Zašto brineta pazi na svoju figuru?
Zato jer ju nitko drugi ne želi.

Što brinetama najviše nedostaje kod velikih tuluma?
Poziv.

Kako se može ustanoviti da je brineta usamljena?
Provjeriti joj puls.

Koja je razlika između brinete i smeća?
Smeće ide iz kuće bar jednom tjedno.

Što je zgodan muškarac s brinetom?
Talac.

Zašto je Bog stvorio brinete?
Da ružni muškarci ne ostanu sami.

Kako se zna da brineta upravo ima seksualne aktivnosti?
U paklu rade snješka.

Zašto brineta spava potrbuške?
Zato jer može.

Što je brineta između dvije plavuše?
Nevidljiva.

Može li se brineta izgubiti između od tri žene?
Može. Ako je bar jedna od njih plavuša.

Što brineta prvo kaže kad traži dečka?
"Jel' plavuša otišla?"

Zašto se brinete smatraju za zlo?
Kad ste vidjeli vješticu plavušu?

Je li istina da plavuše imaju više zabave.
Ne. Plavuše dobivaju svu zabavu.

Zašto ljudi kažu da su brinete pametnije?
Jer im je žao što su tako ružne i dosadne.

Zašto su vicevi o plavušama kratki?
Da ih brinete mogu zapamtiti.

Što je crno, plavo i smeđe i leži u jarku?
Brineta koja je previše pričala viceve o plavušama.

Zašto ima malo viceva o brinetama?
Jer ih plavuše moraju smisliti.

nut

| 17:23 | Komentari (3) | Isprintaj | #

Tema: Ljubav i mi ??

Život je providan i otvoren, samo ga treba iskreno, otvorenih osjetila i uma posmatrati. On ne
krije ništa. Tako, na primjer, svi koristimo izraz "medeni mjesec" za vrijeme neposredno
nakon svadbe koje provode muškarac i žena u zajedničkom životu. Da li je to slučajna
kvalifikacija? Medeni mjeesec je period, kao med strasnih doživljaja u novim partnerskim
odnosima. Da li prođe medeni mjesec ili prođu medeni odnosi? Kuda i zašto odu? Ne
vjerujem da se većina ljudi zamisli nad ovim pitanjem. Interesira nas više sve drugo. I kakav
je susjed kupio auto, i šta je rekla ova estradna zvijezda onoj, ko je koga ubio i zašto su
"naši" izgubili od "njihovih". Skoro niko da se zagleda u tamne odaje svoje intimnosti, svoje
akcije i reakcije, da se upita kuda plovi "moj brod". Zašto je prošao moj medeni mjesec? Da
li sam ja gospodar svojih izbora ili žrtva nevidljivih neprijateljskih sila? Kada bi se često i
uporno tako pitali i posvećivali pažnju odnosima koje gradimo sa svijetom možda bismo
mnogo češće nailazili na zadovoljavajuće odgovore. Ali, mi kao da nemamo vremena.
Srljamo iz odnosa u odnos sve u nadi da ćemo konačno naći "ono pravo", trajno
zadovoljstvo i vječno nepomućeni mir. Nije bitno što življenje po stilu "ožeži pa bježi" ne
donosi očekivane rezultate, ni ne pokušavamo da se zagledamo malo dublje u svoju
motivaciju. Naporno je tako živeti. Ništa više ne troši energiju našeg bića kao što to čine
pogrešni stavovi ili zablude. U Božjem vrtu svega ima. Čak i zablude ravnopravno cvjetaju sa
svim drugim vidovima života. Od nas zavisi kakve ćemo mirise i ukuse života kušati.

"Postoje dva muškarca
koji uvjek prelaze preko moje staze snene,
jedan je onaj koga volim ja
drugi je onaj koji voli mene"
- za Koontesu -

| 17:21 | Komentari (2) | Isprintaj | #

Pjesma dana (03.05.2006.)



