srijeda, 30.08.2006.

Na zahtjev: Veličina, ima li veze?

Kod razgovora o muškom penisu, obično se postavlja pitanje znači li veći ujedno i bolji. Odgovor na to pitanje glasi: ponekad je bolji veći, a ponekad je bolji manji!
Veličina penisa koju žena želi ili preferira često ovisi o njenoj trenutnoj situaciji i aktivnosti o kojoj razmišlja. Ukoliko razmišlja o prvom vaginalnom seksu, svaki penis će joj vjerojatno izgledati prevelik i zastrašujući. Ukoliko žena razmišlja o analnom seksu, može donijeti odluku ovisno o veličini partnerova penisa. Ukoliko želi oralno stimulirati partnera, bit će zadovoljnija s manjim penisom jer će preveliki penis u ustima ili izazivati gušenje i nagon na povraćanje, ili će je zbog njega jako boljeti mišići čeljusti. Ženina maštanja, dakle, nisu nužno čvrsto definirana.
Jedan broj žena više vole velike penise iz psiholoških razloga. Muškarac s većim penisom se obično smatra muževnijim pa i žena koja privlači njegovu pozornost izgleda privlačnija i poželjnija. Žena može smatrati svoj položaj u društvu boljim ukoliko je njen partner obdareniji. Može osjećati kako je nadmašila svoje konkurentice. Ženama i pogled na veliki penis može biti stimulirajući. Mnoge su žene fascinirane penisima, ne zato što im se sviđaju nego zbog toga što ih one same nemaju. Ova fascinacija obično nema nikakve veze s veličinom. Mnoge žene uživaju gledati kako penis postiže erekciju u njenim ustima ili ruci. Ipak, uvijek treba imati na umu da je mozak naš najveći seksualni organ.
Neki govore kako veličina nije važna. Što je onda sa svim onim velikim vibratorima koji se prodaju u trgovinama za odrasle? Nije valjda da industrija proizvodi stvari koje se ne prodaju? Iako se mnogi od njih kupuju kao zezancija za poklon ženama koje se uskoro vjenčaju, mnogi se vjerojatno kupuju i koriste za ono za što su i proizvedeni. Vjerojatno obična znatiželja vodi mnoge žene pri kupovini objekata koji su znatno veći od penisa njihova partnera. Ponekad i govorkanja o većem užitku kod većeg penisa odlučuju. Neke su znatiželjne može li uopće tako nešto stati u njihovu vaginu, sredstvo testiranja granica njihova tijela. Dok ih znatiželja motivira, užitak im zadržava pozornost; bar nekima od njih.

Na kraju, je li veličina muškarčeva penisa uistinu važna njegovoj partnerici? Odgovor je NE, barem za veliku većinu žena. Većina žena ne bira partnera isključivo na temelju veličine njegova penisa. Ono što treba imati na umu jest da bi žene, ukoliko su zainteresirane isključivo za veličinu penisa, lako mogle otići u sexy shop i kupiti, ili naručiti, vibrator željene veličine. Vrlo malo žena postavlja veličinu penisa na vrh liste kriterija za odabir partnera, čak i one koje više vole velike ili male penise, bez obzira iz fizičkih ili psiholoških razloga.

nutludzujoheadbang

| 00:03 | Komentari (2) | Isprintaj | #