BOL

Sa ciglama od šutnje
gradimo zidove
nema više svjetla iznad mene.
doživljavam proživljeno,
a ono što je trebalo biti
prolazi pored mene
i odlazi u nepovrat izgubljenih trenutaka.
ostaju samo, od tuge sive
mjesečeve sjene.

Tvoji uzdasi za mojim vratom
ne dišu više,
nema te više
u oblacima dalekog neba,
ne pišeš više
u pijesku mojih stopa.

Čuvaj se.
pusti te riječi u obećanje.

To je sve što želim od tebe.
kad ti se ne znam više
na usnama izgubiti...

| 17:18 | Komentari (1) | Isprintaj | #

utorak, 02.05.2006.

Nepoznati superheroji...

Oni su manje poznati, oni su jaki, oni nisu ništa slabiji od poznatih superjunaka... Pogledajte tko su oni?!

burninmad

Preuzmi datoteku (1.29Mb)

| 17:52 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Slika dana... (02.05.2006.)

Tko pogodi što je ovo, dobije nešto ...
zaliven

Uvečaj sliku...

| 17:51 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Pjesma dana (02.05.2006.)



TRAŽIT ĆU TEBE

Tražit ću te na livadama
u šarenim bojama leptira,
u raskoši proljetnih grana,
u prvom pupoljku ruže.

Tražit ću tebe...

Tražit ću te kada je sve dobro
i onda kada me uspomene slome.
Jutrom ću te tražiti u cvrkutu ptica,
a noću u prostranstvima tame.

Tražit ću tebe...

Tražit ću te u letu galeba
i moru valovitom,
u zalasku sunca
i na obali gdje smiju se djeca.

Tražit ću te u novom danu,
i jutarnjoj rosi.

Stavit ću ruku na svoje srce -
i tamo si ti...
I u vjetru nemirnom
što igra se u mojoj kosi.

| 17:33 | Komentari (2) | Isprintaj | #

Tema: KRAJ LJUBAVI... POČETAK NOVOG PUTA

Ljubav čini da jednom osjetite da ste tako visoko, a onda odjednom se učini da je jedini smisao te visine brzi pad. A što se više pada, teže se ustaje...

Došli su dani kada sama pomisao na njega ne izaziva baš ništa u vama, ne možete se sjetiti njegovog broja telefona. Ne sjećate se ni na koji parfem miriše, niti koja vam je bila omiljena pjesma. Dobro, znači da ste ga preboljeli i da dalje možete bez njega, sami, neovisni i slobodni.

Kako nastaviti dalje? Ne mislite više na njega, niste više tužni i ne mrzite sve muškarce. Nisu svi kao što je on, a i da jesu, vi ste iz te veze valjda izvukli neku pouku, uvidjeli ste neke svoje pogreške za koje ćete se, u budućnosti, truditi da ne budu ponovljene. Važno je da vidite sebe u pravom svijetlu, tj. da sagledate vašu bivšu vezu realno. U tome vam može pomoći netko sa strane, mada možete i sami biti dovoljno samokritični. Ako ne sagledate pravilno stvari i događaje, dogoditi će vam se ista stvar ponovo u novoj vezi. Tko je pogriješio? Je li samo on kriv, a vašeg udjela u krivici uopće nema?!

Poslije svake veze (pogotovo onih dužih) potrebno je određeno vrijeme koje ćete provesti sami sa svojim mislima. Nemojte ulijetati u nove veze preko noći, jer će vas to samo sluditi i zbuniti. Ne postoji određeno vrijeme koje je potrebno da prođe između dvije veze, i za svaku osobu je drugačije. Prije "upadanja" u novu vezu morate biti ponovo jaka osoba kakva ste nekada bili. Nije rješenje da budete sa nekim tko se tu našao kao rame za plakanje, a i najmanje što vam sada treba je da vam neko dosađuje, zivka i vrti se oko vas. Preboljeli ste jednog - ne želite se valjda odmah vezivati za drugog?

Upoznajte što više ljudi i izlazite neobavezno sa njima, proširite krug prijatelja. Za početak dobro se zabavljajte, a onda razmislite što zapravo želite od buduće veze, od partnera. Vidjet ćete da to nimalo nije lako - znati što se želi. Tu vam možda mogu pomoći prijateljice, koje su vjerojatno i najadekvatnije u definiranju muškarca koji je dobar za vas, više nego vi same. Neka vas one upoznaju sa nekim i neka izlasci budu u grupi

cerek

| 17:31 | Komentari (3) | Isprintaj | #

Još nešto o plavušama...

- Haso, što misliš zašto je Bog stvorio plavuše ovako lijepe? - pita Suljo.
- Da bi se mi muškarci zaljubili u njih!
- A zašto ih stvori ovako glupe?
- Da bih se one zaljubile u nas.

KAKO PLAVUŠA RJEŠAVA KRIŽALJKU?

1. najzdravije piće (4 slova) PIVO
2. telefonski poziv (3 slova) ZVR
3. grad u Italiji (3 slova) TRS
4. vrsta životinje sa kućicom (3 slova) PAS
5. nije gladan (3 slova) JEO
6. vidi sliku (5 slova) JESAM
7. ženin brat (5 slova) JOSIP
8. neizlječiva bolest (4 slova) SMRT
9. dragi kamen (4 slova) MILI
10. dio pribora za jelo (3 slova) ZUB
11. žensko dijete (3 slova) ONA
12. najmanji troznamenkasti broj (3 slova) 000
13. mjera za težinu (4 slova) UTEG
14. svečano odijelo (4 slova) CRNO
15. hladno oružje (3 slova) TOP
16. neizlječiva bolest (3 slova) KAP
17. kokošji proizvod (4 slova) JUHA
18. zajednica muškarca i žene (4 slova) STAN
19. mužjak vrane (6 slova) VRANAC
20. mjera za dragocjenost (5 slova) NOVAC
21. sestrin muž (3 slova) IVO
22. morski greben (2 slova) MG
23. inicijali pjesnika Jesenjina PJ
24. zlato ZL
25. kisik K
26. stanovnik Tirane (7 slova) TIRANIN
27. doživljaj pri spavanju (3 slova) SEX
28. dio kupatila (4 slova) VODA

rofl

| 17:20 | Komentari (2) | Isprintaj | #

ponedjeljak, 01.05.2006.

Zabavno: Nešto od naše "braće" s Istoka...

Eto, dobio 2 vrlo smiješna primjera kako to rade naši "susjedi" s istočne strane...
1. Reklama za uloške, hmm... vrlo vrlo interesantna stvar:

Preuzmi mp3 datoteku

2. Isječak iz jedne novokomponovane pjesme.. Riječi su kao i uvijek glavni adut turbo-folk pjesama!!

Preuzmi mp3 datoteku

Da ne povjeruješ....

naughty

--- thanx to Petronela ---

| 16:48 | Komentari (3) | Isprintaj | #

Poklon: Cascada "Truly Madly Deeply"

Eto, poklon za ovaj praznik, jedna od mojih omiljenih!

njami

Preuzmi pjesmu...

| 13:05 | Komentari (0) | Isprintaj | #

SRETAN PRAZNIK RADA : 1. SVIBANJ !!!

Svima koliko Vas ima, sretan Vam međunarodni praznik rada 1. svibanj!!!!!!!!!

wink

Nekog valjda zanima zašto se slavi 1. svibanj, eto Vam zašto:
rvi svibanj, Međunarodni praznik rada, podsjećanje je na povijesnu borbu radničke klase u čitavom svijetu i težnju da se stvore humaniji i pravedniji odnos prema radniku/ci.

Stoljetna borba za radnička prava
Federacija trgovačkih organizacija i Radnički sindikat su 1884. godine donijeli rezoluciju o osmosatnom radnom vremenu, koja je trebala stupiti na snagu 1. svibnja1886. godine.

Ova rezolucija je izazvala generalni štrajk u cilju ostvarenja radničkih zahtjeva, jer sve legalne metode nisu uspjele. S obzirom da su radnici do tada radili 10, 12 ili čak 14 sati dnevno, podrška za osmosatno radno vrijeme je izuzetno brzo rasla, bez obzira na indiferentnost i neslaganje mnogih sindikalnih vođa. U travnju1886. godine, 250.000 radnika je uzelo učešće u štrajku. Centar pokreta je bio u Chicagu i bio je organiziran od strane Međunarodne radničke asocijacije. Biznismeni i državne institucije su bile zaprepaštene sve većim revolucionarnim karakterom pokreta i spremili su i adekvatnu odbranu. Policija i lokalna milicija podigli su stupanj spremnosti te dobili novo naoružanje, a sve to su financirali lokalni biznismeni. "Chicagocommercial club" je financirao sa 2.000 dolara nabavu strojnica za Nacionalnu gardu Illinois-a koje su se trebale upotrijebiti protiv štrajkača.

Umjesto da nestane, radnički pokret se povećavao, stvarajući brojne druge pokrete i organizacije, uključujući i "Industrijske radnike svijeta". Proslava 1. svibnja je suvremeno obilježavanje i podsjećanje na događaje iz 1886, ali sam ovaj dan ima posebno značenje zaradnike širom svijeta. Međunarodna radnička organizacija (prva međunarodna organizacija te vrste u svijetu) 1889. godine proglasila je 1. svibanj praznikom radničke klase, kao znak sjećanja na događaje u "Hymarket Martirs-u". Crvena zastava je postala simbol radničke krvi koja je pala za ostvarivanje radničkih prava.

yes

| 11:00 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Još malo o plavušama...

Što se dogodi kad dvije plavuše trče jedna prema drugoj?
Razbije se ogledalo

Kakva je razlika između plavuše i momka?
Plavuša ima više sperme u sebi.

Zašto plavuša mijenjaju pelene djeci samo jednom mjesečno?
Na paketu je pisalo: Do 10 kg

Zašto plavuše imaju noge?
Da ne ostavljaju sluzave tragove iza sebe.

Zašto je tako malo plavuša gimnastičarki?
Čim naprave špagu zalijepe se za pod.

Što dobiješ kad okreneš plavušu naopačke?
Crnku kojoj smrdi iz usta.

Što kaže plavuša kad zatrudni?
Nadam se da nije moje...

Što učini plavuša nakon češljanja?
Obuče traperice.

Zašto plavuša ima kockaste cice?
Zaboravila je izvaditi silikone iz kutija.

Zašto se plavuše ne vole udavati?
Zato jer im se ne isplati zbog jedne kobasice uzimati cjelu svinju

Koji je naziv za dvije plavuše u tangama?
Bitange!

Što kaže mama plavuši kad plavuša izlazi u grad?
Ako do 10 ne budeš u krevetu, vrati se kući.

Koja je razlika između 10 kokoški i 3 plavuše?
7

Zašto zid puca kad se plavuša nasloni na njega?
Zato jer pametniji popušta.

Kako se zove presađivanje mozga plavuše u glavu policajca?
Presipanje iz šupljeg u prazno.

Jučer sam napravila test trudnoće - pohvali se plavuša prijateljici.
- I jesu li bila teška pitanja?

Radila plavuša na kiosku. Dođe frajer i pita:
- Prezervativ molim?
- Za ovdje ili za ponijet doma? - pita plavuša.

Prvi plavušin bračni tjedan:
"Muž mi je u petak donio kokoš i rekao: lijepo je spremi za nedjelju. Nisam baš znala što kokoši nose nedjeljom, ali našla sam lijepu haljinicu......"

party

| 10:58 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Slika dana... (01.05.2006.)

Stop oružju!!!
dead


Uvečaj sliku...

| 10:56 | Komentari (1) | Isprintaj | #

Pjesma dana (01.05.2006.)



Uzdah



Zbog tvoje zlatne kose poput zrelog žita,
Zbog tvojeg sjajnog lica poput srpanjskog zenita,
Zbog tvojih modrih očiju poput plavetnila mora,
Zbog tvoga nosića bijelog poput Alpskih gora,
Zbog tvoga vitkog stasa,
Zbog tvoga čarobnog glasa,
Zbog tvog osmjeha slatkog poput grožđa kad sviće zora,
Zbog tvog mirisa opojnog poput vazda zelenog bora,
Zbog tijela toplog i mekog poput svijeća,
Zbog tvojih tankih ruku i njihova umijeća,
Zbog tvog dodira koji je poput latice cvijeta nježan,
Uzdah je neizbježan.

| 10:52 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Sve od metala...

Kad neke stvari poprime metalni oblik, izgled i djelotvornost
thumbup



Preuzmi ... (1.36Mb)

| 10:50 | Komentari (0) | Isprintaj | #

Tema: Flertanje za cure ...

Pokušaj približavanja

Učinjeno: blaženo sjediš s njim za stolom i u dubokom ste razgovoru. Sada pažljivo ispitaj sviđaš li mu se i koliko. Jednostavan trik: u razgovoru se približi nečemu iz tvoje privatne sfere ili privatnim pričama drugih ljudi i pri tome pazi na njegove sljedeće reakcije:

1. Odgurni čašu ili šalicu bliže njemu. Zbunjuje li ga to, ili ga hrabri?
2. Gurni knjigu, olovku, čep od Ožujskog na njegov kraj stola. Prihvaća li igru?
3. Skini mu mrvice s ramena ili ga slučajno dodirni prstima. Je li njegovo držanje i dalje prijateljsko, približava li ti se ili odmiče stolicu?
4. Vrati sve one predmete natrag, ponovi to na različite načine. Mijenja li to što, je li zainteresiran ili je sve hladniji?!
5. Crtaj na računu ili komadiću papira simbole koji imaju veze s flertom: dva kruga koja se dodiruju ili dvije strelice, dvije ptice… Napiši: "Volim te" na kineskom i kaži nešto romantično… Komentira li to?
6. U razgovoru se saginji naprijed i vraćaj se natrag. Dodiruj predmete nježno – ali ne pretjeruj!

Cjelokupan način izražavanja kao što je smijeh, primicanje glave i dodiri određuju tvoj uspjeh u flertu. Nemoj biti napadna, cilj ove igre je samo dati mu šansu da ti priđe - ako ti prići želi.
Ovo je sve napisao dipl. psiholog J. Dieker-Müting u svojoj knjizi "Flertovanje".
Korpa - pa što?

Naravno da se nakon svega može dobiti korpa. Možda je i on ustao na lijevu nogu tog dana, možda je ugođaj bio pogrešan… Možda si pogriješila u nečemu.

Tipične pogreške:
Beskrajna pitanja jer želiš nešto određeno čuti ("Sviđa li ti se moja kosa?", "Što veliš za moj auto?").
Ne vrši pritisak na njega, moraš respektirati da on treba pauzu inače će iskočiti kroz prozor.
Ne petljaj se u njegove stvari. To što sjedi s tobom ne znači da mu trebaš postavljati pitanja: "Zašto si solo?", "Mislim da si to mogao mudrije izvesti…" Takva pitanja pokvare sve.
Ne bulji stalno u njega, možda bi najradije propao u zemlju.

Uči na svojim pogreškama, ali ne odustaj. Jedno jasno NE mora svaki pametan čovjek prihvatiti.
Sramežljiva? Samo se smješkaj...

Ti bi se rado ljubakala s njim, ali… možda nije pravi trenutak za akciju… što će drugi reći kad primijete da ga zavodim… Bez loših izgovora, molim. Što možeš izgubiti? Ako ne znaš kako se to radi – vježbaj. Vježba čini majstora! Samo se nasmiješi i upitaj prvog prolaznika, na primjer, koji je najbliži kafić. Eh, kad to uvježbaš – isto pitaj nekog tko ti se sviđa! :-) Divan je osjećaj kad se on tebi nasmiješi. Kad već razgovor krene, napiši mu svoj broj telefona i stavi mu cedulju u ruku. Ti si bacila svoju loptu, sad pričekaj njegovu.

rolleyes

| 10:47 | Komentari (0) | Isprintaj | #